18 august 2009

Șică la butoane: doi-zece-doi !


 
După ce era să alunece din Passat spre Parchet, atunci când a accidentat o fată ce traversa șoseaua, Șică Orban a păstrat puternice resentimente față de înregistrări (fusese înregistrat cu camera unui telefon mobil, ce-i drept, la ceva vreme după faza accidentului).

Conținutul înregistrării "comisiei" Udrea a arătat modul pompieristic de lucru și reaua-credință ale coaliției parlamentare PSD-PNL. Dacă în comisie era vreun membru al PD-L, desigur acesta ar fi fost acuzat că ar fi înregistrat ceva (deși conjurații ar fi fost mai circumspecți la exprimare). Așa încât clica evită să recunoască adevărul - că înregistrarea a făcut-o unul din comisie, și inițiază tot felul de scenarii, ba cu schimbatul sălii, ba cu "serviciile", ba cu folosirea instalației de sonorizare.

Azi, Orban a cerut o pseudoexpertiză la fața locului, care să constate dacă tehnic este posibil utilizarea instalației pentru a obține acest tip de înregistrare. Secretarul Camerei Deputaţilor, Gheorghe Barbu, a declarat că a dispus verificări la două departamente ale instituţiei pentru clarificarea problemei înregistrărilor apărute în presă în legătură cu activitatea comisiei Udrea. Concluzia rapoartelor primite de Barbu este că ele nu au fost făcute de personalul Camerei şi cu aparatura din dotare. Da' ce, te pui cu tonomatele?! Gheorghe Barbu este tocat la Vântu TV cu întrebări de genul : "Considerați că este grav că s-a produs o astfel de înregistrare într-o comisie parlamentară?"

Mult mai gravă mi se pare falsificarea votului, la vedere, în plen, cu folosirea mai multor cartele de vot. Aoleu, dacă s-ar fi sesizat Parchetul pe acest subiect, ce vaier ar fi fost prin paginile mogulistice!

Orban se pregătește să plece în concediu. Duce-s-ar !...

7 comentarii :

Donkeypapuas spunea...

Ce păcat că Nixon nu a avut nişte aşa ziarişti ţucălari precum are Băsescu. Ar fi fost transformat imediat în victima unui complot mediatic instrumentat de democraţi.

Cum îşi permite acest Băsescu să ordone instalarea de "mijloace specifice" pentru a fi ascultaţi nişte membrii ai Parlamentului? Hoaşca aia în roz-bombon i-a sucit chiar aşa de mult minţile? Cu adevărat Elenele sunt o nenorocire pentru poporul român!

Riddick spunea...

Donkey, iau ca pe un delir intervenţia ta. Ăia cu Nixon nu erau ziarişti, erau activişti. La câte măgării face acum Obama, trebuia demult să apară în faţa unui firing squad.
Nu se poate dovedi cine a înregistrat. De ce tace şulfa aia de Racoviceanu de la Gardianul, ce dracu', nu ştie cine i-a dat înregistrarea ?!

filadel spunea...

Donkey
cam aşa cum îţi permiţi tu să fii superficial şi să te joci cu cuvintele pe care le aşezi în diferite combinaţii indiferente.

Riddick spunea...

Salut, filadel! Gata concediul ? :)

filadel spunea...

Da! :( 2 bad.

Anonim spunea...

comitziile astea sunt organizate tovaraseste de catre psd+pnl pt a elimina dusmanul de clasa...

Riddick spunea...

NIDC, sunt bot în bot jigodiile astea, dar vine paru' peste dinți, iute-iute !


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Călin Popescu-Tăriceanu, 2008: "Vom da astăzi, în Parlamentul României, un vot istoric - votul pentru ratificarea Tratatului de reformă al Uniunii Europene. Pentru România este mai mult decât un moment festiv. Ratificarea Tratatului de reformă marchează o etapă. Spun acest lucru din două motive. Pe de o parte, este o primă etapă pe care noi am parcurs-o în cadrul Uniunii Europene, după aderarea de la 1 ianuarie 2007. Am avut şansa să contribuim la negocierea şi la construirea acestui Tratat, beneficiind de aceleaşi drepturi şi având aceleaşi obligaţii ca oricare altă ţară europeană. Este cel dintâi tratat european semnat de România, în calitate de stat membru al Uniunii Europene. Simbolic, este primul document al Europei extinse, negociat şi semnat în format UE 27. Pentru toate aceste motive, odată cu ratificarea de către Parlament, putem spune că este cel dintâi tratat european pe care România îşi pune efectiv amprenta, conform intereselor sale, nemaifiind în postura de a prelua ceea ce au negociat şi au decis alţii. Doamnelor şi domnilor senatori şi deputaţi, în urmă cu trei ani, prin votul dumneavoastră, România a ratificat Tratatul constituţional ["Constituţia UE", caducă], odată cu ratificarea Tratatului de aderare la Uniunea Europeană. Aşa cum ştiţi, Tratatul constituţional nu a putut intra în vigoare. Din fericire, aşa cum noi am susţinut în timpul negocierilor, inovaţiile din acest document au fost preluate în Tratatul de la Lisabona. Aceste inovaţii sunt un pas înainte faţă de tratatele europene în vigoare acum."

 

Postări populare: