17 octombrie 2009

Ai înviat, Mircică ?!


Geoană: Antonescu se foloseşte de Iohannis în cursa prezidenţială

Preşedintele PSD, Mircea Geoană, l-a criticat pe liderul PNL, Crin Antonescu, pentru declaraţiile potrivit cărora îl va desemna pe Klaus Iohannis premier şi dacă va deveni şef al statului, spunând că are senzaţia că liberalul vrea să-l folosească pe Iohannis şi ca agent electoral pentru campanie.

Mircea Geoană a făcut declaraţia în acest sens la emisiunea "După 20 de ani", care urmează să fie difuzată duminică dimineaţă de Pro TV, relatează cotidianul "Gândul".
Liderul PSD a fost întrebat, în emisiune, cum comentează faptul că liderul PNL, Crin Antonescu, a anunţat că edilul Sibiului, susţinut de PNL, PSD, UDMR pentru funcţia de premier, este şi persoana pe care intenţionează să o nominalizeze ca premier dacă va câştiga alegerile prezidenţiale, menţionează sursa citată.
"Pe Iohannis îl sprijin din toată inima, dar domnul Antonescu face aceeaşi greşeală pe care i-o reproşăm cu toţii domnului Băsescu. Un preşedinte nu poate să spună înainte să constate o majoritate şi înainte să se consulte cu partidele cine va fi prim-ministru. Am senzaţia că domnul Antonescu vrea să-l folosească pe Iohannis şi ca agent electoral pentru propria campanie", a răspuns Geoană.

Candidatul PNL pentru alegerile prezidenţiale Crin Antonescu a afirmat, sâmbătă, la Ploieşti, că atunci când spune că îl va desemna pe Klaus Iohannis pentru funcţia de prim-ministru dacă el va fi ales preşedinte se bazează pe "majoritatea deja formată în sprijinul acestei formule".


6 comentarii :

Anonim spunea...

javrele politice pline de turbare elctorala se musca de cur deja...johannis sa ramana la sibiu deocamdata...cloaca urat mirositoare de pe dambovita nu merita atentia lui...desi presimt ca si el e ahtiat dupa fonctia cea mare...

Riddick spunea...

Pâi da, Kraut Johannis este omu' lui Papaşa, nu al lui Geoană ! Ehehei !

dramoleta spunea...

Sa va explic: sunt amandoi in campanie electorala. Nu se supara unul pe celalalt pt asemenea declaratii, absolut normale intr-o competitie.
Sperati in desfiintarea majoritatii parlamentare? N-o sa vedeti :)))

Riddick spunea...

DramoQueen, numai...venin ! :grin:

niku_elektriku spunea...

ii pica greu fisa !

----------------

si in legatura cu veninu' dramoletei: io l'am rugat pe cepeca sa ma stearga din lista lui, pentru ca n'as putea sa'i fac o reciprocitate. mai am, inca, grija de sanatatea mea...

Riddick spunea...

Nikule, aşa-i el, mai greu... :)))

Chiar mă miram că eşti în blogroll la @Cepeca...
Dramoleta are ea, aşa, un venin mai special, de-aia corespondăm. :)

Altfel, am mai avut eu vreo doi supărăcioşi crinoşi care m-au scos din blogroll de la ei, aşa că am facut şi eu la fel.


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Andrei Cornea, 2011: "Dacă statele rămân suverane, ele vor continua să facă ceea ce cred şi ceea ce consideră că le este de folos, în pofida intereselor comune. Rezultă că trebuie mers înainte – mai repede sau mai încet – spre un sistem federal sau măcar confederal, cu un guvern central dotat cu puteri mari în domeniul economiei, apărării şi externelor, cu un parlament bicameral după modelul american şi cu guverne ale statelor responsabile numai pentru afacerile interne, justiţie, educaţie, cultură, eventual sănătate şi muncă. Căci atunci când vorbim despre pierderea suveranităţii naţionale, despre cine anume vorbim în fapt ca fiind „perdanţii“? Despre plătitorii obişnuiţi de impozite, cu rate la bănci, cu salarii ameninţate ba de tăieri, ba de inflaţie? Despre pensionarii cu pensiile în pericol? Despre beneficiarii sistemelor de asigurări ce acumulează datorii peste datorii? Despre şomeri? Nu, ci vorbim despre elitele politice europene din cele 27 de state. Ele sunt acelea care şi-ar pierde suveranitatea – mai ales aceea de a cheltui nestăvilit şi de a face promisiuni imposibil de ţinut. Vor trebui să se consoleze mulţi parlamentari naţionali cu un rol mai modest (dar deloc neglijabil). Dintre miniştrii şi funcţionarii guvernamentali, unii, precum cei de la externe sau de la armată, vor trebui să dispară pur şi simplu."

 

Postări populare: