12 iunie 2019

La "Colectiv" a fost și o explozie


n-a-p-a-l-m
n-o-v-i-c-i-o-k
N-W-O

Când doar auzi (despre) ceva, nu ai întreaga reprezentare a unui eveniment. Când și vezi, începi să înțelegi ansamblul, ori măcar îți faci o idee despre plauzibilitatea versiunii oficiale. Pe care chiar dacă până atunci n-o credeai, mai lăsai loc de îndoială. Nu prea mai este acum loc de îndoială!

Ce "incendiu accidental" e ăsta, de n-au timp să iasă din incintă tinerii de la "Colectiv", fiindcă îi ajunge din urmă un nor de foc? Inițial pare un incendiu "normal dar totuși la scară mare", când putem presupune că din cauza arderii puternice apar gaze de combustie care ies inclusiv pe ușa prin care ies și oamenii. Se vede curentul de aer, și fumul, dar deodată (de pe la momentul 1:05-1:07) iese o bulă de foc similară cu o explozie "de gaze". Lumea se vede ieșind, alarmată, de pe la secunda 15. Deci în mai puțin de un minut, a luat aerul foc. Iar ei "stăteau și luau selfie-uri cu focul care venea către ei", plecând... în ultimul moment (niciunul mai înainte, când focul era mic!). Așa "arde buretele"?! Serios?

(cât va mai rezista pe YouTube acest video, ori preluările sale?)

Lumea Justiției:

LA COLECTIV A FOST DEFLAGRATIE – Iata cutremuratoarea filmare care demonstreaza ca tinerii arsi de vii au fost victimele unui val de foc generat de o combustie specifica unei explozii. Rafalele de flacari au tasnit afara din club zeci de secunde, mistuindu-i pe cei care incercau sa iasa. Filmarea este dovada ca opinia expertilor INEC despre existenta unei deflagratii si a unor substante necunoscute a fost cea reala, si nu concluziile procurorilor, care au mers pe un foc de bureti (Video)

4 comentarii :

Riddick spunea...

Inregistrarea cu momentul deflagratiei din Clubul Colectiv

Lumea Justitiei prezinta in premiera o inregistrare video terifianta din clubul Colectiv, care surprinde momentul deflagratiei care s-a propagat pana la intrarea/iesirea din club, care se facea printr-un container metalic. Este vorba despre ultimele doua minute captate de o camera de supraveghere instalata in containerul de acces in club, de la orele 22:32-22:33, din data de 30 octombrie 2015, care surprinde deflagratia in care au murit in total 64 de persoane si au fost ranite alte cateva zeci.

https://www.youtube.com/watch?v=A7Ahup3a7_c

https://www.youtube.com/channel/UC5X14e1Wg94hQdXuRYkR2_A/videos

Vlad Tepes spunea...

Dar de asta ce zici ?
http://sindicatulcmd.blogspot.com/2019/06/haosul-de-la-chisinau.html

Riddick spunea...

Pâi ce să zic? Aşa, mai la repezeală:

- ESTE BINE ca Repmoldova să NU se unească cu România atât timp cât România este stat membru UE
- Dogaru cam plânge soarta "Europei", s-a dat de gol de multe ori
- Nu cred că este legătură directă între evenimentele de la Chişinau şi cele planificate a avea loc la Bucureşti

Riddick spunea...

Precizare la primul punct din cele trei: "ca să rămână şi un teritoriu populat majoritar cu români (chiar de-şi zic "moldoveni") încă liber, neocupat de Schema Globalistă".


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Adrian Papahagi, 2011: "Înainte de a fi români, am fost europeni. Și creștini. Ce altceva suntem decât un amestec rasial daco-romano-slavo-cuman? De ce ne temem, așadar, de Statele Unite ale Europei, de parcă am pierde mai mult decât am câștiga? De parcă acquis-ul comunitar nu prevalează deja asupra legislațiilor naționale. Acest proiect nu e nou; el a fost doar diluat pe parcurs. Este proiectul federalist al creștin-democraților care în anii 1940-50 au pus bazele Uniunii Europene. Un proiect abandonat la jumătate de drum: Parlament European, dar nu și guvern federal european. Monedă unică, fără guvernanță financiară unică. Spațiu comun de securitate, fără armată comună. A venit momentul să desăvârşim proiectul gândit de Robert Schuman, Alcide de Gasperi, Konrad Adenauer, Grigore Gafencu și alți politicieni creștin-democrați după cel de-al doilea război mondial."

 

Postări populare: