19 martie 2020

"E pornită de la un liliac", no shit




Welcome to the party, pal!

4 comentarii :

Anonim spunea...

Riddick , chiezii au o zicala : " mancam tot ce are picioare, IN AFARA DE MESE SAU SCAUNE , tot ce inoata sau pluteste , IN AFARA DE BARCI SAU VAPOARE , si tot ce zboara ...IN AFARA DE ... AVIOANE , plus tot ce-i verde sau alta culoare si creste pe Pamant sau...sub Pamant , EXCEPTAND CARBUNELE SI ALTE MINEREURI " . Intrebarea mea este : cine a venit prima oara cu aceasta idee ca , aparitzia acestui coronavirus s-ar datora unui... liliac din care , la un moment dat a facut cineva o ciorba sau...l-a mancat fript pur si simplu ? In mod evident , este vorba despre ceva creeat in laborator si scapat { voit sau... nevoit } de sub control altminteri mai inainte de-ai descoperii si antidotul . Care-a fost scopul crearii acestui virus , chiar nu mai conteaza asta caci , NIMENI VREODATA NU VA INDRAZNII SA-I JUDECE SI SA-I CONDAMNE PE CHINEZI , AMERICANI , RUSI { si alte asemena specimene } PENTRU FAPTUL CA , IN CIUDA TUTUROR TRATATELOR SEMNATE , EI CREEAZA , DEZVOLTA " ARME MURDARE " , ARME BACTERIOLOGICE .Intrebarea mea , ramane si chiar asi fi al dracului d e curios daca dumneata , avand " relatiile " pe care le ai in online , vei afla raspunsul mai ales ca ... ma intereseaza .Orice insa , aia cu liliacul... s-o lase balta caci mácane !

Riddick spunea...

Au dat-o în aşa fel încât să creadă lumea că originea e "din China". Ăia mănâncă demult tot felul de ciudăţenii, până acum de ce nu a apărut?

Virusul a fost plantat în China de americani (mie mi-e foarte clar asta). Ca să înceapă "un altfel de război" iar chinezii i-au dat curs în cel mai potrivit fel, lăsând să se scurgă în afară mulţi contaminaţi care au fost riposta, care altfel trebuia făcută la vedere, "acţiune militară asumată". Pe când aşa, vorb-aia, "prinde orbul, scoate-i ochii". De-aia nu zic oficial chinezii că au fost atacaţi biologic (au ştiut-o aproape imediat), fiindcă "lipsa iniţiala de reacţie" este chiar riposta, şi dacă fac explicit acuza reiese implicit şi metoda de ripostă. Iar "neutrii" care suferă o fac în primul rând din cauza ripostei, chiar dacă ea este motivată de atacul "american".

Riddick spunea...

Motivată, ba chiar amorsată. Nu puteau să nu facă nimic (chinezii), la un asemenea atac gravissim.

Anonim spunea...

Riddick , esti primul sau , in orice caz , printre primii care-ai avut curajul sa spui asta .C-ai descoperit asta din cercetari sau ca asa ti-au dictat bunul simtz si ceea ce se cheama d e regula inteligentza-tzi proprie , chiar nu conteaza . Conteaza c-ai spus-o : RESPECT !Doar un tampit si-ar fi putut inchipui ca , americanii , capitalismul american va sta nepasator si va privi cum noul capitalism chinez inunda pietzele cu marfa { d e mai buna sau mai proasta calitate ramane de discutat } si devine unul dintre actorii foarte importanti ai lumii . Nu ca n-ar fi fost deja insa , sa le intri yankeilor in casa , sa te-ashezi neinvitat la masa lor dupa care , sa le vrei si femeia iar pe ei sa-i pui sa stea de sase si sa te-astepti ca aia vor sta sa te priveasca uimiti de performantze ... asta-i deja prea mult iar la americani , se stie :Capitalul dicteaza inclusiv la Capitoliu .


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Alina Inayeh, 2021 ("Ce cred românii despre Est şi Vest" - sondaj): "[...] toți acei 30%, care mie îmi dau foarte multă bătaie de cap, cred că țările occidentale, deci nu numai UE, ci țările occidentale luate așa, ca pachet, au adus mai mult rău decât bine României. Și există un număr îngrijorător de mare, 67% dintre români, deci două treimi dintre ei, care cred că interesul național trebuie păstrat, trebuie salvat, trebuie luptat pentru el chiar dacă asta înseamnă pierderea calității de membru UE. [...] deci dacă interesul național o cere, să se ducă UE unde o vrea, pentru că interesul național este mult mai important. Ne apărăm cu dinții ceva ce nu înțelegem ce. Nu știm exact ce înțeleg românii prin interesul general.

 

Postări populare: