03 septembrie 2010

Mazăre putredă


Primarul infractor de Constanţa mai urcă o treaptă a abjecţiei, făcând apologia regimului dictatorial comunist Castro, din Cuba.
Radu Mazăre a apărut la Şcoala de Vară a TSD de la Jupiter îmbrăcat într-o uniformă asemănătoare celei cubaneze şi a perorat:
"Mie îmi place de Fidel Castro. E un şmecher, a luat puterea la 32 de ani şi a ţinut-o 50 de ani şi a făcut ce a crezut el că trebuie să facă. Şi a avut şi gagici şi a avut şi femei şi şi-a făcut treaba. Da, mie îmi place de el. Ce dacă unora nu le place şi strâmbă din nas, mie îmi place. Şi voi ar trebui să faceţi la fel, să aveţi curaj şi să faceţi ce vă place", a spus Mazăre.
 Castro "şi-a făcut treaba",  iar acolitul său, Ernesto "Che" Guevara, "a avut curaj", nu glumă...

15 comentarii :

Crystal Clear spunea...

OAsta trebuie arestat si bagat la inchisoare pentru terorism de stanga.

Riddick spunea...

Să pornească el numai revoluţia, că-i fac eu o gaură în cap.

Crystal Clear spunea...

:)))))

Am inteles ca are un debarcader care-i aduce barca cu motor pana in dormitor...

Riddick spunea...

Gunoaiele astea trebuie procesate, să fie utile la culturile agricole.

anarchix spunea...

Singurul lucru de care-mi pare rau ca si constantean e ca nu s-a gasit un mafiot mai din umbra (de preferinta strain), sa-i zboare creierii la momentul oportun.

Die, die, die! Fuckin bastard!

Riddick spunea...

Boul se mai lăuda că vrea să îşi schimbe Makarovul, "că e prea greu".

I-aş rupe capul râzând.

anarchix spunea...

Poate i s-o rupe furtunul de alimentare la barca pe undeva in larg. U never know ...

Riddick spunea...

Sau poate dispare de tot, ca Elodia... zic şi io.

Anonim spunea...

StandUpComedy made PSD

Riddick spunea...

Nasol mi s-a părut faptul ca tineretul PSD l-a aclamat când a apărut în uniforma evident comunistă.

"Normal", me(r)dia nu va considera scandalos faptul acesta, spre deosebire de scandalul cu uniforma germană de anul trecut, care a ţinut zile în şir.

anarchix spunea...

Tot gandindu-ma la dobitocul asta, mi-am amintit scena finala din Swordfish (cu Travolta) - o faza cu un yacht care exploda. :-)

Riddick spunea...

Dracu' ştie...

Crystal Clear spunea...

Am vazut si eu azi dimineata.
Si pe mine m-au revoltat mai mult rasetele tembele din sala de stand up comedy.Si comentatoarea de la IRTV era toata un zambet condescendent

O astfel de manifestare, in amsamblul ei nu poate fi tolerata, pentru ca imediat poate degenera in ceva serios.
Nu putem accepta nici in gluma manifestari de dictatura comunista.Mai ales cand sunt facute de cel mai mare mafiot al Constantei

Riddick spunea...

Văd că nu protestează niciun oenge, nici măcar Asociaţia 21 Decembrie 1989, care îl bombardează pe Băsescu cu diverse apeluri.

Crystal Clear spunea...

A aparut si si Vanghele la stand up comedy - are pur si simplu fatza de oligofren


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Adrian Papahagi, 2011: "Înainte de a fi români, am fost europeni. Și creștini. Ce altceva suntem decât un amestec rasial daco-romano-slavo-cuman? De ce ne temem, așadar, de Statele Unite ale Europei, de parcă am pierde mai mult decât am câștiga? De parcă acquis-ul comunitar nu prevalează deja asupra legislațiilor naționale. Acest proiect nu e nou; el a fost doar diluat pe parcurs. Este proiectul federalist al creștin-democraților care în anii 1940-50 au pus bazele Uniunii Europene. Un proiect abandonat la jumătate de drum: Parlament European, dar nu și guvern federal european. Monedă unică, fără guvernanță financiară unică. Spațiu comun de securitate, fără armată comună. A venit momentul să desăvârşim proiectul gândit de Robert Schuman, Alcide de Gasperi, Konrad Adenauer, Grigore Gafencu și alți politicieni creștin-democrați după cel de-al doilea război mondial."

 

Postări populare: