26 februarie 2022

Eşti naiv, moşule. Le zici foarte bine (respect! şi-i bine c-o faci!), dar degeaba li te adresezi: ăştia vor face exact invers.

Banderastanul va cădea, dar în jur la vest - Polonia, balticii, România (poate şi Ungaria şi Repmoldova) - se vor transforma în baze de atac asimetric faţă de noua Ucraină, debarasată de paraziţii globalişti. Cu transformarea în perspectivă chiar în baze de atac militar "clasic" la Rusia (da' ce zic io - exact asta sunt şi acum, deşi încă numai în intenţie, nu şi în capacitate). Cum vedem că stă treaba nu doar cu "Kosovo", ci şi cu restul ne-sârbesc din Bosnia-Herţegovina, cu partea de vest a Libiei şi prin Siria şi Irak ("zonele controlate de opoziţie / de kurzi").

Noul stat ucrainean va trebui să legifereze retragerea cetăţeniilor şi confiscarea totală a proprietăţilor tuturor ucrainenilor "refugiaţi" care nu se întorc într-un termen dat - de exemplu, în trei-şase luni. Şi tranzitoriu, "până la termenul final", pusă şi interdicţie de înstrăinare, transfer extern sau moştenire. Cu efecte imediate în cazul celor care comit acţiuni ostile îndreptate împotriva propriei ţări. Să se spele Vestul colectiv cu clienţii săi pe cap.

 

Niciun comentariu :


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Călin Popescu-Tăriceanu, 2008: "Vom da astăzi, în Parlamentul României, un vot istoric - votul pentru ratificarea Tratatului de reformă al Uniunii Europene. Pentru România este mai mult decât un moment festiv. Ratificarea Tratatului de reformă marchează o etapă. Spun acest lucru din două motive. Pe de o parte, este o primă etapă pe care noi am parcurs-o în cadrul Uniunii Europene, după aderarea de la 1 ianuarie 2007. Am avut şansa să contribuim la negocierea şi la construirea acestui Tratat, beneficiind de aceleaşi drepturi şi având aceleaşi obligaţii ca oricare altă ţară europeană. Este cel dintâi tratat european semnat de România, în calitate de stat membru al Uniunii Europene. Simbolic, este primul document al Europei extinse, negociat şi semnat în format UE 27. Pentru toate aceste motive, odată cu ratificarea de către Parlament, putem spune că este cel dintâi tratat european pe care România îşi pune efectiv amprenta, conform intereselor sale, nemaifiind în postura de a prelua ceea ce au negociat şi au decis alţii. Doamnelor şi domnilor senatori şi deputaţi, în urmă cu trei ani, prin votul dumneavoastră, România a ratificat Tratatul constituţional ["Constituţia UE", caducă], odată cu ratificarea Tratatului de aderare la Uniunea Europeană. Aşa cum ştiţi, Tratatul constituţional nu a putut intra în vigoare. Din fericire, aşa cum noi am susţinut în timpul negocierilor, inovaţiile din acest document au fost preluate în Tratatul de la Lisabona. Aceste inovaţii sunt un pas înainte faţă de tratatele europene în vigoare acum."

 

Postări populare: