22 decembrie 2017

Ce trebuie făcut în România ("curăţenia") trebuie făcut la fel cum o face Erdogan în Turcia, ba chiar şi mai sever


Dac-ar fi după mine aş crea Gărzile Naţionale, pe bază de voluntariat (sanchi, aş tria să intre acolo doar naţionalişti), şi subordonate direct Parlamentului. Call it "SA", "CEKA", "Milice Française", "SS", whatever: I don't give a shit. Pentru început cu un efectiv de 50.000, având în dotare blindate şi aviaţie şi cu logistică şi servicii de informaţii proprii. Fără transfer de la MApN (SIE, SRI, etc.) de ofiţerime trădătoare, pregătită "afară". Ăsta ar fi nucleul din care se vor înlocui treptat cadrele din armată, până ce va deveni o Armată Naţională.

Dezvăluiri senzaţionale - de urmărit integral

Exact "izolarea europeană" ar trebui să indice că PSD-ALDE fac ce trebuie pentru România
De fapt ăsta-i doar un avertisment: "aţi mimat prea serios şi-acum chiar vă cred (românii) ăia şi vă cer SĂ FACEŢI"; nefiind cu adevărat izolare, nici cele criticate n-au substanţă reală

  O realitate dureroasă pentru PSD: toate taberele partidului, indiferent de numele vehiculate, sunt lipsite de orice contact și sprijin european. Aflat la putere într-o izolare internă periculoasă, PSD nu-și frecventează nici măcar colegii socialiști europeni.

Sistemul induce subliminal "inevitabilitatea" realegerii lui Iohannis
În acelaşi sondaj PSD are 46% iar ALDE 13% ; verificat la ultimele alegeri locale parţiale (minus Deva, cu electorat PnL grupat), şi totuşi propaganda susţine că "ar câştiga Iohannis"...
  ”Președintele țării incontestabil este în centrul jocului de putere. Nu pierde nimic din simpatie publică, nici atunci când nu iese public. E singurul politician care azi e în jurul cifrei de 50%, dacă ar avea loc alegeri mâine pentru funcția de președinte. La ora la care vorbim, nu îl bate nimeni (pe Iohannis - n.r.), dacă ar avea loc alegeri într-un scurt timp”, a spus sociologul Marius Pieleanu, joi, la emisiunea Punctul de întâlnire, de la Antena 3.

Ce-au aşteptat până acum, verdictul de la CJUE?
Curtea de Justiţie a UE va da în primăvară verdictul privind recunoaşterea în România a legalităţii "căsătoriei" dintre doi gay
  Preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, a declarat vineri că un referendum privind redefinirea familiei va fi organizat "cât de repede". Iniţiativa cetăţenească pe această temă prevede că "familia se întemeiază pe căsătoria liber consfinţită între un bărbat şi o femeie, pe egalitatea acestora şi pe dreptul şi îndatorirea părinţilor de a asigura creşterea, educaţia şi instruirea copiilor".

Un ONG monarhist instigă la lovitură de stat "parlamentară" şi n-am auzit că i-ar căuta SRI sau DIICOT
"Paşii" propuşi sunt S.F. dacă s-ar respecta Constituţia, numai ocolind-o ar putea fi aplicaţi, şi falsificând un referendum
  Alianța Națională pentru Restaurarea Monarhiei (ANRM) nu consideră necesară organizarea, în primă instanță, a unui referendum în care românii să aleagă între monarhie sau republică. Alianța propune, în schimb, clasei politice o strategie în cinci pași pentru restaurarea monarhiei, care îi implică și pe cetățeni, atenționând asupra organizării unui „referendum pripit”

Replica MAE începe şi continuă defensiv, în loc să facă referire explicită la suveranitatea naţională
  "Am luat notă de poziţia exprimată de cei 7 parteneri şi aliaţi ai României cu privire la evoluţiile din domeniul justiţiei. Reasigurând asupra ataşamentului nostru ferm pentru valorile Uniunii Europene, ne exprimăm deschiderea pentru un dialog real şi concret cu partenerii noştri europeni, acum când avem textele legilor adoptate de Parlament. De asemenea, vom continua consultările şi cu Comisia Europeană. Considerăm că orice analiză a acestor evoluţii trebuie să ţină cont şi de un dialog cu reprezentanţii din Parlament privind substanţa concretă a modificărilor legislative propuse. Menţionăm că nicio iniţiativă cu impact asupra cetăţenilor nu este adoptată în lipsa unor dezbateri parlamentare, consultări şi comunicări publice organizate de instituţiile abilitate şi de Parlament. Reiterăm că întărirea statului de drept şi lupta împotriva corupţiei fac parte din priorităţile asumate de Guvern", spune Ministerul Afacerilor Externe într-un comunicat de presă transmis vineri.

Păstrarea lui Chirica în PSD arată duplicitatea partidului
De parcă ar fi singurul caz în care rămân pe poziţii inşi cu păreri "contrare" celor ale partidului...
  'Situatia noastra e chiar mai rea decat a Poloniei. Ei s-au dezvoltat foarte bine. Polonia si-a atins tintele economice, a reusit sa atraga cei mai multi bani europeni dintre toate tarile foste comuniste. Polonia a profitat si acum isi permite. Noi nici nu am profitat si nici nu ne permitem. Nu poti sa te duci la lupta cu bocanci cu talpi de carton. Asa am ajuns. Nu poti bate cu pumnul in masa la Comisia Europeana cand tu esti descaltat. Exista reguli clare in Uniunea Europeana care trebuie respectate. Nu respecti aceste reguli, inseamna ca nu vrei sa stai la masa cu ei. De ce atata disputa pe lucruri asumate? Nu e vorba de niciun atac la suveranitatea Romaniei, sunt masuri europene aplicabile si la noi. Marele atac s-a facut din interior. N-a venit Bruxelles-ul sa distruga industria ieseana, ci romani aflati in diverse guverne au facut ce-au facut. De ce ne simtim atacati? Nu mai bine profitam de oportunitati?'

Iohannis, campanie electorală permanentă
"Strada", imagologic, apare ca ocupată de forţele pro-Iohannis; demoralizarea majorităţii din electorat, care "are guvern doar prin ministere"
  Lume. Flori. Aplauze. Coroane. Strangeri de mana. Protocol. Zambete. Stop! Stop! Dati filmul inapoi. De ce zambea presedintele? La Universitate, la Romana si pe unde a mai trecut, au murit oameni in urma cu 28 de ani. Au murit niste copii si tineri care nu aveau nicio vina. Unii impuscati, altii striviti de tancuri sau calcati de camioane. Ce-o fi de zambit aici? Toti, fara exceptie, au murit degeaba. Romania nu s-a schimbat la fata, doar si-a dat cu un pic de fard. Un fard de sub care se iteste, insa, nesimtirea regimurilor de a nu scoate la iveala vinovatii. Un fard sub care se intuieste o lovitura de stat si incep sa cred ca si un asasinat politic. Dar si o indarjire disperata de a nu se scoate adevarul la iveala. Poti sa spui unui popor ca a fost pacalit? Cred ca da, dar numai dupa ce dispar vreo 50 de generatii. Cei de atunci vor fi morti, iar urmasii nu vor mai fi interesati.

Apare pe bancnote noua stemă, pocită prin adăugarea "coroanei regale" - mesaj subliminal, vizibil permanent şi cu impact de masă
Porcăria, votată transpartinic de întreg parlamentul, cu încălcarea spiritului Constituţiei republicane şi sfidând majoritatea republicană
  În conformitate cu prevederile art. 14 și art. 17 din Legea nr.312/2004 privind Statutul Băncii Naţionale a României și cu prevederile Legii nr.146/2016 pentru modificarea Legii nr.102/1992 privind stema țării și sigiliul statului, începând cu data de 1 ianuarie 2018, Banca Naţională a României va lansa în circulație bancnote și monede cu noua stemă a țării.

Separatiştii catalani dispun din nou de o majoritate absolută în Parlamentul regional
Dovada clară că nu se doreşte blocarea secesiunii este neinterzicerea partidelor care militează pentru secesiune!
  Separatiştii catalani dispun de o majoritate absolută de 70 de mandate după numărarea a 52% din voturile exprimate în alegerile regionale de joi, relatează Le Figaro.

How Government Agents Troll Online to Divide and Confuse
  When deploying government sponsored trolls online, the agents will mimic real commenters in order to sound more believable. They gain credibility since people are more likely to trust those they perceive as similar to them.
Sometimes government agents invent a crazy story and attribute it to a movement. This discredits the movement. Think Flat Earth Theory. Those primed to believe conspiracy theories get sucked in. Then all the true conspiracies are grouped in with the bogus one.
If a true conspiracy theory comes out, they invent 100 others to obscure the real one. In order for the truth to be lost among the falsities, they invent various levels of “conspiracy theories” from the slightly believable, to the absurd.

Get ready for some fireworks as we enter 2018
  As we enter into 2018, Western civilization, the product of thousands of years of striving, is in decline. Degeneracy is everywhere before our eyes. As the West sinks into tyranny, will Western peoples defend their liberty and their souls, or will they sink into the tyranny, which again has raised its ugly and all devouring head?

Niciun comentariu :


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Alina Inayeh, 2021 ("Ce cred românii despre Est şi Vest" - sondaj): "[...] toți acei 30%, care mie îmi dau foarte multă bătaie de cap, cred că țările occidentale, deci nu numai UE, ci țările occidentale luate așa, ca pachet, au adus mai mult rău decât bine României. Și există un număr îngrijorător de mare, 67% dintre români, deci două treimi dintre ei, care cred că interesul național trebuie păstrat, trebuie salvat, trebuie luptat pentru el chiar dacă asta înseamnă pierderea calității de membru UE. [...] deci dacă interesul național o cere, să se ducă UE unde o vrea, pentru că interesul național este mult mai important. Ne apărăm cu dinții ceva ce nu înțelegem ce. Nu știm exact ce înțeleg românii prin interesul general.

 

Postări populare: