04 martie 2021

Redefinirea "sănătăţii" - cazul Licuriciului

 

Even when precisely asked, the Freak won't speak.

10 comentarii :

Anonim spunea...

La DUDA ZILEI , chiar daca-i off topic , spun ca , de treizeci de ani insa , in special in ultimii zece ani , politicul si-a bagat atat de adanc nasul in treburi ce nu-l privesc incat azi , este greu s a mai gasim specialisti in multe domenii ce privesc siguranta noastra ca cetatzeni . Asta-i doar unul , insa este cel mai important , dintre motivele " cazului " de la Onesti . Ce spune Ciurea , Ciutacu sau Gadea si etc . , este frectie la picior de lemn , conteaza ceea ce se vede si fara binoclu :DEPROFESIONALIZAREA POLITIEI , DEPROFESIONALIZAREA APARATULUI OPRESIV .Oare chiar asta-i solutia , inlocuirea de la comanda sau ...mai exista si altceva , care sa inlocuiasca asta odata pentru totdeauna : darea afara din structuri in branci si ... fara dreptul la pensie sau pensionare , asa cum este in majoritatea tarilor UE si-n USA ??????? In acest fel zic eu , am scapa si de grija acelor pensii nesimtite plus a pensionarilor dupa doar patruzeci de ani...ca varsta !!! Ma-ntreb , ce se va intampla cand se vor gasii , caci sigur vor mai fi si altii , unii care , s a nu se multumeasca sa taie bergata cuiva ci...sa ocupe un mall , o scoala , SALA UNUI TEATRU IN PLIN SPECTACOL si inarmati nu cu un cutzit ci , cu niste AK , UZI , GLOCK si ce-o mai fi , eventual niste pachete cu C4 sau grenade de cea mai buna calitate sa ceara...ceva , ORICE ? Nu cumva vom auzi de un nou caz , precum la teatrul Dubrovka ? Fireste ca , la aia nu-i paguba ca's rusi da-i dracului !

Anonim spunea...

Am ajuns sa-i sustin p-astia din MAI...DOAMNE FERESTE !!!

Anonim spunea...

La my angry rants Intrebare : care PDL , care...PMP ? Mai exista astia inca ??? Si , d e cand PNL mai ales condus de catre IOH-ANUS { cine-si inchipuie ca LOrban conduce acolo ... o ia sus } , va accepta fuziunea cu ala care i-a dat acel NU HOTARAT , cand a fost dus de aia trei crai de la rasarit pentru a fi propus Prim Ministru . Cat despre "condamnari " inca nu te-ai invatat ca , pana cand nu exista DEFINITIV SI IREVOCABIL ci doar ...HOTARAREA NU ESTE DEFINITIVA ...este posibil orice ??? Chiar crezi ca , daca Mircea Basescu a stat la parnaie { fi serios ca n-a stat acolo nici macar o secunda : l-au bagat pe poarta principala si l-au scos pe aia de urgenta } tot asa va sta si Ioana Basescu ...fata lui Traian ? Fi serios Riddick !!! P.S. Mai traieste Ponta ca...parca n-am mai auzit nimic despre el ? DOAMNE AJUTA SI DE-AICI INAINTE !!!

Gabriel spunea...

Dincolo de problema în discuție, vorbitorul este costumat în ceva, aparent călugar, dar comportamentul, vocabularul, limbajul trupului, antisemitismul și atitudinea în general diferă strident de ceea ce ar trebui să fie un călugăr sau față bisericească. Mai degrabă pare din show business. Cred că e doar costumat.

Riddick spunea...

La "dudă":

Mirel Curea-Vaccin susţine că unul dintre "cadavrele înjunghiate" de la Oneşti prezintă urme de gloanţe (letale?) iar Poliţia muşamalizează chestiunea sigilând cadavrul în "sac de COVID" fără certificat medico-legal adecvat la bază. Dar pot fi ricoşeuri sau gloanţe de cauciuc (de pump-gun/shotgun, deci babane "ca pe deget", nu pocnitori civile).

La "rants":

Dacă se adevereşte, EuroBăse s-ar putea reuni cu... PDL-ul*, cel căruia cu nişte ani în urmă îi spusese "Adio!". Pâi, da: se apropie congresul PMP, care ar pregăti fuziunea cu PnL (probabil va fi aprobată printr-o rezoluţie). Europarlamentarul PMP/PPE se va ("cam"?) transforma în europarlamentar PnL/PPE. Rămâne de văzut dacă declicul fuziunii este stimulat de condamnările Udrei şi Băseascăi, dacă ele sunt un mijloc de presiune. Sistemul adună pe făraş firimiturile "<5%", Ponta se întoarce şi el lângă (sau în) PSD-ul euroreformat. Iar de finalizarea fuziunii PMP-PnL ar putea fi condiţionată condamnarea doar cu suspendare în a doua instanţă (că de achitare nu mai poate fi vorba).
- - - - - - -
* care, evident, este acum (în) PnL, pe care-l controlează în mare parte

................

"Dishonorable discharge" la americani, când eşti demis şi îţi "pierzi" pensia (de fapt, sporurile de poliţie, rămâi cu pensia "standard") este o măsură severă, la nereguli grave şi/sau repetate. Probabil şi la Oneşti ar fi cazul, dar începând cu procurorul de caz, sosit la faţa locului. "Tablagiii" au făcut doar ce şi când li s-a ordonat.

PMP există juridic, PDL există ca haită în haita mai mare numită PnL. Se aude de-o fuziune, PnL scade şi ar "înghiţi" orice să se mai umfle nitel.

"Dincolo de problema în discuţie" apare... poziţionarea de partea anormalităţii. Da, Brother Nathanael nu-i tocmai călugăr (el se dă ortodox dar nu-i clar al cărei Biserici), şi este etnic evreu, convertit la creştinismul ortodox. Mai degrabă un militant decât un "cleric".

Riddick spunea...

Nathanael Kapner, 70-71 de ani, "evreu convertit" (unii "extremişti de dreapta" îl consideră un impostor, un infiltrat în Mişcare).

Pro şi contra:

http://brothernathanaelfoundation.org/about

https://en.metapedia.org/wiki/Nathanael_Kapner

https://www.summitdaily.com/news/people-on-the-street-brother-nathanael-kapner/

https://rationalwiki.org/wiki/Nathanael_Kapner

https://en.wikipedia-on-ipfs.org/wiki/Nathanael_Kapner.html

Gabriel spunea...

A cui poziționare de partea anormalității, a mea? Nici măcar nu pot urmări persoana respectivă, discuția despre ea/el e superfluă, lucrurile sunt evidente.
Dacă un homosexual "normal" pot să-l accept, poate fi și o cruce de purtat dacă urmează calea celibatului, chiar a ascezei unii, așa cum le recomandă biserica, costumații ăștia cu pretenții sunt altceva, trezesc repulsie.
Dar noutatea e Natanael ăla, iar ce scrii confirmă impresia pe care am avut-o fără să știu nimic despre el că omul nu e OK deloc.
Cum să te îmbraci în straie de călugăr dacă nu (mai) ești și să mai ții și predici stil emisiune radio pe probleme morale, ca să-mi spui mare noutate despre papagalul/papagalița aia din admistrația SUA, parcă eu nu știam dacă nu-mi spunea el că ființa aia e decăzută - îi spun ființă nu ca să îl/o dezumanizez ci pentru că nici nu știu cum să-i spun.
Adică un costumat critică alt costumat, iar a te da drept călugăr s-ar putea să nu fie lucru de șagă din punct de vedere moral - bisericesc (al păcatului).

Riddick spunea...

Mda. Ai fi capabil să "accepţi" orice, mai puţin combaterea spurcăciunilor (= autoapărarea speciei).

Gabriel spunea...

Gardianul speciei, un impostor care se îmbracă în călugăr ortodox, susținând un discurs împănat de orice valori numai creștine nu? Uite asta n-o accept!

Riddick spunea...

Te pomeneşti că "valorile creştine" inseamnă doar întoarcerea celuilalt obraz.

Creştinismul a fost creat cu "portiţe" şi "linii ideologice" în adormire, gata de reactivare când un anumit grup necreştin ar prelua decisiv controlul "în interiorul cultului".
https://www.unz.com/article/how-yahweh-conquered-rome/

https://www.unz.com/article/christian-zionism-as-a-parasitic-ideology/


Biserica ortodoxă, până de curând, părea ferită de aceste "binefaceri".


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Andrei Cornea, 2011: "Dacă statele rămân suverane, ele vor continua să facă ceea ce cred şi ceea ce consideră că le este de folos, în pofida intereselor comune. Rezultă că trebuie mers înainte – mai repede sau mai încet – spre un sistem federal sau măcar confederal, cu un guvern central dotat cu puteri mari în domeniul economiei, apărării şi externelor, cu un parlament bicameral după modelul american şi cu guverne ale statelor responsabile numai pentru afacerile interne, justiţie, educaţie, cultură, eventual sănătate şi muncă. Căci atunci când vorbim despre pierderea suveranităţii naţionale, despre cine anume vorbim în fapt ca fiind „perdanţii“? Despre plătitorii obişnuiţi de impozite, cu rate la bănci, cu salarii ameninţate ba de tăieri, ba de inflaţie? Despre pensionarii cu pensiile în pericol? Despre beneficiarii sistemelor de asigurări ce acumulează datorii peste datorii? Despre şomeri? Nu, ci vorbim despre elitele politice europene din cele 27 de state. Ele sunt acelea care şi-ar pierde suveranitatea – mai ales aceea de a cheltui nestăvilit şi de a face promisiuni imposibil de ţinut. Vor trebui să se consoleze mulţi parlamentari naţionali cu un rol mai modest (dar deloc neglijabil). Dintre miniştrii şi funcţionarii guvernamentali, unii, precum cei de la externe sau de la armată, vor trebui să dispară pur şi simplu."

 

Postări populare: