02 mai 2020

"Opoziţia" ŞTIA că este vorba şi despre interzicerea siteurilor incomode, când i-a aprobat lui Iohannis de două ori starea de urgenţă


Nu ştiu dacă şi ziarul în print este cenzurat/desfiinţat, ar fi neconstituţional şi ilegal dacă se face pe timp de pace fără hotărâre judecătorească. Nu-i ca la online, "doar cu ANCOM-ul" (de-o mai fi rezistat ziarul tipărit, având în vedere datele locale).

http://www.justitiarul.ro/cgi-sys/suspendedpage.cgi

https://www.isitdownrightnow.com/justitiarul.ro.html



"Domnu' Cristoiu... Din păcate am fost neatenţi, cei care au dat lovitura de stat în decembrie '89 ne-au predat unui grup de minoritari etnici care ne-au plasat intr-o primă... într-un prim moment, ne-au readus sub controlul Uniunii Sovietice*, iar după destrămarea Uniunii Sovietice ne-au vândut Occidentului, care ne-a transformat în colonie." (de la 30:28)
* deja URSS devenise altceva atunci, încă o zonă controlată de globalişti (până la Putin, 1999-2000); "Casa Comună Europeană", concept vehiculat nu doar de Gorbaciov, ci şi de eurofederalişti

5 comentarii :

Riddick spunea...


https://www.cristoiublog.ro/de-ce-a-fost-interzis-site-ul-justitiarul-pentru-ca-sa-nu-mai-poata-avea-nimeni-acces-la-arhiva-cu-dosarele-de-coruptie-ale-lui-klaus-iohannis/

Anonim spunea...

Sarut mainile Riddick , m-am lamurit ! Intrebare : Avocatul Poporului , APADOR-CH... toti aia ce se bat pentru libertatea cuvantului din afara tarii , lasand la o parte Constitutia Romaniei ca , oricum vad ca-i folosita pe post de hartie higenica , dar astia pe care i-am enumerat , ASTIA AU FACUT VREO SINGURA PLANGERE CATRE CCR , STRASSBOURG... HAGA si pe unde-o mai fi vreo chestie dintr-astea ce s e ocupa cu drepturile si libertatile omului ??? P.S. Chiar ma tot chinuiam s a descopar cum mortii ma-sii a avut EBA bani pentru campania aia de cacat pe care CULMEA a si castigat-o . Chiar ma tot chinuiam sa descopar cum mortii ma-sii de nu s -a luat NIMENI de javra asta teutonica si cam orice dosar penal deschis impotriva lui a fost bagat sub presh .Multumesc omule ... a fost un adevarat regal acest film desii este si inspaimantator prin dezvaluirile sale .

Anonim spunea...

Culmea , al credeam pe Grindeanu doar un lingau prost insa chiar n-asi fi crezut ca-i atat d e nemernic !

Anonim spunea...

Habar n-ai la cate intrebari mi-a raspuns acest film ! S-o AUTOSESIZA in acest caz ???

Riddick spunea...

Cică s-ar fi urnit ceva "spre CCR" (dar nu ştiu cum - via Avocatul Poporului?). E vorba despre contestarea constituţionalităţii decretelor cu urgenţa.

Grindeanu a fost pus la ANCOM de majoritatea parlamentară "pe vremea lui Dragnea", deci totul e o mascaradă, sunt înţeleşi. "Pâi şi Dragnea?!" - face niţică pârnaie, pentru impresie artistică, dar rămâne cu averea intactă. "Sistemul Adrian Năstase - Dan Voiculescu".

Se ştiau destule despre Grindeanu încă de pe atunci, şi totuşi l-au pus acolo.


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Călin Popescu-Tăriceanu, 2008: "Vom da astăzi, în Parlamentul României, un vot istoric - votul pentru ratificarea Tratatului de reformă al Uniunii Europene. Pentru România este mai mult decât un moment festiv. Ratificarea Tratatului de reformă marchează o etapă. Spun acest lucru din două motive. Pe de o parte, este o primă etapă pe care noi am parcurs-o în cadrul Uniunii Europene, după aderarea de la 1 ianuarie 2007. Am avut şansa să contribuim la negocierea şi la construirea acestui Tratat, beneficiind de aceleaşi drepturi şi având aceleaşi obligaţii ca oricare altă ţară europeană. Este cel dintâi tratat european semnat de România, în calitate de stat membru al Uniunii Europene. Simbolic, este primul document al Europei extinse, negociat şi semnat în format UE 27. Pentru toate aceste motive, odată cu ratificarea de către Parlament, putem spune că este cel dintâi tratat european pe care România îşi pune efectiv amprenta, conform intereselor sale, nemaifiind în postura de a prelua ceea ce au negociat şi au decis alţii. Doamnelor şi domnilor senatori şi deputaţi, în urmă cu trei ani, prin votul dumneavoastră, România a ratificat Tratatul constituţional ["Constituţia UE", caducă], odată cu ratificarea Tratatului de aderare la Uniunea Europeană. Aşa cum ştiţi, Tratatul constituţional nu a putut intra în vigoare. Din fericire, aşa cum noi am susţinut în timpul negocierilor, inovaţiile din acest document au fost preluate în Tratatul de la Lisabona. Aceste inovaţii sunt un pas înainte faţă de tratatele europene în vigoare acum."

 

Postări populare: