08 decembrie 2009

Îşi dă pesedeul în gât şoşonarii ?




Hai, că s-a furat.

Dar au furat ambele părţi, aşa că, per total, se anulează reciproc, (desigur, partea mai 'oaţă luând faţa celeilalte părţi).
La o secţie de votare, din cei 8-10-... membri, este un singur reprezentant PDL (hai, doi-trei, acolo unde prefectul a fost mai isteţ si a pus preşedintele comisiei (şi adjunct) persoane de-ale casei.
Aşa că nu mă mai intrebaţi care-i partea mai 'oaţă. Da ?
 
Ce încurcătură au făcut plebeii ăştia, să-l voteze ei pe Tiran, nesimţiţii dracului... să strice ei toate planurile şi să iasă altfel decât s-a ordonat de afară...
Dar nu aşa ! La pesede au sunat trompeţile mobilizării generale, s-a pornit zgârmarea după probe ale fraudei.

Treaba cu prefraudarea s-a fâsâit, aşa că nu mai este invocată acum.
Procesele-verbale au fost semnate de toată lumea, deci mai greu să zici cum că n-ar fi ştiut ce semnează.
Voturi false bagate in urnă n-ai cum să mai dovedeşti că au fost, kanieţ fil'ma.
Aşa că rămân drept ţapi ispăşitori şoşonarii (de toate culorile !) care au votat de mai multe ori. Desigur, cauza impune sacrificarea propriilor turişti electorali (mult mai mulţi decât ai celorlalţi). Aşa că, pac ! pesedeul va da în gât (au început sa caute frenetic prin listele de votanţi ) şi prestatorii proprii, că trebuie să fie număr mare, deh. "Paşol na turbinca !"

Este clar care este planul, chiar dacă nu vor reuşi să întoarcă din drum procesul electoral.
Vor să tărăgăneze investirea guvernului Negoiţă, ba poate chiar să-l respingă şi să se ajungă la alegeri anticipate, situaţie care va întârzia şi mai mult sosirea banilor de la FMI, ba chiar să se ajungă la prăbuşirea leului. Desigur, variantă extremă anticipatele - liberalii treziţi după ţeapa ce li s-a oferit (şi de data asta!) de conducerea partidului, se vor reorienta spre PDL.

Mai ar fi varianta scandalului stradal, cum zice Stratfor: "După  alegeri, avem parte de scandal în viaţa politică, iar agenţia de americană de analize geostrategice Stratfor, apreciază chiar că în România există potenţial pentru revolte. Pe cine interesează, la nivel geostrategic, scandalul? Pe Rusia, zic analiştii americani.'"

4 comentarii :

vasiauvi spunea...

PSD e la furat de 16 ani incontinuu.
Acum avem certitudinea ca toti din acest partid is prostanaci! Au devenit chiar penibili cu subiectul asta a fraudarii alegerilor. In noaptea feerica, noaptea betiei de fericire niciunul de la PSD nu a scos pe gurita lor cuvantul FRAUDA. Acum cand s-au vazut in curu gol toti striga!!
Rusine sa le fie!

Riddick spunea...

Să vedem ce concluzie vor trage complicii lor de la Curtea Constituţională. În caz că le dau dreptate, este cazul să punem de-o nouă revoluţie !

niku_elektriku spunea...

da' si pedeloii vad ca 'ncep sa imbrace hainutza strimta de prostanaci, daca'i lasa pe nenorocitzii astia sa iasa din zapaceala si sa preia initziativa in sadirea ideii ca basescu a furat alegerile.
daca ei cu prefectzi, cu caralii, cu activisti prin coclaurile patriei, nu reusesc sa scoata in fatza exemplele de pesedaci care fura cu sistema de atita amar de ani, apai isi merita soarta.

Riddick spunea...

Cam aşa ar fi. Dar poate că nu vor să amplifice, să le dea apă la moară: "vedeţi, zic şi ei ca s-a furat!".


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Cătălin Predoiu, 2013: "Cunoscuta 'axă' Washington - Londra - Bucureşti trebuie să includă şi Berlinul. 

Cătălin Predoiu, 2013: "Fundaţia Konrad Adenauer este un partener al României. A ajutat mult România, de exemplu, a furnizat experţi pentru elaborarea unor acte normative ale Ministerului Justiţiei. În prezent, derulează un program important de cursuri de guvernare publică, în care sunt implicaţi 120 de experţi în varii domenii. Vom coopta aceşti experţi în aparatul tehnic al Guvernului Alternativă PDL, ca staff de suport al miniştrilor noştri. Suntem un partid de centru dreapta care crede în proiectul european şi valorile europene."

 

Postări populare: