08 decembrie 2009

Îşi dă pesedeul în gât şoşonarii ?




Hai, că s-a furat.

Dar au furat ambele părţi, aşa că, per total, se anulează reciproc, (desigur, partea mai 'oaţă luând faţa celeilalte părţi).
La o secţie de votare, din cei 8-10-... membri, este un singur reprezentant PDL (hai, doi-trei, acolo unde prefectul a fost mai isteţ si a pus preşedintele comisiei (şi adjunct) persoane de-ale casei.
Aşa că nu mă mai intrebaţi care-i partea mai 'oaţă. Da ?
 
Ce încurcătură au făcut plebeii ăştia, să-l voteze ei pe Tiran, nesimţiţii dracului... să strice ei toate planurile şi să iasă altfel decât s-a ordonat de afară...
Dar nu aşa ! La pesede au sunat trompeţile mobilizării generale, s-a pornit zgârmarea după probe ale fraudei.

Treaba cu prefraudarea s-a fâsâit, aşa că nu mai este invocată acum.
Procesele-verbale au fost semnate de toată lumea, deci mai greu să zici cum că n-ar fi ştiut ce semnează.
Voturi false bagate in urnă n-ai cum să mai dovedeşti că au fost, kanieţ fil'ma.
Aşa că rămân drept ţapi ispăşitori şoşonarii (de toate culorile !) care au votat de mai multe ori. Desigur, cauza impune sacrificarea propriilor turişti electorali (mult mai mulţi decât ai celorlalţi). Aşa că, pac ! pesedeul va da în gât (au început sa caute frenetic prin listele de votanţi ) şi prestatorii proprii, că trebuie să fie număr mare, deh. "Paşol na turbinca !"

Este clar care este planul, chiar dacă nu vor reuşi să întoarcă din drum procesul electoral.
Vor să tărăgăneze investirea guvernului Negoiţă, ba poate chiar să-l respingă şi să se ajungă la alegeri anticipate, situaţie care va întârzia şi mai mult sosirea banilor de la FMI, ba chiar să se ajungă la prăbuşirea leului. Desigur, variantă extremă anticipatele - liberalii treziţi după ţeapa ce li s-a oferit (şi de data asta!) de conducerea partidului, se vor reorienta spre PDL.

Mai ar fi varianta scandalului stradal, cum zice Stratfor: "După  alegeri, avem parte de scandal în viaţa politică, iar agenţia de americană de analize geostrategice Stratfor, apreciază chiar că în România există potenţial pentru revolte. Pe cine interesează, la nivel geostrategic, scandalul? Pe Rusia, zic analiştii americani.'"

4 comentarii :

vasiauvi spunea...

PSD e la furat de 16 ani incontinuu.
Acum avem certitudinea ca toti din acest partid is prostanaci! Au devenit chiar penibili cu subiectul asta a fraudarii alegerilor. In noaptea feerica, noaptea betiei de fericire niciunul de la PSD nu a scos pe gurita lor cuvantul FRAUDA. Acum cand s-au vazut in curu gol toti striga!!
Rusine sa le fie!

Riddick spunea...

Să vedem ce concluzie vor trage complicii lor de la Curtea Constituţională. În caz că le dau dreptate, este cazul să punem de-o nouă revoluţie !

niku_elektriku spunea...

da' si pedeloii vad ca 'ncep sa imbrace hainutza strimta de prostanaci, daca'i lasa pe nenorocitzii astia sa iasa din zapaceala si sa preia initziativa in sadirea ideii ca basescu a furat alegerile.
daca ei cu prefectzi, cu caralii, cu activisti prin coclaurile patriei, nu reusesc sa scoata in fatza exemplele de pesedaci care fura cu sistema de atita amar de ani, apai isi merita soarta.

Riddick spunea...

Cam aşa ar fi. Dar poate că nu vor să amplifice, să le dea apă la moară: "vedeţi, zic şi ei ca s-a furat!".


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Călin Popescu-Tăriceanu, 2008: "Vom da astăzi, în Parlamentul României, un vot istoric - votul pentru ratificarea Tratatului de reformă al Uniunii Europene. Pentru România este mai mult decât un moment festiv. Ratificarea Tratatului de reformă marchează o etapă. Spun acest lucru din două motive. Pe de o parte, este o primă etapă pe care noi am parcurs-o în cadrul Uniunii Europene, după aderarea de la 1 ianuarie 2007. Am avut şansa să contribuim la negocierea şi la construirea acestui Tratat, beneficiind de aceleaşi drepturi şi având aceleaşi obligaţii ca oricare altă ţară europeană. Este cel dintâi tratat european semnat de România, în calitate de stat membru al Uniunii Europene. Simbolic, este primul document al Europei extinse, negociat şi semnat în format UE 27. Pentru toate aceste motive, odată cu ratificarea de către Parlament, putem spune că este cel dintâi tratat european pe care România îşi pune efectiv amprenta, conform intereselor sale, nemaifiind în postura de a prelua ceea ce au negociat şi au decis alţii. Doamnelor şi domnilor senatori şi deputaţi, în urmă cu trei ani, prin votul dumneavoastră, România a ratificat Tratatul constituţional ["Constituţia UE", caducă], odată cu ratificarea Tratatului de aderare la Uniunea Europeană. Aşa cum ştiţi, Tratatul constituţional nu a putut intra în vigoare. Din fericire, aşa cum noi am susţinut în timpul negocierilor, inovaţiile din acest document au fost preluate în Tratatul de la Lisabona. Aceste inovaţii sunt un pas înainte faţă de tratatele europene în vigoare acum."

 

Postări populare: