19 august 2009

A început din nou să se agite felceru'




Haita roșie este disperată. Se apropie alegerile prezidențiale și lumea nu pune botu' nici la Prostănac, nici la Filfizon. Deunăzi l-au lăsat nervii pe Ilici, de trimetea-n mă-sa guvernarea. Spakoino*, Papasha, guvernarea aiasta-i ca 'mneatale, are două mame, așa că precizează mai clar.

Eu merg pe ideea că, ori va fi desemnat Oprescu drept candidat din partea PSD, ori va fi "independent" susținut de PSD-old boys + PNL. A apărut un nou interviu în Gândul, cu primarele: "Numai poporul român mă poate determina sa candidez. Nu mi-am pus problema banilor. Intâi este problema morală a candidaturii și după aia cea financiară".

"Problema morală !" Puah!

* "Liniștește-te!" (tradus din lb.rusă)


8 comentarii :

dramoleta spunea...

Nu cred ca va candida. Daca o va face...va fi greseala vietii sale.

Riddick spunea...

Dracu' știe... Ilici este cam nervos în ultimul timp.

Anonim spunea...

eu cred ca felcerul va candida folosind acelasi tertip ordinar: independent dar "sprijinit" bolsevicul de ilici...dar de data asta va esua mizerabil...

Riddick spunea...

Vom ști în curând, maxim o lună.

Unknown spunea...

Slabe şanse sa candideze Oprescu la alegerile astea. Şi chiar dacă ar candida, ar fi situat undeva pe lângă Antonescu şi Duda, cu alte cuvinte, departe şi de turul I şi de turul II.

Riddick spunea...

Pâi ideea era că se retrage şi Crin Antonescu, şi Duduş, dacă PSD iese cu Geoană în continuare. În maxim o lună vom şti.

niku_elektriku spunea...

io stiu de vreo doo luni ca va candida, iar in privintza banilor
e normal ca nu's pune problema, ca circula sacosele cu malai 'ntr'o veselie !
nu numai la mantzog...

Riddick spunea...

Semne au fost încă de la locale, de anul trecut.


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Cătălin Predoiu, 2013: "Cunoscuta 'axă' Washington - Londra - Bucureşti trebuie să includă şi Berlinul. 

Cătălin Predoiu, 2013: "Fundaţia Konrad Adenauer este un partener al României. A ajutat mult România, de exemplu, a furnizat experţi pentru elaborarea unor acte normative ale Ministerului Justiţiei. În prezent, derulează un program important de cursuri de guvernare publică, în care sunt implicaţi 120 de experţi în varii domenii. Vom coopta aceşti experţi în aparatul tehnic al Guvernului Alternativă PDL, ca staff de suport al miniştrilor noştri. Suntem un partid de centru dreapta care crede în proiectul european şi valorile europene."

 

Postări populare: