09 octombrie 2020

Nu găsesc alt nume decât tentativă de omor calificat

Nu-i clar dacă şi "operatorii" sunt complici, ori dacă îşi dau seama despre implicaţii. Atenţie de ce instituţii aparţin ei, poate fi un indiciu de depistare a celor care ştiu (asasinii cu misiune încredinţată). Trebuie văzute instrucţiunile, şi ce conţin ele - presupun că sunt redactate astfel încât să nu se deducă uşor scopul real, să pară doar "detalii şi soluţii tehnice".


Completări:

Ăştia îți rup tot înăuntru – Video


Testul are cu totul alt scop, decat cel pe care il credeti voi, sau mai bine spus, cel pe care vi-l spun ei. 

Ma uit la video si tind sa dau dreptate celor care cred in Teoriile conspiratiei

Introducerea betisorului foarte adanc in caile nazale, provoaca o leziune a barierei hemato-encefalice in adancul craniului. De aceea testarea si doare atat de ingrozitor…

BARIERA hemato-encefalica este o portiune de grosimea unui strat celular, ca o granita, care fereste creierul de toxine si neurotoxinele din vaccinuri, il fereste de metale grele, bacterii, pesticide, si alte toxine care nu au ce cauta in creierul uman, atata timp cat aceasta bariera nu a fost afectata, gaurita sau strapunsa.

Trageti singuri concluziile, de ce sunt in stare cei care au “grija” de sanatatea noastra, ca sa creasca cat mai mult numarul de morti de “orice”.

Deci nici macar testul nu mai este necesar sa fie infestat, el va provoca leziunea si de acolo pericolul….. Adevarat sau nu , este ingrozitor cum introduce betisorul ca sa colecteze probe…..Adevăratul scop al testelor PCR, al recoltării probelor nazo-faringiene. 

TESTAȚI, TESTAȚI, TESTAȚI ❗❗❗
Adevăratul scop al testelor PCR, al recoltării probelor nazo-faringiene.
Aveti informația tradusa... Aveti un link... Aveti internet , deci puteți cauta informații si pe cont propriu...
Nu va mai lasati testati, daca v-ati propus o viata mai lunga de 2021.
Testul are cu totul alt scop, decat cel pe care il credeti voi, sau mai bine spus, cel pe care vi-l spun ei.
Introducerea betisorului (tamponului) foarte adanc in caile nazale, provoaca o leziune a barierei hemato-encefalice in adancul craniului. De aceea testarea si doare atat de ingrozitor...
Testarea atat de adanc efectuata are ca si scop leziunea acestei bariere hemato-encefalice, creand astfel o poarta de intrare directa spre creier pentru orice infectie, cu predilectie cele auto-provocate de purtarea mastii care intoxica cu CO2 si bacteriile care se vor aduna in masca ta, care va inflama creierul.
BARIERA hemato-encefalica este o portiune de grosimea unui strat celular, ca o granita, care fereste creierul de toxine si neurotoxinele din vaccinuri, il fereste de metale grele, bacterii, pesticide, si alte toxine care nu au ce cauta in creierul uman, atata timp cat aceasta bariera nu a fost afectata, gaurita sau strapunsa.
.........
Trageti singuri concluziile, de ce sunt in stare cei care au “grija” de sanatatea noastra, ca sa creasca cat mai mult numarul de morti de “orice”.
Deci nici macar testul nu mai este necesar sa fie infestat, el va provoca leziunea si de acolo pericolul.....
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Acest lucru ar fi posibil doar prin străpungerea (fisurarea) lamei verticale foarte subțiri a osului etmoid.
Osul etmoid este format dintr-o lamă verticală foarte subțire, dispusă mediosagital, o lamă orizontală străbatută de numeroase gauri, doua mase laterale cu o forma cubică situate lateral și inferior de lama orizontală (aceste mase laterale conțin o serie de cavități, pline cu aer, numite celule etmoidale).
Durerea resimțită la recoltare, poate să fie produsă de fisurarea lamelei verticale foarte subțiri a osului etmoid.
Articol tradus aici :
"Ce cauzează "creierul scurger"?
Este util să discutați diferitele aspecte ale unui "creier scurger" și cum să faceți bariera hemato-encefalică întreagă.
Creierul, cu numeroasele sale funcții critice pentru viață, este protejat de substanțele potențial dăunătoare din fluxul sanguin printr-o structură asemănătoare unui gard numită barieră hemato-encefalică a creierului.
Blood-Brain Barrier, sau BBB, este un singur strat de de celule unite între ele prin joncțiuni strânse care păstrează cele mai multe substanțe în afara și permit ca puține substanțe să ajungă în creier.
Substanțele toxice blocate în mod obișnuit includ metale grele, pesticide, pcbs, precum și proteine dăunătoare, în timp ce substanțele admise sunt oxigen, hormoni și nutrienți.
Ce este un "creier scurger" ?
Un creier este considerat scurger atunci când bariera de hemato-encefalică a fost compromisă într-un fel. Dacă joncțiunile strânse se desfac sau se rup, BBB devine mai permeabilă și substanțele nocive se pot scurge către creier.
Produsele chimice nocive și proteinele pot deteriora creierul care duce la inflamație; cu alte cuvinte, un creier scurger este un creier inflamat.
Ce cauzează creierul scurger?
Conexiunea profundă dintre creier și intestin nu poate fi subestimată, deoarece cercetările confirmă în mod repetat că microbii care trăiesc în intestin afectează creierul atât pozitiv cât și negativ.
De fapt, stomacul și intestinul subțire conțin o căptușeală similară cu bariera hemato-encefalică, care, de asemenea, împiedică substanțele nocive să intre în intestin.
Prin urmare, mulți dintre aceiași factori care provoacă un intestin scurger - sănătate intestinală slabă, alimentație nesănătoasă, intoleranțe alimentare, sensibilități alimentare, toxine și infecții - pot crea, de asemenea, un creier scurger.
Studiile de la Harvard³ arată că grâul creează intestinul scurger la toată lumea, deoarece o proteină numită gliadină, care se găsește în grâu și gluten, crește o altă proteină, zonulina. Zonulina slăbește joncțiunile strânse ale mucoasei intestinale și BBB contribuind astfel la intestinul scurger și la nivelul creierului scurger.
Cinci cauze ale creierului scurger:
- Dysbiosis gut (infecții)
- Intestin permeabil
- Boala autoimuna
- Condiții de sănătate mintală
- Disfuncție nervoasă la stres
Toate aceste cinci categorii au inflamația ca bază pentru problemă, dar devin și mai problematice în următoarele stări de boală:
- Infecțiile bacteriene deteriorează BBB permițând accesul bacteriilor în creier unde nu au ce căuta.
- Toxinele CIRS și Moldul declanșează inflamația, promovează leziuni oxidative în creier și perturbă BBB
- Excesul de glutamat supraestimează nervii care provoacă defalcarea BBB, crescând permeabilitatea la agenții potențial dăunători
- Radicalii liberi beneficiază de procesele inflamatorii, precum și de îmbătrânire dăunând în continuare BBB.
- Glicemia mare și diabetul zaharat reprezintă modificări dramatice ale glicemiei care produc stres oxidativ și inflamație.
- Homocisteina crescută, observată la persoanele care trăiesc cu boli de inimă, boli autoimune, cancer și boli neurodegenerative sau la cei care supraviețuiesc unui accident vascular cerebral, schimbă funcția de joncțiune strânsă și împiedică BBB să funcționeze corect
- Dietele bogate în grăsimi, calorii și obezitatea cresc deteriorarea oxidativă și privează creierul de oxigen
- Hipoxia plasează corpul într-o condiție de aport de oxigen insuficient, afectând în continuare joncțiunile strânse ale BBB
- Deteriorarea ficatului eliberează un flux numit MMP9 în fluxul sanguin care crește permeabilitatea BBB
- Somnul de calitate scăzută întrerupe ciclul somn-veghe întrerupe absorbția de nutrienți și descărcarea toxinelor în timp ce crește inflamația.
Condiții de sănătate mintală și creier scurger.
Deși este mai evident că creierul scurger provoacă inflamații, care determină apoi condiții de sănătate mintală, este mai puțin cunoscut faptul că afecțiunile de sănătate mintală pot conduce, de asemenea, la inflamație și la creierul scurger.
Factorii care contribuie ar putea fi:
- Toxinele
- Hormoni de stres
- Neurotransmițătorii
- Stresul
Axa Creier-intestin:
Conexiunea nervoasă Vag
Trunchiul creierului se conectează la nervul vag, care la rândul său se conectează la toate organele digestive. Creierul trimite semnale prin nervul vag organelor. De asemenea, organele transmit semnale prin nervul vag către creier.
Nervul vag inițiază multe funcții digestive importante, cum ar fi secreția de acid în stomac, producerea de enzime, funcția vezicii biliare și motilitatea intestinală.
Dacă există o comunicare a creierului slabă cu nervul vag, pot exista multe efecte negative, inclusiv:
- Inflamație cronică
- Digestie slabă
- Intestin permeabil,
- Creier inflamat
- Depresia și condițiile de sănătate mintală aferente
- Axa intestin-creier. Creier scurger.
Care sunt semnele și simptomele unui creier scurger ?
Creierul scurger se manifestă prin mai multe semne și simptome, așa că acordați atenție acestora, spre deosebire de ignorarea lor:
- Tulburări de spectru ADD / ADHD / Autism
- Ceata creierului sau dificultate de concentrare
- Oboseala cronică care nu se îmbunătățește odată cu odihna sau somnul
- Durerile de cap sau migrenele care apar brusc se agravează odată cu statul în picioare și devin mai severe pe măsură ce ziua trece
- Pierderea de memorie sau un alt declin cognitiv care poate duce la demență și boala Alzheimer
- Tulburări de spirit, în special anxietate, depresie și schizofrenie
- Neuropatie periferică sau scleroză musculară,
convulsii
Este important să nu ignorați aceste semne și simptome, deoarece cei care trăiesc cu Creier Scurger au un risc crescut de a dezvolta afecțiuni neurologice sau psihiatrice. Multe dintre aceste afecțiuni sunt considerate semne și simptome ale Creierului Scurger, dar pot fi, de asemenea, numărate printre cauzele acestei afecțiuni.
Creierul scurger poate provoca:
- Capacitate mintală redusă, concentrare dificilă sau multitasking, pierdere de memorie pe termen scurt și lung, denumită colectiv ceață cerebrală, prin activarea prelungită a mastocitelor
- O creștere a moleculelor de adeziune VCAM-1 care permit acumularea de peptide beta-amiloide în creier formând plăci în jurul celulelor nervoase care își întrerup funcția și le blochează aprovizionarea cu nutrienți, proces cunoscut mai des ca boala Alzheimer.
- Modificările în transportul moleculelor între creier și fluxul sanguin care permit progresul bolii Huntington și scăderea numărului de proteine disponibile pentru a forma joncțiuni strânse în BBB.
- Inflamația creierului și leziunile oxidative, crescând riscul de schizofrenie, prin distrugerea celulelor astrogliale care susțin BBB și declanșând eliberarea de agenți inflamatori toxici, care descompun în continuare BBB.
- Fluxul de sânge insuficient către creier, precum și activitatea anormală a creierului, așa cum se observă la pacienții care suferă de depresie, deoarece perioadele prelungite de inflamație ale creierului dezactivează funcția nervoasă adecvată similară schizofreniei.
Bolile care contribuie la creierul scăpător includ:
- Scleroza multiplă - Persoanele cu această boală au un nivel ridicat de MMP9, care dăunează nervilor împreună cu albumină semnificativă în creier, care promovează inflamația și face nervii mai susceptibili la toxicitatea glutamatului.
- Autism - Mai mult dintr-o relație reciprocă, Autismul poate provoca Leaky Brain și invers; Permeabilitatea BBB este mai mare la persoanele diagnosticate pe spectrul Autism tolerând astfel activarea și inflamarea mastocitelor.
- Crizele și epilepsia - Crizele întrerup funcția BBB, iar convulsiile prelungite permit creșterea inflamației și albuminei în creier crește permeabilitatea BBB, ceea ce poate duce la epilepsie cronică.
Există teste de diagnostic pentru creierul scurger (scăpător)?
Cu ajutorul unui medic integrator de sănătate, indivizii pot analiza riscul global de apariție a creierului scurger cu unul sau mai multe dintre următoarele teste:
- GABA-EEG
Acidul gamma-aminobutiric, sau GABA, este un neurotransmițător care inhibă impulsurile neuronale. După ce se crede că nu va traversa BBB deloc, cercetările recente indică faptul că GABA traversează BBB în cantități mici. Deci, cu ajutorul unui EEG, cantitatea de GABA care traversează BBB-ul (sau rata la care traversează) poate dezvălui scurgerea generală a BBB
- Spectrofotometria și imagistica optică
Albumina, o proteină proeminentă care circulă în sânge, nu poate traversa BBB în condiții sănătoase. Un colorant numit Evans Blue care se leagă și coloranții albumină poate fi injectat în fluxul sanguin. Apoi, spectrofotometria dezvăluie cantitatea de colorant Evans Blue acumulat în creier, dacă este cazul. Pentru a evalua cantitatea completă de scurgeri BBB, imaginea optică este preferată în urma procesului de vopsire
- Evaluarea nivelului MMP9
Metaloproteinazele matriceale, sau MMP, sunt enzime care descompun legăturile peptidice care țin proteinele împreună. Ele contribuie la deteriorarea BBB prin ruperea joncțiunilor strânse care mențin integritatea BBB. Nivelurile de MMP cresc în urma leziunilor tisulare la nivelul ficatului sau creierului (adică accident vascular cerebral, leziuni traumatice ale creierului). Testarea cu MMP ridicat în sânge poate dezvălui probabilitatea unui pacient de Leaky Brain. Ca tratament preliminar, pacientul poate începe să ia un inhibitor MMP pentru a limita daunele BBB
- Testarea genetică
Testarea genetică poate dezvălui dacă cineva este înclinat în mod innocent să dezvolte un Leaky Brain. Alterarea genelor care exprimă proteinele de joncțiune strânse, controlează stresul oxidativ, reglează inflamația sau combate autoimunitatea poate provoca Leaky Brain. Cunoașterea unor astfel de gene modificate sunt prezente poate chiar direcționa în continuare opțiunile și opțiunile de tratament ale unei persoane
- Occludin și Zonulin
Ocludina și zonulina sunt două proteine care ajută la determinarea atât a mucoasei intestinale cât și a permeabilității barierei sânge-creier. Anticorpii ridicați împotriva ocludinei și zonulinei sunt o altă modalitate de a evalua sindromul de creier scurger.
- Măsurile suplimentare de diagnostic care pot fi explorate implică testarea cu peroxidază de hrean (HRP), markeri radiomarcati cu zaharoză sau inulină, alte proteine din sânge (fibrinogen și imunoglobulină), fluoresceină de sodiu și dextran. Un medic integrator de sănătate poate oferi mai multe informații despre toate aceste teste.
Cum să inversezi și să vindeci un creier scăpător -
Opriți-vă, începeți și căutați.
Tratarea unui creier scurger (scurgător) începe prin vindecarea unui intestin scurger. Aceasta presupune eliminarea tuturor factorilor cauzali ai intestinului scurger și creierului scurger, apoi adăugarea factorilor dietetici și a stilului de viață care susțin sănătatea creierului.
Urmând acești pași va scădea inflamația în corp și creier, maximizarea transportului de oxigen, glucoză și alți nutrienți în creier, va facilita eliminarea mai bună a toxinelor din creier, va reduce stresul oxidativ și va ajuta la reconstruirea joncțiunilor strânse pentru a restabili integritatea a BBB.
STOP:
- Consumului de gluten și alimente pe care individul nu le poate tolera
- Inclusiv zahărul și alimentele procesate
- Ignorând stresul
- Permițând infecțiilor bacteriene și virale o sărbătoare înainte de a primi tratament
- Consumul de alcool în exces
- Expunerea la toxinele de mediu din aer, apă și alimente
START:
- Dezintoxicarea organismului de pesticide și a metalelor grele
- Luați alimente probiotice pentru a menține echilibrul intestinal
- consumul acizilor grași esențiali, care sunt vitali pentru creier, inclusiv avocado, ulei de nucă de cocos, semințe de in, semințe de cânepă, pește gras, semințe de dovleac și nuci
- Reducerea inflamației prin dietă - a se vedea articolul nostru Înțelegerea sindromului Intestin - scurger.
- A face din somnul de calitate o prioritate
- Reducerea stresului psihologic și emoțional prin exercițiu, meditație, scandare / cântec.
CĂUTA:
- Suplimente care ajută la repararea BBB ((solicită sprijinul unui medic integrator de sănătate), inclusiv:
Acetil L-Carnitină, Acid alfa-lipoic, Alpha-GPC
Angelica (Dong Quai) Extracte, Astragalus, Astaxanthin, Apigenin B12-B6-Folate Mix, berberină, pepene amar, butir Catechine, Clorogenic-Acid, Citicolină, Colagen, Curcumină Vitamina D3, acid elagic, ulei de pește, ginseng, fructe Goji Hidrogen, Licorice, Luteolină, Licopen
Mioinositol, magneziu, melatonină, albastru de metilen Extract de frunze de măsline, Oxaloacetat, Partenolidă (Feverfew) Progesteron, Pterostilbene, Resveratrol, Acid Rosmarinic Shilajit, Seleniu, Sulforafan, Acid Ursolic
- Medicamente terapeutice care reparează BBB, cum ar fi: Glucocorticoizi care cresc proteinele antiinflamatorii în creier MMP Inhibitori care inhibă funcția MMP și ajută la reconstrucția BBB
Angiotensina care blochează MMP9 crește proteinele antiinflamatorii și protejează BBB de daune suplimentare.
Tratament special pentru persoanele cu scleroză multiplă
Tratamentele cu hormoni steroizi, cum ar fi metilprednisolona, s-au dovedit utile în reducerea nivelului de MMP9 în sistemul nervos central. Astfel de terapii previn, de asemenea, scurgerea BBB, demonstrează efectele de întărire a BBB și scad inflamația creierului prin scăderea numărului de celule imune circulante.
Tratament special pentru persoanele cu convulsii și epilepsie.
Medicamentele anti-epileptice, anticonvulsivante, tratamentele cu microARN și inhibitorii mTOR sunt forme potențiale de tratament exclusiv pentru capacitatea lor de a preveni sau limita activitatea convulsivă. În timp ce este nevoie de mai multe cercetări, în teorie, reducerea evenimentelor convulsive va limita răspândirea inflamației, precum și scurgerea de albumină în creier, ceea ce va permite reparației joncțiunilor strânse BBB.
Nu este niciodată prea devreme pentru a lua măsuri pentru a preveni Creierul Scurger și nici prea târziu pentru a lua măsuri pentru a-l combate.
Cu cât dieta și stilul de viață devin mai potrivite pentru a sprijini sănătatea intestinului, precum și sănătatea creierului, cu atât mai rapid, Bariera hemato-encefalică își va recăpăta funcția de protecție completă și va preveni Creierul Scurger (scurgător)."
Articolul original aici :
Wikipedia :
Sursa postare originală :

8 comentarii :

Riddick spunea...

https://ro.wikipedia.org/wiki/Barier%C4%83_hematoencefalic%C4%83

Gabriel spunea...

A descoperit omu' exsudatul nazofaringian. Doar că nu se face doar pentru COVID. Întâmplarea face că am avut nenumărate probleme ORL și eu, și fiul meu. Iar chiar acum sunt în izolare cu test pozitiv COVID (mai am 3 zile), în stare bună.
Așa se face exsudatul, indiferent pentru ce patogen.
Dar în gât de ce îți bagă? La urma urmelor, ar putea să-ți ia puțin de pe vârful limbii că tot în gură e, nu o dată am icnit când mi-au băgat bețisorul până în gât.
Pe bune, sunt chestii elementare, le știe oricine a avut de-a face, mai toți cu probe luat din gât/nas am fost victimele acestei tentative de asasinat. Nu înțeleg cum pot fi băgați în seamă tot felul de ciudați, probabil te-a ferit Dumnezeu de probleme ORL de nu știi și poți să-l preiei pe idiotul ăla.

Riddick spunea...

Nu cred că-i totuna, şi nu cred că se poate justifica orice. Nu cred că "acolo este zona de recoltare, UNICA". Se poate şi mai "jos".

Mi s-a luat exudat faringian, dar faringele "e mai la adânc".

Riddick spunea...

Eu nu voi permite nimănui să-mi bage beţe-n nas. Dacă vrea să iau eu proba cum ştiu eu - bine. Dacă nu, să şi-l bage-n cur.

Gabriel spunea...

Ți s-a luat faringian, ăsta e nazofaringian. Nu e nimic deosebit în exsudatul pentru SARS-COV-2. Se recoltează ca orice exsudat. Mie mi-au băgat și fibroscop pe nas până la capăt. Nu-i mare scofală. Pe mine mă supără mai rău faringianu' că îmi vine să vomit.

Riddick spunea...

Nu cred că "trebuie" atât de adânc. Este foarte suspect, ca şi tendinţa ta de a justifica toate subiectele sensibile pe care le "demasc" aici pe blog. Am observat şi asta, nicio grijă.

Riddick spunea...

Yo! Gabriel!

Poate vorbeşti la Centru, să-şi schimbe Gicul-Contra (tu!), să bage unu' mai proaspăt, cu scheme şi jargoane noi. Sau poate s-au prins şi ăia, deja.

Gabriel spunea...

În mod normal nu te-aș mai urmări că nu sunt interesat de bulele informaționale ale nimănui, haștagian sau nu, cu atât mai mult cu simpatii legionare și antisemit, înclinații pe care nu le împărtășesc nici pe departe.
Totuși ești singurul pe care îl urmăresc zilnic cum citeam ziarul pe vremuri, pentru că faci o selecție destul de interesantă de articole cum n-am prea întâlnit în blogosfera românească, în general plicticos de spălată pe creier (rușii e răi, licuriciu' e bun, bugetarii e răi, privații e buni, etc) chiar dacă publici multe aberații îndeosebi pe tema COVID.
O minimă documentare înainte să preiei chiar orice aberație te-ar ajuta:
https://www.bbc.com/news/53443429
Mai ales că în cazul ăsta e vorba de o procedură atât de banală încât probabil sute de mii de români au fost măcar o dată în viață victimele acestei tentative de omor, printre care eu și fiul meu (noi chiar de multe ori).
Vezi că mai era una cu testele, cred că n-ai dat-o încă: sunt gata contaminate!
Dacă ar fi să-mi fabric și eu propria bulă informațională, aș zice că ești un troll de prin subsolurile Kremlinului, dar m-aș înjosi.
Oricum, în perioada stării de urgenta erai bun de închis la câte aberații publicai despre COVID, avea parcă ANCOM-ul un sistem de raportare. Nu m-a interesat niciodată, cel mult ți-am replicat la unele articole.


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Béla Markó, 2009: "România trebuie regionalizată, fostele regiuni trebuie restructurate şi să li se dea competenţe teritoriale. Nu este suficient să acordăm competenţe mai largi autorităţilor locale, trebuie făcută o nouă regionalizare în care Ardealul să fie o entitate distinctă, la fel şi celelalte regiuni istorice: Moldova, Muntenia, Dobrogea. Este posibil un al treilea pas, dacă vom ajunge la descentralizare şi regionalizare, împreună cu formarea autonomiilor. Un alt subiect de dezbatere este şi federalizarea, care pentru unii este ca un postav roşu, dar trebuie să vorbim despre asta şi vedeţi că eu vorbesc cu mare precauţie".

Béla Markó, 2015: "În urma refugiaților mă tem că se va întări nu Europa Unită, ci se vor întări statele naționale, pe care de-acum câțiva ani am sperat să le demolăm".

 

Postări populare: