28 mai 2010

Răsplata cârtiţei



Cu un an în urmă, un individ a produs agitaţie la alegerile de la Organizaţia de Tineret a PDL. Acum, putem constata că nu a fost o simplă răbufnire, ci mişcarea a fost planificată (articol apărut la Inpolitics).

Bogdan Boza, fostul adversar al Elenei Basescu, preia sefia PNL Galati

 

Fostul contracandidat al Elenei Băsescu la secretariatul general al tineretului pedelist, Bogdan-Alexandru Boza, va prelua, duminică, șefia organizației municipale Galați a PNL, urmînd să candideze, în 2012, și la primăria orașului.

 

http://www.inpolitics.ro/Uploads/Articles/bogdan-boza.jpgBoza, trecut în urmă cu un an la PNL, și-a propus primenirea spaţiului politic liberal local,despre care afirmă că a fost transformat în ultimii 4 ani într-o organizaţie tip “S.R.L.”. ”În egală măsură, candidatura constituie un semnal adresat gălăţenilor care s-au săturat de o administraţie locală anchilozată în înţelegeri de culise, jocuri având drept obiective satisfacerea intereselor clientelei politice din bugetul local, lipsa de viziune şi energie din partea Primăriei” mai spune el, într-un comunicat remis presei. Printre obiectivele pe care și le propune se numără câştigarea Primăriei Galaţi în 2012, obţinerea unui scor de minim 30% în alegerile generale din 2012; obţinerea celui mai mare număr de voturi pentru candidatul la Preşedinţia României, Crin Antonescu, în anul 2014, dar și ”o nouă generaţie de liberali, cu o viziune proaspătă articulată pe atrageri de fonduri europene, dezvoltarea mediului de afaceri şi transformarea Galaţiului într-un pol turistic şi nautic”. (B.I.)


7 comentarii :

niku_elektriku spunea...

riddick

habar n'am dac'a fost premeditare au nu, da' felu' in car' s'a procedat atunci cu impunerea ebei de la centru m'a enervat si pe mine.
tipu' asta m'a enervat si el sufitzient cu prezentza lui pe canalele ce'i sorbeau vorbulitzele din gura, da', oricum, organizatzia de tineret a pedele e o fantoma de organizatzie, daca ma gindesc numa' la blogarii tineri pe care'i intilnesc pe net si pe care nu i'a solicitat nime' niciodata, ei lucrind liber si dezinteresat spre deosebire de "organizatzie" ce a preferat tot felu' de ipochimeni croitzi dupa chipu' si asemanarea "seniorilor".
cit ii detest io pe pesedisti, cu pontzii si banicioii lor, totusi organizatzia lor e cel putzin vie, adica nu'i moarta'n pap'shoi, stirnind barem dezaprobare si espectoratzii pe linie de che guevara

Riddick spunea...

Organizaţia nu merge bine deloc.

Dar nu cred că circul de atunci nu a avut la bază şi o regie.

Anonim spunea...

"Printre obiectivele pe care și le propune se numără câştigarea Primăriei Galaţi în 2012, obţinerea unui scor de minim 30% în alegerile generale din 2012; obţinerea celui mai mare număr de voturi pentru candidatul la Preşedinţia României, Crin Antonescu, în anul 2014, dar și ”o nouă generaţie de liberali, cu o viziune proaspătă articulată pe atrageri de fonduri europene, dezvoltarea mediului de afaceri şi transformarea Galaţiului într-un pol turistic şi nautic”. gretzos ca margarina sugaciul asta

Riddick spunea...

Cifrele indică clar faptul ca PNL trage tare pe plante etnobotanice... ;-)

Despina spunea...

Si cati or mai fi ca el inca in PDL si cu scenarii asemenatoare pregatite..

Despina spunea...

Apropos de pensii.
O emisiune exceptionala cu Bogdan Glavan -nu stiu daca ai vazut-o

http://www.ziare.com/tv/ziua-libertatii-fiscale-pentru-romani-540-inregistrare-emisiune

Riddick spunea...

M-am uitat după ce mi-ai semnalat emisiunea, interesant.


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Andrei Marga, 1995 ("Filosofia Unificării Europene"): "Identificările etnice ale românilor sunt în mare parte tradiţionale. Acestea caută să abată atenţia de la problemele concrete ale prezentului şi de la nevoia modernizării instituţionale spre abstracţiunile trecutului. Pentru mulţi intelectuali este limpede că naţionalismul, prin demagogia sa, generează stagnarea şi degradarea ce favorizează doar grupuri sociale incapabile să se adapteze lumii moderne. Intrarea în noua Europă, nu doar geografic, ci şi instituţional şi cultural presupune mai mult decât o alegere, presupune o schimbare a modului de gândire, de asumare, pe lângă devizele paneuropene, a unei abordări europene, o abordare disponibilă la compararea performanţelor, orientată spre modernizare şi având ca perspectivă unitatea europeană". 

 

Postări populare: