21 decembrie 2017

Le-au dat-o la temelie?


Hmmm... nu ştiu. Nu cred până nu văd CONSECINŢE CLARE. Sau, vorba unuia, cu ani în urmă, care-mi spunea "o să-i cred pe-ăştia când i-oi vedea morţi şi înţepeniţi". Deocamdată pare a fi "balet", nu "măcel".
gandeste.org:

“S-au tranşat apele: acum e pe faţă jocul NOI SAU EI!”

[...] Vi se pare puţin lucru? Practic se destructurează o mafie care până acum a funcţionat ca unsă. Corupţia „luptei împotriva corupţiei” se duce de râpă, lăsându-i pe arhitecţii şi membrii ei în fundul gol. Ce va face un Loazărică atunci când va fi investigat de direcţia specializată pentru abuzul comis când cu decizia ilegală de încetare a detaşării lui Hăineală? Va trebui să cam dea cu subsemnatul? Ce va face Ciorduţa dacă se va redeschide cazul cu nea Ilie? Şi ce se va întâmpla în atâtea şi atâtea alte cazuri? Sistemul va fi realmente destructurat din rădăcină, iar asta le dă fiori pe şira spinării atât insiderilor din sistem, cât şi celor obişnuiţi să-l manipuleze folosind „frâiele”.

Mai mult, promovarea în sistem se va face prin intermediul unor proceduri transparente, aşa cum se întâmplă peste tot în lume. Securiştii, obişnuiţi să-şi urce cozile de topor direct în vârf, vor avea o nouă provocare pentru că asta nu va mai fi posibil. Şi e teribil de greu s-o iei de jos, mai ales că oamenii ăia fără creier de care ai tu nevoie pentru a influenţa lucrurile s-ar putea să nu se poată califica mai departe.

Acestea sunt faptele, acestea sunt motivele disperării. Cu legile justiţiei adoptate în forma propusă, sistemul se prăbuşeşte, finanţările ilegale se taie. Fără proptele canci insolvenţă la infinit la Realitatea TV, canci amânări scandaloase ale discutării „problemei portocală”, canci acuze care frizează ridicolul doar pentru a elimina un politician sau pentru a face pârtie unei multinaţionale, s.a.m.d. Exemplele pot continua la infinit. În realitate acesta e motivul pentru care toate jivinele propagandistice ies din vizuinile lor infecte la atac. Ăsta-i motivul pentru care „no, hai!”: nu mai sunt bani, foamea e mare, maţele încep să-nţepe, să ardă! De-aia toţi păduchii, toate reptilele infecte, toţi şobolanii, toate broaştele râioase, toate căpuşele, toate infamele creaturi trăind din sângele altora, au ieşit la lumină fără să se mai ferească. Au ieşit de sub acoperire, sar în „câmpul tactic” în văzul tuturor. De ce-or face asta?, vă întrebaţi. Pentru că nu mai au ce pierde: acum se joacă totul sau nimic! Reptilele infame sunt disperate, au ieşit în strada mare, nu mai stau la pândă. Le e foame, astfel încât şi-au unit forţele şi muşcă haotic din orice şi din orcine. E o rebeliune securistică în toată regula.

S-au tranşat apele: acum e pe faţă jocul noi sau ei. De-aia ei urlă disperat „no, hai!”. Pentru că nu mai au altă cale. Singura posibilă e lovitura de stat. Sună periculos? Au mai fost două până acum şi n-aţi părut prezenţi. Credeţi că de data asta puteţi fi ceva mai vigilenţi?

2 comentarii :

Riddick spunea...

"Copacul unde viețuieşte Şarpele Trădării de Popor are multe scorburi. Şi-n fiecare zace câte o dihanie urâcioasă, plină de venin. Ce ne pândeşte-ascuns cu ura sa ce-i izvorăşte din inima-i "intelectuală", detrakată şi vicleană. Iar ochii ei sunt ațintiți în zări îndepărtate, peste mări. Spre țara "democrațiilor" şi-a libertății calpe, mincinoase. Spre locul "sfânt" de unde îşi primesc dihăniile tainul. Spre locul care le transmite ce au de făcut înspre a prigoni poporul. Spre locul de unde înfrigurați de-acum, aşteaptă marea, izbăvitoarea minune. "Minunea" cea clocită de străini şi de spionii lor ce şi-au făcut cotețe şi sălaş prin Țara Românească. Ca să conspire, ca să ne fure libertatea. "Minunea" nu e metafizică, nu e cu îngeri, cu mănăstiri de rai şi cu biserici. Minunea are chip şi apucături sinistre şi drăceşti. Adică potăile din scorburi aşteaptă o "minune" mare: un alt Traian Băsescu, sub forma "nouă", "mai europeană". Sub formă hitleristă şi cu zvastici. Minune care să-i salveze de furia poporului pe care l-au batjocorit. "Minune" care să ajute şobolanii şi dihăniile să zacă-n continuare-n scorburile lor. Care acum au devenit nesigure. Acum e ceas de vânzoleală-n vizuini. E tulburare mare. Sunt zgrepțănări de gheare şi foşgăieli de solzi. Se-aud bolboroseli şi vorbe ne-nțelese. Şi clănțănit de dinți de lighioană. Se-aud scrâşneli lugubre şi drăceşti. Chițăituri de şobolani, de turbăciuni. E frică multă. [ ŞI VA URMA !!! ]"

Riddick spunea...

Continuarea :) (nu mai pun linkul...)

[...] Pentru că de data asta poporul s-a trezit . Şi se adună peste tot , cu mic , cu mare .
Se-adună ca să scoață znameniile din scorburi .
Se-adună ca să-i prinză vii şi să-i aducă la vedere , să nu mai stea în ascunzişuri de unde să conspire . Se-adună să-i aducă pe bucheri şi „înțelepți” în piața-mare , în lumină .
Se adună ca să-i scoață afară din pitelnițele lor .
Să scoață potăile şi boții . Şi cristoii .
Să scoață lichelele şi pleşii , să scoață tizmănenii şi alte arătări ce-au stat în patru labe în față la străini . Şi au trădat la ei şi s-au mândrit cu asta .
Să scoață cărtărăştii cei ciochisti şi pornografi , vestiți denigratori de neam şi trădători de când se ştiu pe lume .
Să scoață toată liota de îmbuibați ai lui traian băsescu , avizii de pomeni neruşinate şi de huzmeturi multe , moşiereşti .
Să scoață afară patapievicii trădari şi homosexuali , să scoată iceriştii lacomi şi ghedesiştii detracați . Dedimpreună cu restul înhăitaților pe la căruța sekurității hitleriste şi băsiste .
Să-i scoață la vedere pe prokurorii crimei şi prigoanei băseskare . Laolaltă cu toți judekătorii care au băgat români în puşkării , deşi ştiau că sunt nevinovați .

Dihăniile pocite să vie la lumină !!! Să nu mai stea în borte de copaci .
Pentru ca poporul vrea ca să-i priveasca-n fețele dugoase , de şobolani şi de hârciogi .
… pentru că de data asta poporul se adună , aşa cum s-a mai spus .

Se-adună pentru Marea Judecată ce le-o datorăm .


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Adrian Papahagi, 2011: "Înainte de a fi români, am fost europeni. Și creștini. Ce altceva suntem decât un amestec rasial daco-romano-slavo-cuman? De ce ne temem, așadar, de Statele Unite ale Europei, de parcă am pierde mai mult decât am câștiga? De parcă acquis-ul comunitar nu prevalează deja asupra legislațiilor naționale. Acest proiect nu e nou; el a fost doar diluat pe parcurs. Este proiectul federalist al creștin-democraților care în anii 1940-50 au pus bazele Uniunii Europene. Un proiect abandonat la jumătate de drum: Parlament European, dar nu și guvern federal european. Monedă unică, fără guvernanță financiară unică. Spațiu comun de securitate, fără armată comună. A venit momentul să desăvârşim proiectul gândit de Robert Schuman, Alcide de Gasperi, Konrad Adenauer, Grigore Gafencu și alți politicieni creștin-democrați după cel de-al doilea război mondial."

 

Postări populare: