17 octombrie 2009

Ai înviat, Mircică ?!


Geoană: Antonescu se foloseşte de Iohannis în cursa prezidenţială

Preşedintele PSD, Mircea Geoană, l-a criticat pe liderul PNL, Crin Antonescu, pentru declaraţiile potrivit cărora îl va desemna pe Klaus Iohannis premier şi dacă va deveni şef al statului, spunând că are senzaţia că liberalul vrea să-l folosească pe Iohannis şi ca agent electoral pentru campanie.

Mircea Geoană a făcut declaraţia în acest sens la emisiunea "După 20 de ani", care urmează să fie difuzată duminică dimineaţă de Pro TV, relatează cotidianul "Gândul".
Liderul PSD a fost întrebat, în emisiune, cum comentează faptul că liderul PNL, Crin Antonescu, a anunţat că edilul Sibiului, susţinut de PNL, PSD, UDMR pentru funcţia de premier, este şi persoana pe care intenţionează să o nominalizeze ca premier dacă va câştiga alegerile prezidenţiale, menţionează sursa citată.
"Pe Iohannis îl sprijin din toată inima, dar domnul Antonescu face aceeaşi greşeală pe care i-o reproşăm cu toţii domnului Băsescu. Un preşedinte nu poate să spună înainte să constate o majoritate şi înainte să se consulte cu partidele cine va fi prim-ministru. Am senzaţia că domnul Antonescu vrea să-l folosească pe Iohannis şi ca agent electoral pentru propria campanie", a răspuns Geoană.

Candidatul PNL pentru alegerile prezidenţiale Crin Antonescu a afirmat, sâmbătă, la Ploieşti, că atunci când spune că îl va desemna pe Klaus Iohannis pentru funcţia de prim-ministru dacă el va fi ales preşedinte se bazează pe "majoritatea deja formată în sprijinul acestei formule".


6 comentarii :

Anonim spunea...

javrele politice pline de turbare elctorala se musca de cur deja...johannis sa ramana la sibiu deocamdata...cloaca urat mirositoare de pe dambovita nu merita atentia lui...desi presimt ca si el e ahtiat dupa fonctia cea mare...

Riddick spunea...

Pâi da, Kraut Johannis este omu' lui Papaşa, nu al lui Geoană ! Ehehei !

dramoleta spunea...

Sa va explic: sunt amandoi in campanie electorala. Nu se supara unul pe celalalt pt asemenea declaratii, absolut normale intr-o competitie.
Sperati in desfiintarea majoritatii parlamentare? N-o sa vedeti :)))

Riddick spunea...

DramoQueen, numai...venin ! :grin:

niku_elektriku spunea...

ii pica greu fisa !

----------------

si in legatura cu veninu' dramoletei: io l'am rugat pe cepeca sa ma stearga din lista lui, pentru ca n'as putea sa'i fac o reciprocitate. mai am, inca, grija de sanatatea mea...

Riddick spunea...

Nikule, aşa-i el, mai greu... :)))

Chiar mă miram că eşti în blogroll la @Cepeca...
Dramoleta are ea, aşa, un venin mai special, de-aia corespondăm. :)

Altfel, am mai avut eu vreo doi supărăcioşi crinoşi care m-au scos din blogroll de la ei, aşa că am facut şi eu la fel.


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Călin Popescu-Tăriceanu, 2008: "Vom da astăzi, în Parlamentul României, un vot istoric - votul pentru ratificarea Tratatului de reformă al Uniunii Europene. Pentru România este mai mult decât un moment festiv. Ratificarea Tratatului de reformă marchează o etapă. Spun acest lucru din două motive. Pe de o parte, este o primă etapă pe care noi am parcurs-o în cadrul Uniunii Europene, după aderarea de la 1 ianuarie 2007. Am avut şansa să contribuim la negocierea şi la construirea acestui Tratat, beneficiind de aceleaşi drepturi şi având aceleaşi obligaţii ca oricare altă ţară europeană. Este cel dintâi tratat european semnat de România, în calitate de stat membru al Uniunii Europene. Simbolic, este primul document al Europei extinse, negociat şi semnat în format UE 27. Pentru toate aceste motive, odată cu ratificarea de către Parlament, putem spune că este cel dintâi tratat european pe care România îşi pune efectiv amprenta, conform intereselor sale, nemaifiind în postura de a prelua ceea ce au negociat şi au decis alţii. Doamnelor şi domnilor senatori şi deputaţi, în urmă cu trei ani, prin votul dumneavoastră, România a ratificat Tratatul constituţional ["Constituţia UE", caducă], odată cu ratificarea Tratatului de aderare la Uniunea Europeană. Aşa cum ştiţi, Tratatul constituţional nu a putut intra în vigoare. Din fericire, aşa cum noi am susţinut în timpul negocierilor, inovaţiile din acest document au fost preluate în Tratatul de la Lisabona. Aceste inovaţii sunt un pas înainte faţă de tratatele europene în vigoare acum."

 

Postări populare: