17 octombrie 2009

Pesimism ? Realism ?




Via EU Referendum - "World government" :


"Am citit acest tratat", spune Lord Christopher Monckton, după cum arată Watts up with that . "Şi ceea ce spune este aceasta, că un guvern mondial este pe cale de a fi creat. Cuvântul "guvern" apare de fapt ca primul dintre cele trei scopuri ale noii entităţi".

Mda, aşa-i !  V-aţi dat seama, în sfârşit. Dar cum rămâne cu restul ? Partea greşită de Monckton este aserţiunea sa că un guvern mondial va fi creat. El este deja acolo...în formă embrionară...şi procesul este pornit de decenii.

Este o "conspiraţie la lumina zilei", aidoma UE - care este o componentă a sa. Nimeni nu vorbeşte despre ea totuşi - cu excepţia "obsedaţilor" . Dacă o iei în serios, eşti catalogat drept ciudat ori conspiraţionist. Mai bine este să crezi în Scopul Comun, ori pe-aici. Dar măcar Monckton a ridicat un mic colţ al preşului şi a privit la ororile de dedesubt.

Până când restul lumii se va trezi, va fi prea târziu. Probabil este deja.
     -------------------------

Să vedem ce se spune prin Parlamentul European :


Guy Verhofstadt, preşedintele grupului ALDE (liberali) : 
"We now need to conclude the process of ratification as soon as possible. However we cannot sit on our hands and wait for President Klaus to sign the instruments of ratification. The Commission's term of office is coming to an end and we must ensure that its successor is soon in place."
"There is no time to waste. We have already established a precedent for Council to take a political decision to nominate a candidate for President of the Commission and then formalise it at a later stage."  Traducerea mea : "mai daţi-o încolo de democraţie,  Klaus ăla poate să facă ce-o vrea, hai să-i dăm înainte cu Lisbon Treaty, ce dracu' !" ... ce faţă are !!!  :))))






Nigel Farage - grupul Independenţă / Democratie (eurosceptici) : "Nu transformaţi Uniunea europeană într-un nou URSS ! "

Niciun comentariu :


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Călin Popescu-Tăriceanu, 2008: "Vom da astăzi, în Parlamentul României, un vot istoric - votul pentru ratificarea Tratatului de reformă al Uniunii Europene. Pentru România este mai mult decât un moment festiv. Ratificarea Tratatului de reformă marchează o etapă. Spun acest lucru din două motive. Pe de o parte, este o primă etapă pe care noi am parcurs-o în cadrul Uniunii Europene, după aderarea de la 1 ianuarie 2007. Am avut şansa să contribuim la negocierea şi la construirea acestui Tratat, beneficiind de aceleaşi drepturi şi având aceleaşi obligaţii ca oricare altă ţară europeană. Este cel dintâi tratat european semnat de România, în calitate de stat membru al Uniunii Europene. Simbolic, este primul document al Europei extinse, negociat şi semnat în format UE 27. Pentru toate aceste motive, odată cu ratificarea de către Parlament, putem spune că este cel dintâi tratat european pe care România îşi pune efectiv amprenta, conform intereselor sale, nemaifiind în postura de a prelua ceea ce au negociat şi au decis alţii. Doamnelor şi domnilor senatori şi deputaţi, în urmă cu trei ani, prin votul dumneavoastră, România a ratificat Tratatul constituţional ["Constituţia UE", caducă], odată cu ratificarea Tratatului de aderare la Uniunea Europeană. Aşa cum ştiţi, Tratatul constituţional nu a putut intra în vigoare. Din fericire, aşa cum noi am susţinut în timpul negocierilor, inovaţiile din acest document au fost preluate în Tratatul de la Lisabona. Aceste inovaţii sunt un pas înainte faţă de tratatele europene în vigoare acum."

 

Postări populare: