28 martie 2020

Mesaj din Ferentari către Guvernul Has Mo Pele


9 comentarii :

Anonim spunea...

Riddick ... ai inebunit definitiv omule ????????? GENIALLLLL !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cum de ti-a dat prin mintea capului asa o chestie absolut.... GE-NI-A-LAAAAAAAA ???????????????? Iti multumesc pea plecat pentru aceasta postare absolut SUPERBA , MI-AI INFRUMUSETZAT ACEASTA ZI DE TOT RAHATUL ! Vorba aluia : PNL, PSD , USR , UDMR , PMP , PRO ROMANIA FARA SA-L UIT PE BOUL DE LA COTROCAENI ... LUA-LE-ASI FAMILIILE IN ... PELE LA TOTI , DE LA FASA LA BARBA ALBA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! P.S. Nu c-asi fi in totalitate de acord cu ceea ce spunea rromul ...

Anonim spunea...

Am dat pe FB sa vad cine-i Edu Adrian si... parca nu-mi vine a crede ca tipul este mason sau c-ar fi absolvent , macar de alea 10 clase elementare , nu mai vorbesc despre Universitatea Crestina Dimitrie Cantemir { aia de scoate diplome la comanda pe bani } sau al Liceului Gheorghe Lazar { ala de langa Cismigiu } nu de alta dar , de-acolo odata iesit absolvent a 12 clase , stiai macar sa vorbesti in vreme ce asta din film... Oricum , GENIAL , si-ti multumesc inca odata pentru ca , mi-ai infrumusetat astfel ziua asta de KKT !

Anonim spunea...

Asadar tiganii boriti, care ne saluta ''hi'', AMENINTA CA VOR INCEPE JAFURILE SI TILHARIILE.
Asta inseamna ca razboiul civil va izbucni de aici, fiindca romanii ii vor intimpina cu gloante, iar ostilitatile nu vor inceta pina la disparitia fizica a acestor gunoaie violente.
Daca nu au ce minca sa se duca la iohaniss sa ceara fiindca pe el l-au votat; ce ironie, tiganii voteaza un nazist !
Asadar, asteptam inceperea jafurilor si tilhariilor !!!

Riddick spunea...

L-am găsit întâmplător (clipul). Personajul face (aici) pe modestul, dar este dirijat de "unii", joacă cu Stochiţă şi cu Vanghelie (personaje din "politica sectorului cinci").

Nu cred că e mason, se prosteşte cu semnul ăla pus, dar poate că joacă pentru ăia.

Aici ("EDU ADRIAN ROMUL ESCROC") este un blog/site de demascare: https://eduadrian.wordpress.com/

Cred că vor veni "incidente".

Riddick spunea...

Salutul n-a fost "americănesc" (hi! / salut!) ci l-a parodiat pe cel hitlerist (Heil [Hitler]!). Aluzie la neamţul Iohannis.

Anonim spunea...

Anonim 1 si Riddick , veti fi mirati insa , la astia te poti astepta la orice , inclusiv sa-nceapa jafurile pe care le-au vazut ei prin Italia , Spania sau... America .Astora nu prea le tremura mana pe trancan si nici nu le este frica sa-l foloseasca spre d eosebire d e noi... majoritarii . In asta timp , Politia { inclusiv cacaciosii aia "comunitari " } Jandarmeria , MASCATII si mai ales Armata au grije ca nu cumva sa-si permita vreun amarastean obligat d e greutatzi , d e necazuri de suparari sau de NECESITATI { cum era acel "calaretz " de la Iasi } sa nu cumva sa incalce decretul si ordonantele militare .Curiozitatea mea este... cand vor incepe romanii ... probabil si rromii satui fiind sa stea in " autoizolarea " FORTZATA si" flamanzi si goi si fara adapost " dandu-si seama ca , COVID 19 nu se propaga neaaparat prin aer , sa iasa in masa pe strazi { eventual sa se duca la Guvern si la Cotroceni sa protesteze sau in vestita Piata a Universitatii ...macar ca-n 2012 } fara sa le pese daca
"caii lu' Decebal " vor deschide focul asupra lor sau nu . Mergi la pariu ca astia { la fel ca si aia de dinainte de ei } vor deschide focul ? Ordonantza Militara ?! Dar eu , EU SUNT CIVIL SI OM LIBER !!! Intrebare : MINERII... AIA CAND VOR VENII ??? Nea Nelu este atat de suparat pe golanii romani incat , de data asta ne lasa pe noi sa-l rugam s-o faca ???

Anonim spunea...

Am cautat la acea adresa pusa la dispozitie de dumneata si , daca macar jumatate din ceea ce se scrie acolo este adevarat intrebarea legitima este : DE CE NU-I LEGAT INCA ??? La ora asta , la o jumatate de ora dupa postarea acestui videoclip plin de amenintzari LA ADRESA OAMENILOR CINSTITI , PROSTI DAR CINSTITI , ASTA TREBUIA DEJA PUS IN LANTZURI !

Riddick spunea...

Nu cred că va mai dura mult până la "evenimente".

Dacă se va deschide focul, haita iohannistă s-a căcat în pălărie, şi-a dat foc la valiză. Dar poate nu cu muniţie reală ("de război"), ci cu neletală dar dură, ca-n Franţa contra Bluzelor Galbene (nu detaliez, "nu le dau eu idei" acum). În ambele situaţii, se va escalada.

Riddick spunea...

Am zis, face pe "modestul" dar are acces prin cercuri unde nu pătrunde oricine. Nu vreau să zic "masonerie" (nu ştiu), dar prin cercuri de interlopi şi politicieni. Poze la conturile Facebook: Stochiţă, Edu, Partida Romilor, etc.


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Andrei Cornea, 2011: "Dacă statele rămân suverane, ele vor continua să facă ceea ce cred şi ceea ce consideră că le este de folos, în pofida intereselor comune. Rezultă că trebuie mers înainte – mai repede sau mai încet – spre un sistem federal sau măcar confederal, cu un guvern central dotat cu puteri mari în domeniul economiei, apărării şi externelor, cu un parlament bicameral după modelul american şi cu guverne ale statelor responsabile numai pentru afacerile interne, justiţie, educaţie, cultură, eventual sănătate şi muncă. Căci atunci când vorbim despre pierderea suveranităţii naţionale, despre cine anume vorbim în fapt ca fiind „perdanţii“? Despre plătitorii obişnuiţi de impozite, cu rate la bănci, cu salarii ameninţate ba de tăieri, ba de inflaţie? Despre pensionarii cu pensiile în pericol? Despre beneficiarii sistemelor de asigurări ce acumulează datorii peste datorii? Despre şomeri? Nu, ci vorbim despre elitele politice europene din cele 27 de state. Ele sunt acelea care şi-ar pierde suveranitatea – mai ales aceea de a cheltui nestăvilit şi de a face promisiuni imposibil de ţinut. Vor trebui să se consoleze mulţi parlamentari naţionali cu un rol mai modest (dar deloc neglijabil). Dintre miniştrii şi funcţionarii guvernamentali, unii, precum cei de la externe sau de la armată, vor trebui să dispară pur şi simplu."

 

Postări populare: