31 martie 2020

Deocamdată în grupuri mici, şi doar mărunţişuri


Or fi având completate corect "ausweis-urile" de circulat pe stradă, ori la Piaţa Ferentari e "amnistie"?


"Transplant de acumulator". Probabil îl duc la vreun "REMAT", dacă nu pe ăsta (dacă-i mai bun), pe cel pe care îl vor înlocui. Scot de câteva conserve sau sticle de bere, dar riscul e prea mare pentru "valoarea" prăzii.

Recent, într-un cartier-bidonville din Ploieşti (Mimiu, fost cătun):



"S-a rupt maşini, s-a rupt tot"

"Frică la Poliţie să intre, mânca-ţi-aş"

"Vine forţe?"

"Nu şi-a dat cu pietroaie-n cap? E vrun băiat rănit?"

"S-a bătut aici-şa, mai să bate şi ei, cu corona asta virus"

6 comentarii :

Anonim spunea...

La Piata Ferentari este stat in stat fix ca la Vatican ! Pana mai " zilele trecute " acolo era Papa unul numit Sile Camataru' "clanul " Duduianu cu Pian si cum dracu s-or mai numi astia . Acum ca " au venit baietii de la munca din strainatate " , se cam schimba kalimera caci astia stiu nu doar sa dea cu pumnul dar nu se intimideaza nici sa foloseasca un trancan . Nu-i departe vremea cand , vom intra cu adevarat in randul tarilor civilizate si in acest sens asi aminti doar cartierele marginase din Parisul domnului Macron unde , daca membrii unui echipaj d e politie se dau jos din masina sa legitimeze pe careva si lipsesc mai mult de cinci minute , au toate sansele sa-si gaseasca masina pe butuci si asta , in cel mai bun caz . Cine dracu sa zica ceva in atata democratie , cum dracu sa spui ceva la asa mare civilizatie !!! A vazut-o cineva pe madamme Firea-Pandele pe-acolo ? De fapt ce dracu sa faca mai intai sa se " lupte " cu COVID-ul , cu opozitia sau cu cetatzenii Capitalei asta d e KKT si care-o injura pe toate drumurile ? Dac-o intrebi iti va raspunde ca Piata Ferentari si cartierul in sine nu tin de PGMB merg la pariu ! Acum , de cand conatzionalii nostrii s-au intors { volens nolens }, de la " munca " de prin Italia , Franta , Germania , SPANIA si de pe unde au mai " prestat " , chestii precum aia de la Piata Ferentari se vor mai intampla deci trebuie sa ne obisnuim inca de-acum cu astfel d e imagini . Era un alt videoclip de la un bidonville din preajma orasului Ploiesti si , vazandu-l n-am putut s a nu ma-ntreb : cum mortii ma-sii de , astia n-au nici macar unul vreo casa mai pricopsita in schimb , au masini frate , au "scule " , second hand fireste si majoritatea de zuleala dar au ... scule ?!? Si apropos d e bidonville . Pai ai s a vezi asa ceva inclusiv in Bucuresti si ce crezi , a reusit cineva sa le desfiintzeze pana acum ? Nu si nici nu vor reusii caci , nu-i intereseaza . Vad ca americanii nu se grabesc s a ia cu asalt pravaliile si sa-si faca stocuri de crapelnita in schimb , nu mai gasesti in magazine arme , nici daca esti fratele patronului . Daca aveam si noi acest drept , dreptul de-a detine arme pentru propria noastra protectie... bine ar mai fi fost . Asa insa , evitam s a tranversam acele locuri rau famate { primarii se fac ca ploua } si pace buna caci , baza ajutorului de la aia care ofera "siguranta si incredere " ... mai bine lipsa !

Riddick spunea...

Sunt câteva variante de arme albe care pot fi destul de eficiente dacă atacatorii sunt mai puţini şi nu "superdotaţi". Desigur, erau mai bune celelalte, deţinute legal.

Anonim spunea...

Poate vreo fiola cu COVID 19 dar altfel... Sigur ca da , ar mai fi si varianta unui " halat alb " insa , dupa ce au avut " unii " ideea de-a intra peste oameni in case si , sub pretextul ca i-ar testa contra la oarece , i-au jefuit , mai bine te imbraci in costum caci , d e impostori nu se ia nimeni inca ! L-ai vazut pe Orban cum " umbla " asta ca s a nu-l mai amintesc { ca-mi vine covid-ul pe mine ! } pe bivolul teutonic d e la Cotroceni care a inebunit definitiv : poarta o jacketta din piele avand pe piept in partea DREAPTA , stema tzarii asteia d e KKT . Ai imita pe presedintii americani in special pe Bush Jr. ? De-ar fi pe jumatate de cum au fost astia , fie si daca-i vorba despre Bush jr. !!!

Riddick spunea...

"Epigoni", deh.

Riddick spunea...

30 martie

VIDEO Focuri de armă şi sticle incendiare într-un cartier din Ploieşti. Mascaţii au împânzit străzile, mulţi combatanţi au scăpat cu fuga

https://adevarul.ro/locale/ploiesti/video-focuri-arma-sticle-incendiare-intr-un-cartier-ploiesti-mascatii-impanzit-strazile-combatanti-scapat-fuga-1_5e822a175163ec42715143e8/index.html

Riddick spunea...

Clipul nr.2:

https://www.facebook.com/robert.popescu.12720/videos/2489784807904962/


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Andrei Cornea, 2011: "Dacă statele rămân suverane, ele vor continua să facă ceea ce cred şi ceea ce consideră că le este de folos, în pofida intereselor comune. Rezultă că trebuie mers înainte – mai repede sau mai încet – spre un sistem federal sau măcar confederal, cu un guvern central dotat cu puteri mari în domeniul economiei, apărării şi externelor, cu un parlament bicameral după modelul american şi cu guverne ale statelor responsabile numai pentru afacerile interne, justiţie, educaţie, cultură, eventual sănătate şi muncă. Căci atunci când vorbim despre pierderea suveranităţii naţionale, despre cine anume vorbim în fapt ca fiind „perdanţii“? Despre plătitorii obişnuiţi de impozite, cu rate la bănci, cu salarii ameninţate ba de tăieri, ba de inflaţie? Despre pensionarii cu pensiile în pericol? Despre beneficiarii sistemelor de asigurări ce acumulează datorii peste datorii? Despre şomeri? Nu, ci vorbim despre elitele politice europene din cele 27 de state. Ele sunt acelea care şi-ar pierde suveranitatea – mai ales aceea de a cheltui nestăvilit şi de a face promisiuni imposibil de ţinut. Vor trebui să se consoleze mulţi parlamentari naţionali cu un rol mai modest (dar deloc neglijabil). Dintre miniştrii şi funcţionarii guvernamentali, unii, precum cei de la externe sau de la armată, vor trebui să dispară pur şi simplu."

 

Postări populare: