11 aprilie 2021

Le vedea şi le zicea bine, dar tot s-a păcălit sprijinind (asociindu-se cu) PDSR/PSD până prin 2010, abia spre final "era el" dar n-a mai avut timp

 1993:

 integral:

 

12 comentarii :

Riddick spunea...

"sancta simplicitas"

sfântă naivitate...

În al doilea clip (pe la momentul 2:40) "CVT" îl invocă pozitiv, printre alţii, pe Dinu Săraru. Care "acum" este frecventabil pentru papionagiii culturali şi rezişti şi haştagi. Explicaţia (neoficială!): a devenit mason.

Câţi ca ăsta or fi subminat din interior nu "socialismul", ci identitatea naţională, şi statalitatea României (chiar şi sub forma ei de atunci, R.S.R.)...

Gabriel spunea...

Păi el singur nu avea voturi destule, pe cine era să susțină, cedereul sau pedeleul?

Anonim spunea...

Pai bine bine , eu sunt de acord cu dumneata ca , " le vedea si le zicea bine " insa , cum dracu sa nu se asocieze cu aia cand , inclusiv el isi tragea radacina si seva...din aceeasi " gradina " ? Nu ma gandesc la " OMAGIU " sau alte aiureli caci , trebuia sa manance si gura lui o bucata de paine dar , nu uita ca el , C.V. Tudor " decolase din comunismul odios " .Fireste ca nu doar el , TOTI cei ce scuipau dupa 1990 comunismul , proveneau din aceeasi matca ...poate amaratul ala de Corneliu Coposu facea nota discordanta in rest , ACEEASI MARIE CU ALTA PALARIE .

Anonim spunea...

La DUDA ZILEI . Ai sa razi dar imaginile acelea de la Spitalul de Ortopedie si TBC Osos " Foisorul de Foc " au fost preluate si de cateva televiziuni externe . France 2 a prezentat un colaj iar aia din Italia care-s mai ai dracului , cam toata daravela . Intrebarea pe care si-o puneau macaronarii era : de ce cei doi ministrii n-au bunul simtz eventual si onoarea , sa demisioneze ? Las la o parte faptul ca , in urma cu vreo doua luni aia din UK asi exprimau mirarea ca , cei ce-au pierdut LA MUSTATZA alegerile , au format Guvernul adica , o chestie contra naturii , indiferent cum ai judeca-o .

Anonim spunea...

Generalul Ciuca PM ? Oare astia din UE vor inghitii galusca asa... pe nemestecate ? Hai ministru la " sanatate " in locul lui Voiculescu , avand ca subordonat un COLONEL poate , dar altminteri...ma indoiesc .Aia din PSD { apropo : mai exista PSD ? } sunt sigur ca-l vor sprijini pe general mai ales ca insasi Dan Barna , afirma mai zilele trecute : " SUNTEM IN RAZBOI " . Numai pentru aceste vorbe si- ar merita nu doar arestat ci , impuscat pe loc acolo unde se afla !

Riddick spunea...

"la prima parte":

CVT "venea din PCR" dar tot aşa veneau şi alţii, care au evoluat diferit, mai bine sau mai rău (pentru RO, ca stat). Ar fi trebuit să susţină CONDIŢIONAT una dintre părţi, "la bucată, pe proiecte", constituind un bloc politic cu PSM şi PUNR. Susţinând un guvern minoritar (cum "CDR" era cu UDMR, rămânea PDSR dar să-l fi susţinut "critic", impunându-i linia - zic prostii, ăia erau gorbaciovisto-globalişti...). S-au complăcut pe lânga Ilici, şi... aia a fost.

"la partea a doua":

E scandal fabricat, în urma unui ordin extern (de la Licurici, nu de la UE) ca să vină "Ciuciucă". În urma pretextelor găsite, de ceartă-n coaliţie. Am zis-o demult: CIUCĂ-I OMUL AMERICANILOR ÎN RO SPECIAL "PREGĂTIT" PENTRU RĂZBOIUL CU RUSIA.

Gabriel spunea...

Sincer, Riddick, chiar crezi că Cuțu ar ieși vreun milimetru din vorba americanezilor? Nu e nevoie de Ciucă pentru asta! Cuțu e la fel de obedient, sau chiar mai rău. Și am mari rezerve față de povestea cu USR-PLUS fiind ai franco-germanilor ... care îi vor urma probabil pe americanezi oricum.

Riddick spunea...

E vorba despre un "depozitar de secrete", care ar îndeplini EXACT ŞI LA TIMP instrucţiunile primite, fără şedinţe "inutile". Iar odată cu el, s-ar activa şi "reţeaua de decizie", în teritoriu.

Anonim spunea...

La my angry rants consider ca-i o gluma sau , cel putzin ca-i o atentionare ca , deja au inceput war games { APLICATII DE LUPTA } pe litoralul romanesc .Fi serios omule , astia de la Kremlin stiu si cate fire d e nisip sant acolo...pe fundul Marii Negre !

Riddick spunea...

La tema asta am două ranturi cu scafandrii:

http://riddickro.blogspot.com/2021/03/my-angry-rants-26.html

Nu mă refeream neapărat la ruşi, puteau fi şi alţii ("aliaţi" sau chiar români) şi nu trebuia să se afle de existenţa lor acolo, "şi-atunci"...

- - - - - - -

Dar atunci, de ce au murit amândoi? Cumva, au văzut ce nu trebuia? Poate nu trebuiau să apuce să relateze întâlnirea lor neaşteptată cu nişte scafandri de luptă care... "nu erau acolo"?! Fie ei "amici" (combat divers) sau "inamici" (боевые пловцы). Lărgirea plajelor (motivul scufundării lor "exploratorii") permite un unghi de tragere mai bun asupra unor "pericole venite din larg, la debarcare", de pe malul înalt, cu faleză. Şi un timp mai mare pentru "pericole", până la "luarea contactului cu obiectivul".

Anonim spunea...

Un titlu elocvent pentru my anry rants dar si pentru ceea ce se-ntampla in Romania si-n lume de un an incoace , gasesti la " No Justice :
Astăzi e mai ușor să ucizi 1 milion de oameni decât să-i controlezi! " Pentru a parafraza dintr-un " om de otzel " al secolului trecut : " Moartea unui singur om este o tragedie . Moartea unui milion de oameni este ...doar STATISTICA . I.V. Dugashvilli "

Riddick spunea...

Da. Chiar... se şi aplică. Cine vrea să vadă...


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Adrian Papahagi, 2012: "Nu mă voi ascunde după deget: suplimentul FCD este într-adevăr un manifest, fiindcă socotim că Uniunea Europeană este un proiect neterminat și că doar desăvârșindu-l, creând adică Statele Unite ale Europei, putem să evităm perspectiva deloc încântătoare de a deveni un vulgar apendice al Asiei, un muzeu al civilizațiilor sau o simplă piață de desfacere pentru economiile emergente. Înainte de toate, doream să subliniez, prin contrast cu îngustimea identităților naționale, care sunt niște constructe relativ recente, larghețea identității europene și universalitatea celei creștine. Creștinismul transcende națiile, cu tot tribalismul și triumfalismul lor războinic".

 

Postări populare: