25 mai 2022

Ca şi Plahotniuc, Dodon a fost un şperaclu lăsat Vestului Colectiv sub preş de acomodanţii de la Kremlin, spre a intra mai uşor în Repmoldova

 
Doar ceva mai bine mascat conspirat ("legendat") decât Plahotniuc, care până să se încerce punerea lui sub urmărire internaţională a mai parcurs încă un stagiu pe la Licurici, stabilindu-se apoi "în Turcia" (urmărire iniţiată tardiv de administraţia Dodon şi de cea rusă, şi refuzată ostentativ de Interpol. 
.
 
..
 

Un comentariu :

Riddick spunea...

Legendare – "oferirea unei acoperiri plauzibile unui informator sau ofiţer al Securităţii infiltrat într-un grup sau instituţie care se afla sub atenţia serviciilor secrete".

Prin extensie - "povestea sub care este acoperit/infiltrat un agent inamic într-o 'structură', spre a o sabota şi/sau spiona".


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Sorina Plăcintă, 2012: "Am fost încă de la început susținătoarea ideii de modernizare a felului în care suntem organizați. Am moștenit județele în forma lor actuală de la Gheorghe Gheorghiu-Dej, cu ”înnoirile” aduse de Ceaușescu la începutul anilor 70. E rușinos să cultivăm această hărțulie veche, ineficientă, mâncătoare de fonduri și generatoare de două dintre cele mai grave boli ale statului: corupția și birocrația !"  

 

Postări populare: