Te pomeneşti că Dragnea o fi comentator politic, nu lider al coaliţiei de guvernare şi lider al PSD. Cea mai recentă zicală de-a sa este despre vaccinare: „Eu am foarte mari rezerve pentru a obliga, pentru a fi o măsură obligatorie. Vă spun sincer, am foarte mari rezerve aici”. Da, teleormane, nu trebuia să repeţi. Matale ai rezerve, da' ministrul sănătăţii merge-nainte cu legea care obligă (!) părinţii să vaccineze copiii, şi GrindeAnus o susţine. Nu mai înşir lista "dezacordurilor" care între timp au trecut de legiferare...

© my angry ants

31 ianuarie 2017

Cine-i Regizorul?PSD este complice, ori este pe post de Popa Prostu'?

Ion Cristoiu, despre regia "mitingului anticorupţie":

[...] N.B. Un truc cerut de organizarea Mișcărilor spontane din toate timpurile constă în crearea stării de tensiune, de eveniment apocaliptic. Această stare atrage în stradă și pe cei indiferenți la tema Demonstrației, dar doritori să fie acolo unde se Întîmplă ceva.
Printre altele, starea de neobișnuit e creată de blocarea circulației. În 13 iunie 1990, violențele antiguvernamentale au fost sporite de decizia ciudată de interzicere a circulației în tot centrul Bucureștilor. S-a creat imediat de către forțele oculte impresia de ceva ieșit din comun, care a sporit numărul celor din stradă.

Așa s-a întîmplat duminică seara.
Manifestația a fost neautorizată. Cu toate acestea cineva a ordonat blocarea circulației pe un uriaș perimetru în jurul Centrului. Locuiesc în Centru, pe Nicolae Iorga. Cum veneam de la Găgești cu mașina, am rătăcit pe toate străzile din jurul Centrului pentru a găsi un loc prin care să ajung acasă. Toate marile bulevarde erau blocate de mașini ale Poliției, care nu te lăsau să treci spre Victoriei sau spre Magheru de la cîțiva kilometri distanță. Calea Victoriei era închisă. Bulevardul Dacia era și el închis. Era închis și Magheru. Nu se putea trece pe nici o străduță laterală. Impresia de stare de asediu, de ceva neobișnuit era puternică. Și această impresie aducea lumea la demonstrație, fie și din curiozitatea de a vedea ce se întîmplă.

Cine a decis blocarea Circulației a încălcat grav Legea. Asta deoarece Manifestația era neautorizată. Și dacă era neautorizată, ilegală, așadar, nu văd de ce era legală interzicerea circulației.
Ce forțe oculte și-au spus cuvîntul?
Cele din Sistem sau cele din PSD, amîndouă împotriva lui Liviu Dragnea?
Sau și Forțele din Sistem și Forțele din PSD, care și-au dat mîna pentru răsturnarea lui Liviu Dragnea de la șefia PSD?

2 comentarii :

Anonim spunea...

Primul text scris de Alina Mungiu cu care sint de acord:

http://www.evz.ro/super-coalitia-puterii-s-ar-afla-de-fapt-in-spatele-protestelor-1.html

Originalul, din care citeaza EVZ, e o peltea lunga si diluata cu multa apa chioara, pe care nu am avut rabdare sa il parcurg decit in diagonala.

Are dreptate smucita: lovilutia asta e, evident, o rascoala a securistilor, iar motivul furiei parazitilor rasculati e in plain text in articol: “Guvernul vrea să taie fondurile SRI, o mişcare fără precedent.” Despre asta e vorba.

Romania securistilor, parasita in ultimii 25 de ani de vreo 5 milioane de oameni de valoare care nu au mai rabdat sa-i slugareasca, seamana tot mai mult cu vasul de croaziera Lyubov Orlova, a ghost ship crewed only by CANNIBAL rats, pierdut in 2013 si plutind de atunci in deriva in Oceanul Atlantic, despre care se spune ca e populat cu mii de sobolani canibalizati, ca altceva nu a mai ramas de mincare.

She is believed to have sunk, zice internetul. Asta va fi si soarta Romaniei daca numarul securistilor si bugetul alocat lor vor continua sa creasca la fel ca in ultimii 25 de ani.

=== TORLAND ===

Riddick spunea...

Nu cred că este doar atât ("jenă salarială"), cred că se agită facţiuni "ante-Trump" şi anti-Trump.


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Dan Tăpălagă, 2011: "La fel ca pe vremea altui imperiu, patria este acolo unde îți este bine. Până la urma va trebui să întelegem asta cu toții. Mai avem apoi de făcut trecerea la al treilea nivel. Mai trebuie să reușim un salt mental, de la patriotismul local și cel național la un fel de patriotism european, dacă-i putem spune așa".


Postări populare (nu P.P.E. !):