23 mai 2020

Actuala ierarhie a B.O.R., alt inamic al românilor

Dacă într-adevăr trupul ÎPS Pimen ar fi fost "preluat" aşa cum apare termenul respectiv în anunţul purtătorului de cuvânt al B.O.R. ("după punerea în sicriul sigilat, acesta va fi preluat de Arhiepiscopia Sucevei şi Rădăuţilor"), atunci am fi văzut călugări ortodocşi în jurul coşciugului, purtându-l. Am văzut însă militari (?) sau paramedici în costume biohazard din plastic alb, de la aducerea la Suceava şi punerea pe catafalc şi până la îngroparea propriu-zisă. Ca să treacă mai uşor nemernicia "ceremoniei" admisă de ierarhia B.O.R. şi pentru a "justifica" prezenţa cioclilor în plastic s-au introdus în cadru şi alţi militari, ca un fel de "gardă de onoare" în uniforma de epocă tip 1910-1912 (de-a dreptul ridicolă acum, ar trebui rezervată doar la evenimente comemorative, nu ca "uniformă alternativă"). Nu mai caut să aflu dacă în sicriu "conţinutul" era pus într-un sac şi dacă peste sicriu s-a turnat var nestins iar apoi s-a cimentat groapa, "conform normativelor sanitare". Mi-e de ajuns ce se vede şi este neinterpretabil. Doar trei membri ai Sfântului Sinod al B.O.R. au fost prezenţi la funeralii, Sinodul ecumenist antiromânesc şi anticreştin se delimitează astfel implicit de tradiţionalistul (totuşi cam naiv, remarc eu) Pimen. Pot doar specula asupra contaminării suspecte "cu COVID"* a defunctului ierarh şi a suspectei lui aduceri la Bucureşti unde a fost întubat** şi "n-a mai putut fi salvat", cum nu s-a mai putut nici cu Teoctist, Păunescu şi CVT. O "eliminare locală" era mai riscantă, nu era disponibilă local o şerpărie din timp organizată ca la Bucureşti.

* pe bune? diagnostic real? şi cum? sau doar pretext pentru "expediere"?

** procedură de mare risc, mai ales pentru vârstnici

Aurelian.RO

Niciun virus ARN NU “traieste” in afara gazdei mai mult de cateva minute. Decesul gazdei aduce cu sine si “moartea” virusului ARN. Ati luat vreodata vreo gripa sau vreo viroza de la un corp neinsufletit aflat intr-un cosciug sigilat?
Și atunci stai și te-ntrebi, cine și ce a dorit să demonstreze prin această desfășurare de forțe ale “dictaturii sanitare”?
Mascarada aceasta a combinezoanelor si a vizetelor are un impact imagologic pregnant (contrastul alb-negru e izbitor dpdv cromatic) și are un simbolism aparte care va ramane in subconstientul colectiv pentru multă vreme de acum incolo.
Încerc o punere în cuvinte a imaginii de mai jos (o imagine face cât o mie de cuvinte):
➡️. V-am luat viața, carantinându-vă, omorându-vă afacerile, distrugându-vă joburile, ținându-vă departe de cei dragi.
➡️. V-am luat Lumina Învierii, doar poliția a “drămuit-o” prin girofar.
➡️. V-am interzis Liturghia, e suficient s-o ascultați în megafoane pe la garduri acoperită de sunetul sirenelor Poliției și a SMURD-ului.
➡️. Vă ținem distanțați și în afara bisericilor, cu măști pe mufă să nu vă intre fumul tămâii în nări și să nu se audă prea clar murmurul cântărilor creștine.
➡️. V-am interzis Împărtășania, Nunțile, Botezul și Înmormântările dar e ok sa mergeți la hipermarket.
➡️. Iar acum vă îngropăm călugării și preoții în sicrie sigilate cărate de “eroii din prima linie”.
We rule you, pupători de moaște regresiști, ce sunteți!
V-am cucerit pe voi, religia voastră retrogradă și credinta voastra de rahat.
Exact despre toate astea și mai mult e vorba în imaginea de mai jos.
Trist.
A fost o zi tristă “în vremuri de pandemie”.


https://www.facebook.com/www.Aurelian.RO/photos/a.1217314241629806/3460598270634714/

Un comentariu :

Riddick spunea...

B.O.R. nu doar că a permis mascarada, ci a şi distribuit câţiva popi în "spectacol", care au făcut echipă cu doi ciocli profesionişti. Toţi în costume biohazard / hazmat, "ca la Cernobâl".

Sicriul Arhiepiscopului Pimen a fost purtat la ceremonia de înmormântare de 6 preoți din cadrul Arhiepiscopiei Sucevei și Rădăuților, alături de 2 angajați ai firmei de servicii funerare.

Cei șase preoți care au lăsat reverendele în ziua de 22 mai și au îmbrăcat combinezoane sunt: Pr. Bogdan Cojoleancă (Biserica Centrului de plasament pentru copii „Gheorghe Sidorovici” din Gura Humorului), Pr. Nicolae Cârdei (Parohia Arbore), Pr. Constantin Bobu (Parohia Ipotești), Pr. Adrian Isache (Parohia Salcea), Pr. Ștefan Mihalcea (Parohia Sasca Nouă) și Pr. Mihai Cobziuc (Parohia Dărmănești).

Desigur, pentru întreţinerea psihozei COVID - altfel, de ce au fost lăsaţi credincioşii până lângă sicriul sigilat, pe care l-au putut atinge? Deci, nu era risc dar totuşi s-a dat curs mascaradei.


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Andrei Cornea, 2011: "Dacă statele rămân suverane, ele vor continua să facă ceea ce cred şi ceea ce consideră că le este de folos, în pofida intereselor comune. Rezultă că trebuie mers înainte – mai repede sau mai încet – spre un sistem federal sau măcar confederal, cu un guvern central dotat cu puteri mari în domeniul economiei, apărării şi externelor, cu un parlament bicameral după modelul american şi cu guverne ale statelor responsabile numai pentru afacerile interne, justiţie, educaţie, cultură, eventual sănătate şi muncă. Căci atunci când vorbim despre pierderea suveranităţii naţionale, despre cine anume vorbim în fapt ca fiind „perdanţii“? Despre plătitorii obişnuiţi de impozite, cu rate la bănci, cu salarii ameninţate ba de tăieri, ba de inflaţie? Despre pensionarii cu pensiile în pericol? Despre beneficiarii sistemelor de asigurări ce acumulează datorii peste datorii? Despre şomeri? Nu, ci vorbim despre elitele politice europene din cele 27 de state. Ele sunt acelea care şi-ar pierde suveranitatea – mai ales aceea de a cheltui nestăvilit şi de a face promisiuni imposibil de ţinut. Vor trebui să se consoleze mulţi parlamentari naţionali cu un rol mai modest (dar deloc neglijabil). Dintre miniştrii şi funcţionarii guvernamentali, unii, precum cei de la externe sau de la armată, vor trebui să dispară pur şi simplu."

 

Postări populare: