Ce ipocrizie, să remarci că PSD-ALDE nu mai au majoritate parlamentară fără sprijinul grupului minorităţilor naţionale*, şi în acelaşi timp să aştepţi ca tot un... minoritar (Iohannis) să înjghebeze o majoritate fără PSD-ALDE, din "oaste de strânsură".

* la moţiune n-au votat şi "disidenţii" din PnL, dar la votul de învestitură s-ar "arăta"

© my angry rants

31 ianuarie 2017

Cine-i Regizorul?PSD este complice, ori este pe post de Popa Prostu'?

Ion Cristoiu, despre regia "mitingului anticorupţie":

[...] N.B. Un truc cerut de organizarea Mișcărilor spontane din toate timpurile constă în crearea stării de tensiune, de eveniment apocaliptic. Această stare atrage în stradă și pe cei indiferenți la tema Demonstrației, dar doritori să fie acolo unde se Întîmplă ceva.
Printre altele, starea de neobișnuit e creată de blocarea circulației. În 13 iunie 1990, violențele antiguvernamentale au fost sporite de decizia ciudată de interzicere a circulației în tot centrul Bucureștilor. S-a creat imediat de către forțele oculte impresia de ceva ieșit din comun, care a sporit numărul celor din stradă.

Așa s-a întîmplat duminică seara.
Manifestația a fost neautorizată. Cu toate acestea cineva a ordonat blocarea circulației pe un uriaș perimetru în jurul Centrului. Locuiesc în Centru, pe Nicolae Iorga. Cum veneam de la Găgești cu mașina, am rătăcit pe toate străzile din jurul Centrului pentru a găsi un loc prin care să ajung acasă. Toate marile bulevarde erau blocate de mașini ale Poliției, care nu te lăsau să treci spre Victoriei sau spre Magheru de la cîțiva kilometri distanță. Calea Victoriei era închisă. Bulevardul Dacia era și el închis. Era închis și Magheru. Nu se putea trece pe nici o străduță laterală. Impresia de stare de asediu, de ceva neobișnuit era puternică. Și această impresie aducea lumea la demonstrație, fie și din curiozitatea de a vedea ce se întîmplă.

Cine a decis blocarea Circulației a încălcat grav Legea. Asta deoarece Manifestația era neautorizată. Și dacă era neautorizată, ilegală, așadar, nu văd de ce era legală interzicerea circulației.
Ce forțe oculte și-au spus cuvîntul?
Cele din Sistem sau cele din PSD, amîndouă împotriva lui Liviu Dragnea?
Sau și Forțele din Sistem și Forțele din PSD, care și-au dat mîna pentru răsturnarea lui Liviu Dragnea de la șefia PSD?

2 comentarii :

Anonim spunea...

Primul text scris de Alina Mungiu cu care sint de acord:

http://www.evz.ro/super-coalitia-puterii-s-ar-afla-de-fapt-in-spatele-protestelor-1.html

Originalul, din care citeaza EVZ, e o peltea lunga si diluata cu multa apa chioara, pe care nu am avut rabdare sa il parcurg decit in diagonala.

Are dreptate smucita: lovilutia asta e, evident, o rascoala a securistilor, iar motivul furiei parazitilor rasculati e in plain text in articol: “Guvernul vrea să taie fondurile SRI, o mişcare fără precedent.” Despre asta e vorba.

Romania securistilor, parasita in ultimii 25 de ani de vreo 5 milioane de oameni de valoare care nu au mai rabdat sa-i slugareasca, seamana tot mai mult cu vasul de croaziera Lyubov Orlova, a ghost ship crewed only by CANNIBAL rats, pierdut in 2013 si plutind de atunci in deriva in Oceanul Atlantic, despre care se spune ca e populat cu mii de sobolani canibalizati, ca altceva nu a mai ramas de mincare.

She is believed to have sunk, zice internetul. Asta va fi si soarta Romaniei daca numarul securistilor si bugetul alocat lor vor continua sa creasca la fel ca in ultimii 25 de ani.

=== TORLAND ===

Riddick spunea...

Nu cred că este doar atât ("jenă salarială"), cred că se agită facţiuni "ante-Trump" şi anti-Trump.


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Horia-Roman Patapievici, 2009: "Ei bine, teza mea este că Parlamentul European, care funcţionează mai degrabă ca un club de influenţare şi de lobbying decât ca un parlament obişnuit, e chemat să joace, pentru viitor, rolul corpului politic absent. Rolul său îmi pare a fi acela de a forma o comunitate politică provizorie, în vederea realizării treptate a comunităţii politice permanente, care, în proiect, ar fi demosul european. Parlamentul European este, prin urmare, un fel de corp politic european avant la lettre: în el, aşa zicând, se experimentează in vitro poporul politic european".

Postări populare (nu P.P.E. !):