04 iulie 2013

Băsescu a fost demis în 2012


C'mon... TOATĂ LUMEA O ŞTIA!

Anticipez o "auto"demisie la nervi, cu alegeri prezidenţiale cuplate cu referendumul constituţional. Ca să le iasă regionalizarea.

Nu m-am dus la vot, şi regret: unul care susţine "SUE" n-are ce să mai caute la Cotroceni nici 5 minute; "Vine Căcărău !", zic naivii : ba vine şi Scaraoţchi, de suntem idioţi şi-l votăm. Dacă se tranşa chestiunea în 2012, acum nu mai aveau la ce să cupleze referendumul de regionalizare (de "revizuire a Constituţiei").

Când ai contra ta 7+ milioane de voturi, te duci, nenică. Nu contează reale/false: sunt false - eşti scos din joc, nu mai controlezi mecanismul. Eşti acolo la hoha, rupi bilete la intrare la cinema.

RECENSĂMÂNT 2011 – REZULTATE FINALE: Care este populația României. Cvorum depășit cu peste 300.000 de voturi la referendumul din 2012

INS a anunțat numărul populației majore (cu drept de vot) din România: 16.269.839.

Cvorumul din 2012 era calculat la un total de 18.292.464.


Să nu-l uităm pe Căcărău, care a fost omul-cheie al referendumului de demitere din 2012. Anul trecut, promulgă legea referendumului, re-modificată la parlament prin reintroducerea cvorumului de validare. A promulgat-o imediat ce a sosit, mai putea aștepta perfect legal 20 de zile, oricum după 29 iulie (ziua votului). Fără promulgarea cu pricina, referendumul nu se mai ținea cu cvorum, iar rezultatul era altul. Se mai și lăuda - "Voi promulga imediat legea, în forma în care va sosi de la parlament".

Niciun comentariu :


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Andrei Marga, 1995 ("Filosofia Unificării Europene"): "Identificările etnice ale românilor sunt în mare parte tradiţionale. Acestea caută să abată atenţia de la problemele concrete ale prezentului şi de la nevoia modernizării instituţionale spre abstracţiunile trecutului. Pentru mulţi intelectuali este limpede că naţionalismul, prin demagogia sa, generează stagnarea şi degradarea ce favorizează doar grupuri sociale incapabile să se adapteze lumii moderne. Intrarea în noua Europă, nu doar geografic, ci şi instituţional şi cultural presupune mai mult decât o alegere, presupune o schimbare a modului de gândire, de asumare, pe lângă devizele paneuropene, a unei abordări europene, o abordare disponibilă la compararea performanţelor, orientată spre modernizare şi având ca perspectivă unitatea europeană". 

 

Postări populare: