10 august 2019

Dar era evident! Temporizau exact conform instrucţiunilor, care prioritizau "partenerii strategici" înaintea propriilor cetăţeni.


Demisia-fulger a lui Moga de la MAI după numai câteva zile ca ministru şi aducerea acolo a lui Fifor, agent verificat al Licuriciului, mişcări care spun deja cam tot.

Un motiv foarte plauzibil* al temporizării "inexplicabile" îl vede Gelu Vişan:
[* Corolar: #1. "Popicu" acţiona pe cont propriu, neştiut? Şi când a fost descoperit surpriza Sistemului a fost atât de mare încât a fost nevoie de timp pentru a schiţa o strategie care să nu ducă atenţia către Reţea? Sau către Adevărata Mare Reţea? #2. De ce Vişan ne spune "repetat" că nu crede că americanii ar avea amestec direct în crime? Şi dacă este şi de la ăia... unul la fel (sau mai mulţi)?! Sau... numai de-acolo, iar "pista Popicu" este "damage control"?!  #3. Ceva ce n-a fost punctat - se vrea acreditarea "tezei autorului unic", când ar putea fi... minim doi, şi nu neapărat cu vreo legătură între ei!  #4. De ce purta "Popicu" pe el când a fost prins o haină - galbenă - de la ultima victimă, după ce "încercase singur" să şteargă urmele?! Juca sceneta nebuniei, cum i s-o fi spus s-o facă, ori chiar "e defect"? 

[...]  Acum începeți să vă explicați de ce operatoarea de la 112 s-a răstit la Alexandra, de ce polițistul nu a ajutat-o, de ce procurorul a tras de timp și nu a intervenit! Pentru că pur și simplu nu știau dacă nu cumva dau peste vreun militar american! 
Și mai explicit: Până nu au avut dezlegarea de la SRI, NU AU INTERVENIT! 

Se pune firesc întrebarea: Dar dacă totuși era vorba de Rețea, de acea Rețea, și toată acțiunea a fost o tragere de timp pentru a acoperi urmele? 
Nu, nu a fost vorba de vreo Rețea de prostituție care deservește militarii. (Deocamdată atât). A fost vorba de vreo altă rețea de prostituție scăpată de sub control? Posibil, dar rețelele de prostituție nu-și omoară “fetițele”. Aici, doar anchetatorii ne pot spune. 
De ce trebuie să avem încredere în anchetatori? Nu avem, dar expertiza IML este clară: Oasele sunt ale unor fete tinere. Nu am auzit pe nimeni dintre făcătorii de scenarii, in frunte cu Cumpănașu, care contrazic expertiza IML, întrebându-se: “Dar dacă rămășițele nu sunt ale Alexandrei, ale cui sunt?” Pentru că tot despre crimă și arderea victimelor e vorba. In schimb, o ține una și bună cu “Rețelele”, fără să scoată niciunul o vorbă despre americani.
De ce? Pentru că așa e ordinul de la SRI, inclusiv către Cumpănașu: “ Nimic despre Deveselu!”. Încă odată, repet, militarii americani nu au nici o legătură cu aceaste crime abominabile! 
Tot din același motiv s-a dus și Klemm la Fifor, in primul rând pentru a-l asigura că militarii americani nu au nici un amestec, asta după ce a primit confirmarea de la Baza de la Deveselu, iar in al doilea rând pentru a face in așa fel ca Baza de la Deveselu să nu fie amestecată in această tragedie! 
Din același motiv a fost blocată ancheta DIICOT pentru câteva zile, până nu s-a primit verde de la SRI, care a primit verde de la FBI, care și-a făcut propria anchetă in zonă. 
De ce nu vorbesc politicienii din zonă? 
De frică! Sunt făcuți pe ei de frică, pentru că știu cum funcționează Rețeaua care deservește militarii. Ori, să vorbești acum despre asta, este sinucidere politică, cred ei. Nu este nici o sinucidere, dar sunt morți de frică. De ce Cumpănașu face un joc oribil, fără să scoată o vorbă de Rețeaua care deservește americanii, cu toate că știe că expertiza IML este corectă? Pentru capital: de imagine și politic.

In legătură cu expertiza IML in cazul Alexandrei, am vorbit și o să explic cum și de unde a fost prelevat ADN-ul, dar detaliile sunt mult prea dureroase pentru familia Alexandrei, așa că aștept comunicatul DIICOT și al IML. 
Deocamdată, în acest moment, ancheta merge mai departe și avem de-a face cu cel puțin un criminal sadic.

5 comentarii :

Riddick spunea...

A. Severin:

[...] Tragedia de la Caracal este variabila care a intervenit tulburând o înțelegere deja făcută. Acolo s-a developat pentru toți românii falimentul justiției selective promovate și protejate (după Băsescu) de Klaus Iohannis. „Statul de drept” iohannist s-a dovedit total nepregătit pentru apărarea cetățenilor, el fiind antrenat exclusiv pentru tranșarea luptelor politice fără legătură cu interesele reale ale cetății. În consecință, candidatura lui Iohannis este tot mai greu de susținut în fața românilor care, totuși, vor vota.

Urmarea este limpede și ea clarifică misterul convocării la Washington. Pentru ca acordul celor mari care ne pun nouă conducătorii să funcționeze în actualele condiții din România statului mafiot, America trebuie să dea un semn de susținere mai clar pentru Iohannis, iar prețul acestei susțineri, evident mai mare, trebuie renegociat. Asta se va întâmpla pe 20 august, după ce pe 10 august nu vom avea decât un parastas dansant comemorând o lovitură de stat eșuată cu un an în urmă.

Înțelegând aceste adevăruri vom fi, poate, mai liberi, cum spune evanghelistul, dar nu și mai fericiți. Așa cum avertizam încă din 1997, românii au ajuns să trăiască, la fel ca în perioada otomană, sub conducători unși în afara țării, potrivit unor interese străine lor. Cu acest adevăr va trebui să trăim; sau să murim. Dar de va fi să murim, mai bine să o facem în luptă, contestându-l.

Gabriel spunea...

E un delir colectiv în care s-au lăsat antrenați prea mulți mânați de ura contra licuriciului, de wishful thinking. Nu există niciun indiciu/dovadă prezentată public nici măcar de adepții teoriei conspirației, dar hey, don't let the truth get in the way of a good story. Practic, singurul element real și dovedit este existența bazei de la Deveselu. La un moment dat se vântura nu știu ce dosar DIICOT, fără vreo informatie concreta precum procurorul de caz, suspecti, numar dosar, etc. Baliverne care se contrazic singure. Cum a mai existat dosarul dacă e implicat atotputernicul licurici? De ce ar avea nevoie americanii de fete răpite, când românii sunt pe loc fruntaș în Europa la prostituție și video chat, iar în 2003 sau 2004 când au venit prima dată pe litoral, la invazia Irakului, deși era iarnă, se înșiruiau curvele pe plajă când își făceau băieții înviorarea de dimineață? Mai degrabă, cred că ar fi coadă la f...ut americani, decât să aibă ei nevoie de fete răpite.
Să-i ataci în acest fel este descalificant, pentru că noi trebuie să spunem răspicat că nu-i vrem acolo, că nu vrem rachete americane (nucleare sau nu) pe teritoriul nostru, că amenințarea rusească e inventată pentru a justifica o conduită altminteri de nejustificat în relațiile bilaterale, că singura amenințare rusească reală e cea pe care singuri am provocat-o prin găzduirea acestor baze americane. Nu cu acest gen de baliverne conspiraționiste se susține o poziție suveranistă.

Riddick spunea...

Hmmm, poate chiar unii care "susţin astfel", de fapt... NU SUSŢIN (Poziţia). De urmărit actorii, şi-n mod sigur Cumpănaşu nu-i din filmul ăsta, "he just jumped in the bandwagon" (= a fost infiltrat, cu acest bun prilej).

Ce vroiam să zic, de fapt. Poate printre licuricii "beneficiari" sunt unii / unul care preferă extreme kinky sau chiar gore şi lucrurile au ieşit de sub control.

Gabriel spunea...

Niște simple presupuneri care sună a "așa ar putea fi" și "așa vreau să fie că nu-mi plac americanii de la Deveselu" deci în concluzie așa e. Lipsește orice dovadă, orice indiciu. Povești, nimic altceva.

Riddick spunea...

"It ain't over till the fat lady sings", cum ar zice... angloamericanu'.


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Alina Inayeh, 2021 ("Ce cred românii despre Est şi Vest" - sondaj): "[...] toți acei 30%, care mie îmi dau foarte multă bătaie de cap, cred că țările occidentale, deci nu numai UE, ci țările occidentale luate așa, ca pachet, au adus mai mult rău decât bine României. Și există un număr îngrijorător de mare, 67% dintre români, deci două treimi dintre ei, care cred că interesul național trebuie păstrat, trebuie salvat, trebuie luptat pentru el chiar dacă asta înseamnă pierderea calității de membru UE. [...] deci dacă interesul național o cere, să se ducă UE unde o vrea, pentru că interesul național este mult mai important. Ne apărăm cu dinții ceva ce nu înțelegem ce. Nu știm exact ce înțeleg românii prin interesul general.

 

Postări populare: