03 decembrie 2017

Verde-n faţăUn pic cam entuziast, Serghei (Niculescu-)Mizil faţă de replica dată de Dragnea şi Tăriceanu...
(click pe "x"-ul de la "difuzor", pentru sonor)

https://www.facebook.com/serghei.niculescu.mizil/videos/808608622657076/

https://www.youtube.com/watch?v=KbpKEJN_qcs

4 comentarii :

Anonim spunea...

De data asta vin cu o intrebare, fiindca nu reusesc sa pricep ce se intimpla in Romania. Sint plecat de foarte multi ani si in mod sigur nu ma mai intorc niciodata, dar tu esti acolo si poate stii, sau intelegi, sau macar ai o parere. Uita-te peste articolele astea doua:

http://www.hotnews.ro/stiri-esential-22157813-cei-peste-60-imigranti-clandestini-sositi-portul-constanta-cerut-protectia-statului-roman.htm

http://www.hotnews.ro/stiri-esential-22158145-proiect-mai-privitor-refugiati-planul-integrare-ajutorul-nerambursabil-prelungite-6-12-luni.htm

Genul asta de articole apar si dispar de pe prima pagina a hotnews cu viteza luminii. Pe alte site-uri nici nu se publica.

Citat din primul articol de mai sus:
"De la inceputul anului si pana in prezent, peste 4.600 de persoane au solicitat acordarea unei forme de protectie internationala din partea statului roman, cei mai multi fiind din state precum Irak, Siria, Pakistan, Afganistan."

4.600 intr-un singur an??? Ce dracu cauta astia in Romania?

E evident ca e vorba de un complot la nivel de stat sub comanda UE. E evident ca e o invazie in curs de derulare in cel mai mare secret, iar populatia habar nu are ce se intimpla.

Intrebarea mea e: cum iti explici ca toti politrucii, partidele, ziarele, televiziunile, jurnalistii etc. au bagat capul in nisip??? Chiar nimeni nu mai face opozitie in tara aia?

Au fost mituiti cu totii? Au fost santajati? Au fost pacaliti?

Cum dracu de nu vad un singur politruc, partid, jurnalist, site internet etc. care sa URLE IMPOTRIVA NELEGIUIRII CRIMINALE, clar neconstitutionale, de invadare a Romaniei cu jeguri afro-asiatice?

Cum dracu de nu le promite nimeni lui Iohannis si celorlalti cacati cu ochi din politica de cacat bucaliota ca vor sfirsi spinzurati de copacii de pe marginea drumurilor daca nu inceteaza imediat islamizarea tarii?

Cum dracu de nu se aduna macar 2-3 insi sa protesteze intr-o seara in fata guvernului, sau a parlamentului, sau a palatului in care doarme animalul ala sasesc?!

Cum dracu de nu incearca o lovitura de stat 2-3 generali, macar asa, simbolic, poate se desteapta romanii din somnul cel de moarte?

Romania e, azi, intr-un cacat mai mare decit pe vremea lui Ceausescu, care, desi l-as fi impuscat atunci cu mina mea, trebuie sa admit acum ca a fost UN MARE PATRIOT in comparatie cu jegurile post-lovilutionare.

Iti spun si de ce sint atit de furios: un prieten de-al meu, care a avut grija de cele doua fete ale lui ca de ochii din cap, care a muncit toata viata ca un ciine, zi si noapte, ca sa le fie lor bine (si chiar a facut avere din agricultura in anii de dupa 1989), s-a pomenit ca una vine acasa intr-o vacanta studenteasca (de la o universitate din Romania, nu de aiurea) cu "iubitul" ei: un student negru ca smoala din fundul Africii. Prietenul meu din copilarie a murit de infarct in noaptea aia. Avea in jur de 50 de ani.

=== TORLAND ===

Riddick spunea...

"Intrebarea mea e: cum iti explici ca toti politrucii, partidele, ziarele, televiziunile, jurnalistii etc. au bagat capul in nisip??? Chiar nimeni nu mai face opozitie in tara aia?

Au fost mituiti cu totii? Au fost santajati? Au fost pacaliti?"

Aş replica precum Elena Ceauşescu, pe 21 decembrie '89, într-o ultimă reuniune a CPEx al CC al PCR: "(Da), e trădare de sus până jos!". Şi ca şi Ceauşeştii, noi ăilalţii vom pierde pe mâna noastră dacă nu ne "mişcăm".

Generaţiile noi sunt varză, probabil Sistemul aşteaptă să ne ramolim/să murim "noi ăştia mai 'bătrâni', care am mai ţinut o puşcă-n mână".

Riddick spunea...

Revenire şi precizări, după ce i-a trecut matoleala.  :)

http://riddickro.blogspot.ro/2017/12/acum-nu-mai-e-matol.html

Riddick spunea...

Nu simt nevoia vreunei justificări faţă de eventualii pudibonzi care mi-ar reproşa că "promovez" un descendent al nomenklaturii PCR, pe un blog de dreapta. Pentru ei, "de dreapta" ar fi (şi) Troţkimăneanu, tot descendent al nomenklaturii PCR. Aşa că...


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Gyorgy Frunda, 2011: "Problema este de educaţie, de percepere. Din 1920 şi până astăzi, toţi românii au fost crescuţi, educaţi în spiritul statului naţional. Este o problemă greu acceptabilă din punct de vedere psihologic, dar acesta este adevărul, România nu este un stat naţional. Dar marile naţii, Italia, Franţa şi alţii au renunţat la definirea statelor lor ca şi state naţionale şi acest lucru este normal într-o Europă în care multiculturalismul şi multietnia sunt prezente în fiecare stat şi în care demersurile, scopurile politice sunt întemeierea Statelor Unite ale Europei sau Statelor Federale ale Europei, nicidecum un ansamblu de state naţionale care să lupte între ele."

Gyorgy Frunda, 2012: "Cred că în următorii patru ani voi putea convinge România să o lase mai uşor cu statul naţional, pentru că minciuna are picioare scurte. Această regiune există de mai multe secole, aceste regiuni au dobândit autonomia sub Maria Tereza, iar numitorul comun al Uniunii Europene şi al Împărăţiei Mariei Tereza sunt regiunile, iar viitorul se bazează tocmai pe aceste regiuni. Acesta e viitorul în Europa comună."

Postări populare (nu P.P.E. !):