02 decembrie 2017

Ofensiva împotriva istoriei românilor


"Directivele" privind falsificarea manualelor de Istoria Românilor, aşa cum au fost formulate (în 2016) de Centrul pentru Resurse Juridice, un ONG din Reţeaua Soros (.pdf, integral). Atac centrat pe religia ortodoxă şi pe identitatea naţională, şi dublat de promovarea "diversităţii". Dar deja intraseră "viruşii". Fostul ministru al învăţământului de atunci (cioloşisto-tehnocrat) regretă revenirea la manualele unice, numind-o "măsură stalinistă".3 comentarii :

Riddick spunea...

Ofensiva împotriva istoriei românilor (1/2)

Falsificarea istoriei românilor şi modul cum Istoria se repetă pentru cei ce nu o cunosc!

Col. (r) dr. Mircea Dogaru, emisiunea Dor de acasă, TvRM Educaţional

https://www.youtube.com/watch?v=1hZL3U3wggI


Ofensiva împotriva istoriei românilor (2/2)

Col. (r) dr. Mircea Dogaru, emisiunea Dor de acasă, TvRM Educaţional

https://www.youtube.com/watch?v=4_yHMJcV_no


https://www.youtube.com/user/IstorieAdevarataTV/videos

Gabriel spunea...

La fel ca reformatoarea Tunegaru la literatură (=Soros, sunt cu mâna pe sus, am valorile corespunzătoare, vreau şi eu bani şi funcții!), CRJ confundă ora de istorie cu ora de educație civică.
Ei nu o tratează ca pe o ştiință, cum Tunegaru nu tratează literatura ca artă. La ei, şi istoria şi literatura trebuie să fie ore de îndoctrinare.
Mi-am mai exprimat pe blog convingerea că Roller va fi reabilitat.

Riddick spunea...

Măcar de şi-ar zbura creierii, ca Roller. Ori vreo defenestrare, ceva... ;-) (Aşa am auzit, că s-ar fi sinucis; alţii zic că "Dej l-a sinucis").


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Emil Boc, 2011: "Partidul Democrat Liberal susţine acordul interguvernamental de uniune fiscală şi ca România să adere şi să semneze acest acord. PDL susţine revizuirea Constituţiei pentru ratificarea acordului interguvernamental de uniune fiscală. PDL a susţinut şi susţine o Europă unită, o Europă cu 27 de state, o Europă nu cu două viteze, ci cu o singură viteză, o Românie care să fie alături de nucleul dur al Uniunii Europene. Pactul european fiscal este un pact împotriva politicilor populiste şi demagogice".

Emil Boc, 2011:"Cred că se impune tot mai mult o dezbatere între politicieni şi state. Nu trebuie să ne temem să vorbim despre Statele Unite ale Europei. Poate nu azi, nu mâine, dar cred că trebuie să începem să vorbim despre asta, pe plan intern, în ţările noastre, şi după aceea la nivel european, fiindcă Statele Unite ale Europei nu înseamnă că statele îşi vor pierde caracteristicile lor, atuurile lor, ci vor dovedi voinţa supremă de a acţiona împreună, şi spre a putea reuşi într-o competiţie globală, ceea ce nu este uşor, trebuie să începem să vorbim despre asta."

Postări populare (nu P.P.E. !):