28 mai 2010

Răsplata cârtiţei



Cu un an în urmă, un individ a produs agitaţie la alegerile de la Organizaţia de Tineret a PDL. Acum, putem constata că nu a fost o simplă răbufnire, ci mişcarea a fost planificată (articol apărut la Inpolitics).

Bogdan Boza, fostul adversar al Elenei Basescu, preia sefia PNL Galati

 

Fostul contracandidat al Elenei Băsescu la secretariatul general al tineretului pedelist, Bogdan-Alexandru Boza, va prelua, duminică, șefia organizației municipale Galați a PNL, urmînd să candideze, în 2012, și la primăria orașului.

 

http://www.inpolitics.ro/Uploads/Articles/bogdan-boza.jpgBoza, trecut în urmă cu un an la PNL, și-a propus primenirea spaţiului politic liberal local,despre care afirmă că a fost transformat în ultimii 4 ani într-o organizaţie tip “S.R.L.”. ”În egală măsură, candidatura constituie un semnal adresat gălăţenilor care s-au săturat de o administraţie locală anchilozată în înţelegeri de culise, jocuri având drept obiective satisfacerea intereselor clientelei politice din bugetul local, lipsa de viziune şi energie din partea Primăriei” mai spune el, într-un comunicat remis presei. Printre obiectivele pe care și le propune se numără câştigarea Primăriei Galaţi în 2012, obţinerea unui scor de minim 30% în alegerile generale din 2012; obţinerea celui mai mare număr de voturi pentru candidatul la Preşedinţia României, Crin Antonescu, în anul 2014, dar și ”o nouă generaţie de liberali, cu o viziune proaspătă articulată pe atrageri de fonduri europene, dezvoltarea mediului de afaceri şi transformarea Galaţiului într-un pol turistic şi nautic”. (B.I.)


7 comentarii :

niku_elektriku spunea...

riddick

habar n'am dac'a fost premeditare au nu, da' felu' in car' s'a procedat atunci cu impunerea ebei de la centru m'a enervat si pe mine.
tipu' asta m'a enervat si el sufitzient cu prezentza lui pe canalele ce'i sorbeau vorbulitzele din gura, da', oricum, organizatzia de tineret a pedele e o fantoma de organizatzie, daca ma gindesc numa' la blogarii tineri pe care'i intilnesc pe net si pe care nu i'a solicitat nime' niciodata, ei lucrind liber si dezinteresat spre deosebire de "organizatzie" ce a preferat tot felu' de ipochimeni croitzi dupa chipu' si asemanarea "seniorilor".
cit ii detest io pe pesedisti, cu pontzii si banicioii lor, totusi organizatzia lor e cel putzin vie, adica nu'i moarta'n pap'shoi, stirnind barem dezaprobare si espectoratzii pe linie de che guevara

Riddick spunea...

Organizaţia nu merge bine deloc.

Dar nu cred că circul de atunci nu a avut la bază şi o regie.

Anonim spunea...

"Printre obiectivele pe care și le propune se numără câştigarea Primăriei Galaţi în 2012, obţinerea unui scor de minim 30% în alegerile generale din 2012; obţinerea celui mai mare număr de voturi pentru candidatul la Preşedinţia României, Crin Antonescu, în anul 2014, dar și ”o nouă generaţie de liberali, cu o viziune proaspătă articulată pe atrageri de fonduri europene, dezvoltarea mediului de afaceri şi transformarea Galaţiului într-un pol turistic şi nautic”. gretzos ca margarina sugaciul asta

Riddick spunea...

Cifrele indică clar faptul ca PNL trage tare pe plante etnobotanice... ;-)

Despina spunea...

Si cati or mai fi ca el inca in PDL si cu scenarii asemenatoare pregatite..

Despina spunea...

Apropos de pensii.
O emisiune exceptionala cu Bogdan Glavan -nu stiu daca ai vazut-o

http://www.ziare.com/tv/ziua-libertatii-fiscale-pentru-romani-540-inregistrare-emisiune

Riddick spunea...

M-am uitat după ce mi-ai semnalat emisiunea, interesant.


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Călin Popescu-Tăriceanu, 2008: "Vom da astăzi, în Parlamentul României, un vot istoric - votul pentru ratificarea Tratatului de reformă al Uniunii Europene. Pentru România este mai mult decât un moment festiv. Ratificarea Tratatului de reformă marchează o etapă. Spun acest lucru din două motive. Pe de o parte, este o primă etapă pe care noi am parcurs-o în cadrul Uniunii Europene, după aderarea de la 1 ianuarie 2007. Am avut şansa să contribuim la negocierea şi la construirea acestui Tratat, beneficiind de aceleaşi drepturi şi având aceleaşi obligaţii ca oricare altă ţară europeană. Este cel dintâi tratat european semnat de România, în calitate de stat membru al Uniunii Europene. Simbolic, este primul document al Europei extinse, negociat şi semnat în format UE 27. Pentru toate aceste motive, odată cu ratificarea de către Parlament, putem spune că este cel dintâi tratat european pe care România îşi pune efectiv amprenta, conform intereselor sale, nemaifiind în postura de a prelua ceea ce au negociat şi au decis alţii. Doamnelor şi domnilor senatori şi deputaţi, în urmă cu trei ani, prin votul dumneavoastră, România a ratificat Tratatul constituţional ["Constituţia UE", caducă], odată cu ratificarea Tratatului de aderare la Uniunea Europeană. Aşa cum ştiţi, Tratatul constituţional nu a putut intra în vigoare. Din fericire, aşa cum noi am susţinut în timpul negocierilor, inovaţiile din acest document au fost preluate în Tratatul de la Lisabona. Aceste inovaţii sunt un pas înainte faţă de tratatele europene în vigoare acum."

 

Postări populare: