08 august 2019

Organizaţii care vor distrugerea României



("Din surse convergente", se pare c-ar ieşi cu mortăciuni, "acum pe 10". Beware...)

3 comentarii :

Riddick spunea...

Marian Motocu 10 August, un alt fel de 89
06 08 2019

https://www.youtube.com/watch?v=3I20zvlP2H8

https://www.youtube.com/channel/UCiRuFpw2P04J9jeDq7Y9RcQ/videos

Gabriel spunea...

Bate câmpii cu evreii, francmasonii, ungurii, etc. Mare nationalist, are la gât simbolul unui alt stat (pe modelul legionarilor, care i-o sugeau lui Hitler și dădeau vina pe politicienii români pentru Diktat). Probabil s-a sfiit să afișeze direct zvastica și are în schimb crucea de fier. Cu astfel de nationaliști, de unde mare partid nationalist/suveranist?

Riddick spunea...

Churchill, despre "opţiunea" între Hitler şi Scaraoţchi:

„Dacă Hitler ar invada Iadul, aş face cel puţin o referire favorabilă la Scaraoţchi în Camera Comunelor.”

Nu c-ar fi fost Churchill ceva pozitiv - nici măcar pentru englezi.

Sau "inamicul inamicului meu e prietenul meu". Mi-e că facem ca soacra care vrea de la arhiduci în sus ca gineri, de-i rămâne fata nemăritată.


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Andrei Cornea, 2011: "Dacă statele rămân suverane, ele vor continua să facă ceea ce cred şi ceea ce consideră că le este de folos, în pofida intereselor comune. Rezultă că trebuie mers înainte – mai repede sau mai încet – spre un sistem federal sau măcar confederal, cu un guvern central dotat cu puteri mari în domeniul economiei, apărării şi externelor, cu un parlament bicameral după modelul american şi cu guverne ale statelor responsabile numai pentru afacerile interne, justiţie, educaţie, cultură, eventual sănătate şi muncă. Căci atunci când vorbim despre pierderea suveranităţii naţionale, despre cine anume vorbim în fapt ca fiind „perdanţii“? Despre plătitorii obişnuiţi de impozite, cu rate la bănci, cu salarii ameninţate ba de tăieri, ba de inflaţie? Despre pensionarii cu pensiile în pericol? Despre beneficiarii sistemelor de asigurări ce acumulează datorii peste datorii? Despre şomeri? Nu, ci vorbim despre elitele politice europene din cele 27 de state. Ele sunt acelea care şi-ar pierde suveranitatea – mai ales aceea de a cheltui nestăvilit şi de a face promisiuni imposibil de ţinut. Vor trebui să se consoleze mulţi parlamentari naţionali cu un rol mai modest (dar deloc neglijabil). Dintre miniştrii şi funcţionarii guvernamentali, unii, precum cei de la externe sau de la armată, vor trebui să dispară pur şi simplu."

 

Postări populare: