08 martie 2021

... şi ăsta-i doar "un episod" (remember BCU - decembrie '89, şi #Colectiv...)



UN FLUTUR A DAT FOC LA LAMPĂ...


Ați văzut „meșcheria”? Cică la nen’tu Flutur în pod, la SUSȚAVA, bă pompierilor! Iar
a făcut scurt circuit dosarul cu găurile negre administrate de Fluturaș din vremea lui Băse până în zilele noastre, când ăsta îl polemizează pe Oberstrumbanfuherul Klanz Josef Săsanis...

Cu acceptul tacit al lui Helvig și „băjeților din supt-ordung”, s-a dat foc la valiza cu servere din podul Prefecturii din Suceava, de unde au fost alungați porumbeii și instalată aparatura caroilor cu ochi albaștri. Au ars vreme de fo patru ceasuri cam toate secretele știute și neștiute de SRI și STS în legătură cu multe fărădelegi, care vreodată, când ar veni doamna Șoșoacă la guvernare, s-ar fi putut scoate la iveală și făcută „dreptate până la capăt”.

Bă, voi vă imaginați în ce țară trăim astăzi? Iau foc pe bandă rulantă blocuri, case, spitale, de zici că sunt stropite cu benzină și un piroman de serviciu aprinde chibritul, acum a luat foc și Prefectura de la Suceava, în mansarda unde băieții cu ochii albaștri ca ai lui Fluturel au băgat electronică de milioane de euro, bașca sulurile cu hârtie igienică murdară, unde se vede maro pă alb, cum au jecmănit ei statul.

Bă, voi înțelegeți că așa o clădire teoretic păzită ca o unitate millitară, cu serviciu non-stop, 24/24, 7 din 7, a ars de una singură fără ca vreun servant de serviciu să apese vreun buton care să declanșeze o rețea de stingere, o sonerie de alarmă, orice ar fi putut stopa dezastrul, vă dați seama cât de – nu proști – ci cât de siguri și nepăsători sunt de consecințe, de ideea că e vizibilă mâna criminală?

Ieri după masă, „BREAKING NEWS la Antena 3!” „O știre de ultim moment ne anunță de amenințarea cu bombă în Hotelul Unirea din Iași”! Un telefon anonim, dat de un ofițer de la SIPI Iași la rugămintea comandantului IPJ Iași, anunță că s-a primit amenințare cu bombă...

Aflat în studiou, Ovidiu Bălan – om dintr-o bucată, jurnalist de investigație, care a făcut și grădinița cu orar special de la MAI - râde copios și spune că dacă el ar fi fost la Iași, exact acum și-ar lua cameră la Unirea și s-ar culca liniștit că este frânt de oboseală.

Imediat după asta, „MUCLES ZACANAUA”! Toți au tăcut chitic, probabil după ordinul transmis pe WhatsApp de la tovarășul ministru, către „comandirul” de poliție călare pe câini: „tăceți naibii din gură cu prostia asta de doi lei că vă râd și puradeii din Păcureț cu lumânări la nas și cu puța goală! Eu înțeleg că ați vrut să spălați rușinea colegilor de la Bacău cu crima de la Onești și că ați vrut să reabilitați imaginea Poliției cu intervenția voastră în rapel de pe Unirea ca să găsiți în bucătăria restaurantului o oală cu fasole prinse făcută scrum, dar asta deja e la mintea nebunilor de la Socola!”

Așa a grăit ministrul de Interne din biroul lui Câțu unde juca Șeptic cu Barna și cu Hunor...

Ați mai auzit apoi ceva legat de boambă? Au prins teroriștii? Nuuu? Ei, cum așa? Nu mai este BREAKING NEWS?

Căcat!

16 comentarii :

Riddick spunea...


"UN FLUTUR A DAT FOC LA LAMPĂ..." - aluzie la piesa de teatru a lui Everac, "Un fluture pe lampă".

Anonim spunea...

Pai , este la moda azi ca , in special in cazul unui proces { fireste nu procesul unui amarastean } care TREBUIE amanat , pac , o amenintzare TELEFONICA/ANONIMA cu bomba si , procesul se amana pana la...calendele grecesti ...fir-ar mama lor a dracului de palicari !La my angry rants . Intr-adevar o jigodie poate fi utila uneori . Am avut o jigodie de catzel { jigodia este o boala ce se manifesta de regula la caini insa...exista si jigodismul uman dupa cum bine sti } care , mai latra cateodata prin curte astfel incat , aveam senzatia ca...stau in sigurantza . Mai maraia si la mine uneori sau asi arata coltzii insa , fiind jigodia mea , l-am pastrat pana cand a scapat odata afara din curte si l-au saltat aia de la ASPA .Intr-adevar , chiar daca asta-i senzatia pe care-o avem multi dintre noi , cel putzin deocamdata tot LOrban conduce de bine d e rau PNL-ul si-n plus , la cat de lejer este ioh-ANUS chiar nu-l vad luandu-si pe cap sefia viesparaiei din PNL .LOrban este intradevar o JIGODIE insa , dupa cum se vede DEOCAMDATA este o jigodie utila cuiva .Cand o fi sa se schimbe garda fie ca d e obicei va sta deoparte pastrand tacerea privin activitatea sa de jigodie politicianista , fie { desi nu prea cred } va declara : "- AM FOST UN DOBITOC . "

Anonim spunea...

La DUDA ZILEI Cand spui Codrin , te referi la eternul bine informat si aparator neconditionat al oricui al plateste ai bine , dl. Codrin Stefanescu ? Cat despre PSD si...Ciolacu , nu uita : de mortuis nihil nisi bene !!!

Anonim spunea...

Eu am vazut breaking news la televiziuni serioase { ma rog cat de serioasi pot fi aia de la CNN , RAI-urile , ARTE sau BBC } iar in UK spre exemplu dar si-n Italia , au aia un milion de posturi TV si , te rog sa ma crezi NICIODATA , pe NICAIERI n-am vazut breaking news unde moderatorul sau realizatorul emisiunii , sa se anunte altceva decat , fie un cutremur major , fie detonarea unei bombe atomice sau decesul Papei , iar pentru aceasta stire musai trebuie sa-l intrerupa p'ala de vorbeste si fie debiteaza prapastii fie spune ceva logic care sa intereseze .Astia de LABE 1 nu prea fac breaking-uri in emisiuni , in special acolo unde presteaza Bobby Paunescu...PATRONUL , dar celelalte televiziuni , la aia au breaking-uri precum galustele in supa : fara numar sau in functie de...OUA .

Anonim spunea...

Apropo de " stiri bomba " din ograda PSD . Ai vazut care-i candidatul la Presedentie pe care al sustine/agreeaza PSD ? Nimeni altul decat MIRCEA GEOANA iar anuntzul a fost facut de catre , nimeni altul decat Adrian Nastase . Fireste , cunoscandu-i deja aplecarea spre bashcalie , mai repede cred c-a facut garagatza de Razvan Dumitrescu care-a halit " bomba " fara sa clipeasca .

Riddick spunea...

E suficientă şi o amânare "pe anunţ-bombă" de un singur termen, uzual 2-3 săptămâni, timp în care se aranjează ploile. La PnL e şucăr mare între garda veche şi pedelişti, Ioh-anus nu-l vrea pe Orban preşedinte de partid da'-l vor ăi vechi.

Da, acel Codrin, care a anulat numărătoarea paralelă PSD din 2019 (la europarlamentare) şi care acum ne minte că "nu tot pesedeul susţine vaccinarea obligatorie" (minciuna constă în faptul că-i destul s-o susţină... o mică parte, şi anume pesediştii parlamentari!).

Câteodată mai pun şi io botu' la câte-un breiching, de stau 3/4 h sau chiar mai mult de-o oră atent prin prin cameră, pe acelaşi program TV care-l tot anunţă, şi când îl şi dă e ceva banal sau deja aflat.

Ar putea fi din nou Geoană, trădător din tată-n fiu. Nu-l votez nici acum, am făcut totuşi o greşeală că m-am dus la vot şi l-am votat pe EuroBăse în 2009 la finala cu Geoană, chiar dacă aveam multe îndoieli (nu de opţiune între cei doi, ci despre Băsescu). Era la fel situaţia cu oricare din "perechea de gemeni"- mai puţin în 2000, când l-am votat la turul doi pe CVT, nu pe Ilici (şi niciodată, pe Ilici).

Anonim spunea...

" Geoana-i un prostanac ! " Pai daca mie-mi zicea cineva o chestie dintr-astea , al bagam in aia a ma-sii INDIFERENT cine era individul si faceam asta , fara sa-i solicit si argumente ! Probabil { SIGUR NU PROBABIL } batranul edec al stia pe Mirciulica inca de cand facea caca la olitza si...stia el ce stia . Astia-s o clica { am vrut sa spun CASTA insa...parca merge mai bine clica }, tovarasi de idei care de care mai demagogice deci si de escrocherii politice , ce se cunosc intre ei , ce au fost sau sant amici de familie ...ce-si babardesc unii altora femeile desii , pe coana Nina...ar cam semna cu necrofilia sa o calaresti p'aia .

Riddick spunea...

Aia cu babardeala "restrânsă" se practica în ilegalitate, ăia care stăteau pitiţi sau care umblau cu fereală (fiind daţi în urmărire)beneficiau de serviciile unor dame deja aflate în reţea. Indiferent de aspectul lor "calitativ" sau marital.

Ilici vroia să spună, de fapt, că Geoană "nu poate să ducă" (un partid ca PSD, ori o sarcina mai complexă).

Anonim spunea...

Poate chiar asa vroia sau dorea sa se-nteleaga Ilici insa , avand in vedere cine forma nucleul PSD din a cea perioada...nu cred ca era chiar atat d e greu sa-i ... ghidonezi .Dar Ilici , pana va pune copitele pe piept o va tzine pe-a lui : doar unul conduce si ala este INTOTDEAUNA , PROPRIETARUL ADEVARULUI SUPREM .Vorba alora : cine-a stat cinci ani la rusi...

Anonim spunea...

La my angry rants : " Fiindcă prevăd că după un maxim de vreo trei milioane, nu se vor mai găsi prea mulţi amatori. Iată aproape trei luni trecute şi totalul (care au primit ambele doze) nu cred că a depăşit un milion. " Mi-amintesc ca , dl. Col.Dr. Gheorghita isi propusese la debutul sau in caliatte de conducator si responsabil cu vaccinarea , vreo doua milioane de vaccinati zilnic . Nu , chiar n-asi crede c-a urmarit careva sa-l discrediteze pe asta , mai curand asi crede ca s-a urmarit discreditarea armatei iar iesirea pe sticla a lui Ciuca de zilele trecute , demonstreaza asta cu varf si indesat . Vad ca , mai nou , s-au trezit si profesorii si... nu mai vor sa se vaccineze in ciuda riscurilor de-asi pierde job-ul . Motivul declarat : pentru rapel s-a hotarat folosirea altul tip de vaccin !

Anonim spunea...

La DUDA ZILEI Omule , ce-au astia impotriva lui Vulcanescu si n-ar avea si-mpotriva lui Iorga care , daca nu era executat de catre niste legionari debili , sigur ar fi fost executat d e catre comunistii ajunsi la putere din '47 ?! Poate nu omorat fizic ci , adus in starea in care-a fost adus G. Calinescu adica ... PRELUCRAT .Vad ca lui Lavric i se alatura si alti tipi de la AUR cu Sosoaca in fruntea lor { Simion chiar nu mai conteaza deja } insa , vor inghitii reprezentantii evreilor , vrajelile unui partid mai nationalist { pe buna dreptate zic eu } decat au fost vreodata legionarii insasi plus " capitanul " lor ? Vadim si acolitii sai au fost si astia declarativ cel putin , nationalisti si cu toate acestea n-au reusit ca , cineva din sistemul de justitie al Statului Roman s a aprobe mutarea unui bust al Maresalului Ion Antonescu in fatza unei biserici ctitorita cu banii lui asta ca sa nu mai amintesc ca nici acel acoperamant din tabla n-a fost dat jos decat...cateva zile dupa care... Acum aflu ca Netanyahu desii este acuzat de catre Curtea Penala Internationala de crime d e razboi este PREMIER SI-ACUM si-mi amintesc ca , in cazul lui Milosevici , astia de la CPI parca n-au fost atat de rabdatori .Probabil unde , totusi arabi-s doar arabi iar aia ce-au murit din cauza lui Svobodan Milosevici doar...fosti cetatzeni ai fostei RFS a Jugoslaviei care , ORICUM TREBUIA SA DISPARA .

Riddick spunea...

Dacă zicea "două milioane" habar n-avea despre ce-i vorba. Nici dacă treci TOT sistemul medical pe vaccinare, n-ai cum ATÂŢIA, aşa că s-a trecut la un obiectiv "mai realist", de 100.000/zi. Tot "imposibil" şi a rămas real-faptic la 5-10 mii. Din MAI cică doar 38% vor vaccinare, restul NU.

Se pare că a rămas "cutia" de tablă peste bustul lui Antonescu, dar asta irită lumea şi mai tare decât "simpla" demolare/demontare.

Milošević trebuia să acţioneze mai cu cap, dar nu avea sprijinul Rusiei, unde încă mai era la butoane echipa Elţîn, cu trădători rămaşi după Gorbaciov. Putin a ajuns prea târziu. Iar Tribunalul de la Haga (nu sunt sigur că-i acelaşi cu CPI) i-a găsit post-mortem nereguli în condamnare şi l-a achitat cel puţin parţial. De omorât l-ar fi omorât doctorii lui "de încredere", cu supradoze de medicamente incompatibile.

Riddick spunea...

(Se pare că a rămas "cutia" de tablă peste bustul lui Antonescu, dar asta irită lumea şi mai tare decât "simpla" demolare/demontare.)

Fiindca zgândără privirea şi reaminteşte permanent o măsură aberantă CARE POATE FI CORECTATĂ PE LOC prin demontarea "cutiei" - după demolare, ce să mai "corectezi"?

Anonim spunea...

Omule , Ion Antonescu MARESALUL { ca , prin 1992 a aparut si alt Antonescu prafu' sa se-alega de el si neamul lui in veci } n n-a fcaut in Regatul Romaniei ce-a facut Adolf Hitler in Germania si dupa...in intreaga lume asa incat , chiar nu vad de unde atata ura pe faptele omului asta !A fost chiar atat de rau c-a pus tziganii sa munceasca iar daca totusi n-au vrut , in loc sa-i impuste instantaneu i-a trimes la Bug ? Am cunoscut pe un tip a carui bunica a fost deportata . Cu ce se ocupa asta ? Simplu: cu ghicitul in vreme ce , membrii familiei dadeau atacul la ce-avea fraiera in gospodarie . Aia a murit abia dupa 23 August 1944 si s-a reintors bine merci in tara prin '47 iar nepotii au deschis proces impotriva statului roman dupa 1990 pentru daune materiale BANESTI fireste ,cauzate de ce-a indurat aia in drumul spre Bug plus cat a stat acolo pana in...1947 cand , a murit la Comana in Republica Populara Romana ! Fireste ca , au luat o mare muie insa... Iar evreii , fara suparare pt. dl. Wiessental insa , s-a avzut ce-au facut evreii in Romania dupa acel an fatidic 1948 . Pentru asta au astia interdictia de-a pune bustul { unii nici macar nu mai stiu cine-a fost MARESALUL darmite sa-i mai si recunoasca chipul intr-un bust } lui Ion Antonescu la locu-i cuvenit ? Bustul si statuile lui Iorga vad ca-s cam peste tot si daca nici asta n-a fost un laudator al legionarilor...adica , chiar credea pe bune in ei si-n cauza lor ." In sfarsit... sa traiasca ", vorba lui Agamitza Dandanache !

Riddick spunea...

"Printre altele", Hitler "a făcut" şi creştere economică în Germania. Ce-i drept, înainte de război (Antonescu nici n-a apucat, nici nu mai avea cum). Au fost deportaţi doar ţiganii nomazi. Şatrele, şi chiar şi alea doar parţial. Nu mi-e clar dacă li s-a oferit în prealabil şi ei ar fi refuzat, alternativa sedentarizării (dar care ar fi presupus... MUNCA câmpului şi alte MUNCI).

Evreii să aibă pretenţii când îşi vor asuma pentru conaţionalii lor "acum"-israelieni (fie ei şi decedaţi) rolurile negative din Partid şi Securitate, din ilegalitate şi până la emigrarea în Israel.

Anonim spunea...

BRAVO OMULE !!! Tziganii lautari , aia ce lucrau la binale , aia acre scoteau sare sau "pacur " , nu s-a luat nieni de ei . Lautarii cel putin , pana si EVREUL Gica Petrescu recunostea ca MARESALUL in calitatea-i de militar adica , om caruia-i placeau petrecerile cu bautura , coarde si fireste lautari si-l asculta pe Faramitza Lambru . Faramita Lambru a avut si oarece necazuri dupa eliberare adic a de prin '49 incepand insa....Maria Tanase sa traiasca ca aia l-a salvat de puscarie , ea si cu Angela Moldovan . Sa faci puscarie doar pentru ca, la un anume moment cuiva i-a placut cum canti si te-a pus sa-i canti , asta doar uneia ca Anna Pauker sau Teohari le putea da prin minte . ADICA UNOR EVREI ! De fapt , omenirea ce-a ramas dupa cortina { in partea gresita a acesteia } dupa foarte multe vreme a avut dreptul de-a asculta la liber , muzica lui Wagner ca sa nu mai zic de...Lili Marllen .Pai n-a avut dreptate Stalin cand a pus sa fie executati medicii ce-l ingrijau si despre care , nu Beria { tot evreu } ci altii rusi , nici macar infiltrati germani , l-au prevenit ca...Fara sa fiu antisemit insa , au astia o samantza de rau , de distrugere a alora de-i respecta , de-i iubesc si care-i face sa distruga tot pe-acolo pe unde sant iubiti si respectati . Acum de bine de rau s-au mai trezit si americanii desii cam tarziu , si le-au cam aratat degetul la finalul anului trecut . Daca castiga Trump...nu-i vedeam bine pe acesti reprezentanti ai sionismului care , dupa ceau facut avere in America ...au adus doar dihonie in lume inclusiv prin cadoul acela ce continea planurile si schitele complete ale primei bomboane nucleare oferite ...


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Adrian Papahagi, 2011: "Înainte de a fi români, am fost europeni. Și creștini. Ce altceva suntem decât un amestec rasial daco-romano-slavo-cuman? De ce ne temem, așadar, de Statele Unite ale Europei, de parcă am pierde mai mult decât am câștiga? De parcă acquis-ul comunitar nu prevalează deja asupra legislațiilor naționale. Acest proiect nu e nou; el a fost doar diluat pe parcurs. Este proiectul federalist al creștin-democraților care în anii 1940-50 au pus bazele Uniunii Europene. Un proiect abandonat la jumătate de drum: Parlament European, dar nu și guvern federal european. Monedă unică, fără guvernanță financiară unică. Spațiu comun de securitate, fără armată comună. A venit momentul să desăvârşim proiectul gândit de Robert Schuman, Alcide de Gasperi, Konrad Adenauer, Grigore Gafencu și alți politicieni creștin-democrați după cel de-al doilea război mondial."

 

Postări populare: