12 februarie 2017

"Conflict violent"? Habar n-aveţi voi câţi vă aşteptăm la cotitură, aşa, mai no rules


Îi mănâncă-n cur, ca pe alţii. Îi cearcă Necuratu'.

Go ahead, make my day.


Troţkimăneanu:
Acest guvern trebuie demis înainte ca fierberea să ducă la un conflict violent. A acţiona la timp înseamnă să raspunzi datoriei responsabilităţii. România este o democraţie constituţională, Președintele şi Parlamentul pot și trebuie să refuze prelungirea unei situaţii scandaloase. Românii nu mai vor să fie umiliţi. Președintele și Parlamentul trebuie să le asigure demnitatea. Revendicările revoluţiei civice trebuie ascultate și respectate.
Pâi să-şi retragă Iohannis haitele stradale şi după aia om mai vedea.

Iulian Capsali avertizează:
Conflictul în ultima fazăEste adevărat, nu asistăm la o lovitură de stat globalistă (în text "revoluţie civică") dacă tocmai V. Tismăneanu face un apel, înaintea ultimei faze a protestelor, la demiterea guvernului ca să fie evitat un "conflict violent". Atenție, e un amănunt FOARTE IMPORTANT întrucât și eu cred ca se pregătește un conflict violent, pentru că știți, "a trebuit să moară oameni pentru ca această demisie să se producă". Destabilizarea României trebuie sa fie totală.Forţele neomarxiste stipendiate de marii filantropi vor, ca şi în SUA, să pescuiască în haosul bine controlat, chiar dacă sunt mulţi acoperiţi care spun că nu-i adevărat, ni se pare.

3 comentarii :

Riddick spunea...

Secvenţă din filmul lui Serghei Eisenstein, "Octombrie" (1927), ecranizarea cărţii-reportaj a lui John Reed ("Zece zile care au zguduit lumea").

Oktober by Sergei Eisenstein

A fragment from Oktober by Sergei Eisenstein. This fragment shows several excellent examples of the Soviet Montage Technics, developed to improve the propaganda effectivity of film. Enjoy !

https://www.youtube.com/watch?v=x0QAjpeosgU

https://www.youtube.com/user/canislupuslupus/videos

Scene: "voluntarii din batalionul velo", "asaltul Palatului de Iarnă (din Petrograd/Sankt Petersburg)".

Muzica: "La drum" (В путь), interpretată de Ansamblul Alexandrov, care a pierit într-un "accident" aviatic în deplasare spre Siria, unde urma să concerteze pentru trupele ruseşti.

https://www.youtube.com/watch?v=YXtRjG98Kco

Anonim spunea...

“Il n'y a qu'un secret pour mener le monde, c'est d'être fort, parce qu'il n'y a dans la force ni erreur, ni illusion ; c'est le vrai, mis à nu.”
― Napoléon Bonaparte

=== TORLAND ===

Riddick spunea...

Mai avea o varianta, Bonaparte: "Forta nu este niciodata ridicola".


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Adrian Papahagi, 2011: "Înainte de a fi români, am fost europeni. Și creștini. Ce altceva suntem decât un amestec rasial daco-romano-slavo-cuman? De ce ne temem, așadar, de Statele Unite ale Europei, de parcă am pierde mai mult decât am câștiga? De parcă acquis-ul comunitar nu prevalează deja asupra legislațiilor naționale. Acest proiect nu e nou; el a fost doar diluat pe parcurs. Este proiectul federalist al creștin-democraților care în anii 1940-50 au pus bazele Uniunii Europene. Un proiect abandonat la jumătate de drum: Parlament European, dar nu și guvern federal european. Monedă unică, fără guvernanță financiară unică. Spațiu comun de securitate, fără armată comună. A venit momentul să desăvârşim proiectul gândit de Robert Schuman, Alcide de Gasperi, Konrad Adenauer, Grigore Gafencu și alți politicieni creștin-democrați după cel de-al doilea război mondial."

 

Postări populare: