12 iunie 2019

Lăzăroiu arată care-i Planul, dar nu precizează


... Că acesta este aplicat de echipa DUEncilă nu din cretinism, ci în urma unor ordine precise primite. Deja nu mai este importantă viitoarea evoluţie a PSD ci acţiunea votanţilor "de tipul 1 şi 2" (definiţi în postare de Lăzăroiu). Doar partidul de-ar fi, şi este: PAN ("al lui Dragomir şi Chitic")De ce PSD se află într-o fundătură a comunicării?
Sebastian Lazaroiu
să luăm, pentru simplitate, patru alegători. Primul a crezut tot timpul în cuvintele cheie din narațiune: abuzurile statului paralel, PSD victimă, Dragnea haiduc erou, Iohannis dușmanul României, Viorica fata bună și neînțeleasă. A votat PSD din inimă. Al doilea n-a crezut bazaconiile de mai sus, dar a votat în silă cu ei, la urma urmei "ne-a dat" sau "să nu-l supăr pe domprimar că e de-al nostru". Al treilea n-a crezut o iotă, ba chiar s-a simțit insultat de poveste și, nostalgic, și-a zis - ehe, unde'i PSD de altădată? A votat cu Ponta. Al patrulea n-a crezut nici el sau, în orice caz, nu i-a mai păsat de nimic și a stat acasă. Toată politica e o mizerie, și-a zis ea.
După scorul dezastruos, liderii PSD au procedat rațional. Așadar, narațiunea de până acum a produs o catastrofă electorală, trebuie s-o schimbăm radical. Dar cum? Primo - ne dezicem de Dragnea, îi punem în cârcă toate relele. Secundo - Nu, nu există statul paralel, zice dintr-odată Viorica (de altfel eu n-am de unde să știu că n-am fost prin țară în ultimii nouă ani corect, ea n-a fost nici în corpul ei în ultimii nouă ani), vectorul principal de comunicare. Tertio - Nu, nu mai vrem să vorbim de justiție, zice ea. Ajunge chiar să-i reproșeze lui Dragnea că din cauza lui n-a fost ea însăși, ea fiind în realitate o femeie educată, cu gramatica la ea, cu o logică imbatabilă și foarte sigură pe ce face. Merge pâna acolo încât ne lasă să înțelegem că bugetul ăsta nici n-a apucat să-l vadă, pentru că tăticu' l-a ascuns de ea.
Ce zice acum votantul numărul 1? E revoltat. Evident, partidul a pactizat cu inamicul. Narațiunea cu statul paralel e adevărată și proba este că l-au băgat pe Dragnea în pușcărie, iar partidul se dezice de erou, din frică. Va mai vota cu acest PSD capitulard?
Ce zice votantul numărul 2? Frate, eram sigur că ăștia mint, dă-i naibii. Uite că am avut intuiție bună. Dacă nu era domprimar nici nu mă gândeam să pun ștampila pe ei. Niște nenorociți. Va mai vota de dragul primarului la următoarele alegeri?
Ce gândește votantul nr. 3? Păi v-am zis! Niște nenorociți. Un partid de hoți și analfabeți. Ăsta nu e PSD pe care-l știu. A avut dreptate domnu Ponta.
Ce zice votantul nr.4? Fir-ați ai dreacu cu politica voastra. Ia uite la ei cum se sfâșie acum. Numai minciună și hoție. N-ai cu cine să mai votezi în țara asta. O să mai iasă la vot?
https://www.facebook.com/sebastian.lazaroiu/posts/3001659486525731

Niciun comentariu :


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Alina Inayeh, 2021 ("Ce cred românii despre Est şi Vest" - sondaj): "[...] toți acei 30%, care mie îmi dau foarte multă bătaie de cap, cred că țările occidentale, deci nu numai UE, ci țările occidentale luate așa, ca pachet, au adus mai mult rău decât bine României. Și există un număr îngrijorător de mare, 67% dintre români, deci două treimi dintre ei, care cred că interesul național trebuie păstrat, trebuie salvat, trebuie luptat pentru el chiar dacă asta înseamnă pierderea calității de membru UE. [...] deci dacă interesul național o cere, să se ducă UE unde o vrea, pentru că interesul național este mult mai important. Ne apărăm cu dinții ceva ce nu înțelegem ce. Nu știm exact ce înțeleg românii prin interesul general.

 

Postări populare: