29 decembrie 2016

"BĂ ROMÂNILOR PROŞTI AI PROŞTILOR,
PE CEAUŞESCU NU VOI L-AŢI PEDEPSIT! ALŢII L-AU PEDEPSIT!"


(NSFW labelled)
BÂÂÂÂĂĂĂĂ PROŞTII PROŞTILOR,
ROMÂNIA NU POATE FI SCHIMBATĂ SCHIMBÂND PREŞEDINŢII, GUVERNUL, CLASA POLITICĂ SAU ŞEFII INSTITUŢIILOR! ROMÂNIA POATE FI SCHIMBATĂ DOAR DACĂ VĂ SCHIMBAŢI VOI, FUTU-VĂ MUMA-N CUR DE ANIMALE BOLNAV-BREBANIENE!
Ăstora (rândurile 2 şi 3 din paragraf) trebuie să le dai cu vătraiu'-n cap ca la şobolani, până nu mai mişcă. Sorry for the harsh language, but we're in deep shit anyway...


Antideontologul:

Popa cu cădelniţa 3


Câteodată, când are el chef, popa iasă cu cădelniţa în virtual şi ne-mpuleşte... pe drept o face! Adevărul doare? Foarte bine, să ne doară pe toţi!

Sfârşit de an - MESAJUL POPII

Înainte de toate:

UN BĂSESCU ŞI UN BOC LIBERI ŞI NEDERANJAŢI DE NIMENI.
Şi faptul că cei doi satrapi ai României nu numai că sunt liberi şi nederanjaţi ci unu-i senator iar celălalt bine-mersi primar, nu este nici vina procurorilor, nici vina judecătorilor, nici a SRI-ului şi nici a DNA-ului. Nici măcar vina Sistemului nu este.

ESTE VINA VOASTRĂ! 
VOI SUNTEŢI CEI CE NICIODATĂ NU AŢI ŞTIUT SĂ VĂ PEDEPSIŢI SATRAPII!

În ultima vreme, niscaiva iobagi de prin Transilvania invocă "teleormanizarea României". Părerea mea este că, de fapt, avem de-a face cu o iobagizare a României. Retrăim vremurile în care grofu' Pişti a fost cel dintâi ce, în noaptea nunţii, şi-a băgat pula-n nevasta iobagului. Unii vor spune: "Fii dom' le serios, pe Ceauşescu noi l-am pedepsit! Ai uitat?". Şi tocmai de aceea vă spun:

BĂ ROMÂNILOR PROŞTI AI PROŞTILOR, 
PE CEAUŞESCU NU VOI L-AŢI PEDEPSIT! ALŢII L-AU PEDEPSIT!

Şi dacă nu mă credeţi, reluaţi filmul lui Decembrie '89 şi revedeţi-l. De data asta însă, priviţi cu atenţie personajele, scenografia dar mai ales citiţi cu atenţie scenariul. În plus, adunaţi toate cele ce s-au întâmplat în Decembrie '89 şi vedeţi care-i rezultatul.

CINE A AVUT DE CÂŞTIGAT ŞI CINE A AVUT DE PIERDUT!

Şi acum celelalte:

PREŞEDINTELE
Un nemernic băgat cu mâinile până la coate în politică. A vrut Partidul lui. A vrut Guvernul lui. A vrut Parlamentul lui. Şi toate aceste smintite pofte au fost ovulul ce, spermat cu furie de electorat, a născut fiara. Fiara cea roşie care, fără de chingile opoziţiei, prăpăd va face.

GUVERNUL
Nişte miniştri nemernici conduşi de un nemernic prim-ministru. Toţi nişte ne-români, trădători ai României. Hidoase arătări pe care votul românilor le-a „ejaculat” (cu de la un contemporan citire). Sinistre creaturi ce încă viermuiesc prin România cu speranţa că Marele Stăpân le va reaşeza la butoanele de comandă.

Niscaiva tineri cu burse de la Soroş pe la Paris au învăţat,
La gât poporului să-i strângă laţul
Ş'apoi venind în ţară au vrut să ne salveze, 
Integritatea, România, ba chiar şi Bucureştiul .....

PARTIDELE
- un PSD născut din ovulul smintitelor pofte prezidenţiale spermat cu furie de electorat. Are două opţiuni:
a) să urmeze programul (FOARTE BUN!) prezentat electoratului.
b) fără de chingile Opoziţiei să-şi bage pula-n el program şi să o ia razna precum Băsescu după ce şi-a băgat toţi contestatarii la Beciul Domnesc. Dacă o ia razna, fiara cea roşie va face prăpăd.

Recunosc că Dragnea a jucat impecabil. Şi respectând regulile democraţiei şahului politic, nu poate fi înfrânt. Repet:


DACĂ REGULILE DEMOCRAŢIEI ŞAHULUI POLITIC VOR FI RESPECTATE,
DRAGNEA VA CÂŞTIGA PARTIDA!
Şi chiar dacă Dragnea, deocamdată, joacă impecabil, jocul lui nu mă încântă. Mai mult ca sigur aţi văzut Avatar, nu? Dacă aţi văzut acest film, veţi înţelege de ce spun:  "EU NU ÎL SIMT PE DRAGNEA!". Continui să cred că impecabilul său joc politic este doar avatarul rezolvării problemelor pe care le are cu legea.

- un PNL care şi-a pierdut identitatea, fără de lideri şi fără de ideologie.

O ADUNĂTURĂ DE BUŞOI!

Îl cunoaşteţi pe Buşoi? Dacă nu-l cunoaşteţi priviţi-l:


Ţărănoiul ăsta de la Mehedinţi s-a vrut primar al Bucureştilor. Un cucuvel bugetar, milionar în euro. 9 terenuri în Bucureşti, la Herculane şi în judeţul Mehedinţi, conturi de peste 800.000 de euro, două apartamente în Bucureşti, unul la Bruxelles şi o casă în Drobeta Turnu-Severin, tablouri, ceasuri şi bijuterii de aproape 50.000 de euro, 250.000 de euro acordaţi ca împrumut unei persoane fizice şi 1.200.000 de lei investiţi în firma proprie: CSB European Business Target.

CUM A AJUNS BUGETARUL ĂSTA MILIONAR ÎN EURO?
A AVUT GHINION?

Despre Gorghiu şi-al ei Isar n-are rost să mai amintesc ...... vai mama lui PNL! Un partid fără de program, un partid al minciunii, al vehemenţei politice şi al negării propriei istorii. Nu istoria Brătienilor că-i deja uitată. Istoria USL-ului ....că-i mai nouă! Eu n-am să-nţeleg niciodată cum, urcat pe scenă alături de Ponta poţi să-l înjuri pe Băsescu, ca mai apoi să-l înjuri pe Ponta în Opoziţie fiind alături de Băsescu. Ăsta nu-i liberalism ci doar un grobian liber-schimbism ...astăzi noi cu voi îi futem pe ei, mâine noi cu ei vă futem pe voi.

- un USR partid de vechili ai Marelui Stăpân ce vor să înrobească ţara. Să fure şi să vândă toate cele ce încă nu au fost furate şi vândute. După ce au dat-o chix cu salvarea Bucureştiului, susţinuţi de Quinta Columna Soroşistă şi de turma nemernicilor deontologi ex-băsişti, au trecut la next-level: "Salvarea României". Nişte escroci! Nişte nemernic! Nişte ne-români! USR-ul este tenia pe care Marele Stăpân a vârât-o pe gâtul PNL-ului. Este tenia care deja a sufocat PNL-ul.

- un ALDE care şi-a păstrat cursul demult impus de liderul său. Un ALDE care nu prea reuşeşte să aducă la matcă liberalii rătăciţi prin partidul buşoilor. De ce nu poate să-i aducă la matcă, habar n-am! Poate vă spune Tăriceanu.

- un PMP partid cu rezultate electorale neaşteptate de bune, însă aservit strict interesului personal al martalogului smintit de putere şi avere.

- un UDMR prezent în mai toate guvernele post-decembriste. O uniune care, tehnic vorbind, conform Sfintei Constituţii nu are ce căuta pe eşichierul politic. UDMR este o bardă adânc înfiptă-n codrii României!

PARLAMENTUL

Deocamdată nu pot spune nimic. Dar pun pariu că lupii, cu toate că şi-au schimbat blana, nu-şi vor schimba şi năravurile. De fapt, nici măcar nu trebuie să pun pariu căci nimeni n-ar fi nebun să ţină un asemenea pariu. Ar însemna că s-ar schimba povestea .... lupul s-ar mărita cu Scufiţa Roşie şi bunica şi-ar trăi fericită bătrâneţile crescându-şi strănepoţii.

ARMATA
În continuare mai-marii României îşi bat joc de Armata Română. 2-3 avioane de luptă şi niscaiva transportoare nu cred că pot întări Armata Română. Soldele continuă să fie o bătaie de joc, uniformele vai mama lor pânzeturi din care sunt croite, hâite şi caraghioase stau pe militari ca pe gardul unităţii când sunt puse la uscat, drepturile militarilor (activi şi rezervişti) sunt un moft. C-un buget jalnic dar şi prost administrat, Armata Română în loc să bată pas de defilare, bate pasul pe loc.

BATE PASUL PE LOC ÎN BOCANCI 
PE CARE DACĂ NU-I PIŞI, EŞTI NEVOIT SĂ MERGI ÎN MÂINI!

Sincer nu înţeleg de ce, dacă nu suntem în stare să furnizăm Armatei nişte bocanci care să-ncalţe piciorul soldatului precum înmănuşează mănuşile de piele fină mânuţele cuconetului monden, de ce n-o încălţăm cu opinci?


CĂCI OPINCA-I SFÂNTĂ! 
UN SIMBOL NAŢIONAL CE NICI BĂŞICI NU FACE, NICI NU ARDE LA PICIOR!
Ş-ARATĂ FOARTE BINE PUSĂ PE PARLAMENTUL UNGURILOR!

SIE
Aceeaşi turmă cu aceleaşi năravuri. Hiene implicate în mai toate tunurile economice care au cutremurat România.

SRI
Am avut speranţa ca după terminarea mandatelor băsistoide SRI-ul să redevină ceea ce a fost: 

INSTITUŢIA MÂNDRĂ! INSTITUŢIA MONOLIT! 
URECHEA INTERNĂ A ŢĂRII! CENTRUL DE ECHILIBRU AL ROMÂNIEI!

Dar n-a fost să fie. Condus de un civil ne-român, măcinat de crunte lupte interne duse între falangele aservite diverselor grupuri de interese, SRI-ul nu reuşeşte să impună României şi românilor revenirea la normalitate. Poate vă zgârie la urechi verbul „a impune”. Şi tocmai de aceea spun:

DEBANDADA DIN ROMÂNIA 
ESTE MICROBUL CARE A INFECTAT DEMOCRAŢIA! 
LEGI HAOTICE CARE SE BAT CAP ÎN CAP, OG-uri ABERANTE, ONG-uri NEMERNICE CE INCITĂ LA NEGAREA ŞI DISTRUGEREA VALORILOR NAŢIONALE, NERESPECTAREA IERARHIEI, IGNORAREA SAU FENTAREA CU BUNĂ ŞTIINŢĂ A LEGILOR, MITA, TRAFICUL DE INFLUENŢĂ ŞI PEDOFILII DE-AL DE LUCIAN TOMŞA NU POT FI STÂRPITE ŞI STÂRPIŢI DECÂT PRINTR-O ASPRĂ DICTATURĂ A LEGII.

DICTATURĂ LEGII 
NU ESTE O OTRAVĂ PENTRU DEMOCRAŢIA DIN ROMÂNIA!
ESTE LEACUL CE O VA ÎNSĂNĂTOŞI!

DNA 
O instituţie care dă semne de derută datorită giruetei Codruţa Kovesi. O femeie slabă ce pleacă servil capul în faţa mai-marilor zilei. O femeie a cărei imagine a fost terfelită în fel şi chip de nemernici care acum îi dau cu tifla, unul protejat de mandatul senatorial de curând obţinut, iar celălalt dispărut prin cele străinătăţuri chiar de sub nasul filajului.

BISERICA
Înjurată şi hulită dar nici cu clerul nu mă pot lăuda.

ŞCOALA
Dezastru!

PRESA
Nemernică!

TELEVIZIUNILE
Şi mai nemernice!

Lista ar putea continua cu sistemul bancar, cu sistemul medical, cu asigurările sociale, cu autostrăzile şi bla, bla, bla ....... 

VAI MAMA EI ROMÂNIE AFLATĂ LA RĂSCRUCE DE VÂNTURI!
VAI MAMA VOASTRĂ DE ROMÂNI PROŞTI AI PROŞTILOR! NIŞTE NĂRĂVIŢI LA AVERI NEMUNCITE, PIDOSNICIE, GĂOZĂREALĂ ŞI ALTE ASTFEL DE NĂRAVURI KANALISTO-VEDETICE! NIŞTE PRICEPUŢI LA TOATE DAR NEŞTIUTORI DE A FACE CEVA FĂRĂ DE CUSUR! PĂRINŢI AI UNOR ODRASLE CE NU CUNOSC LIMBA ROMÂNĂ DAR ŞTIU A DA DIN BURIC! PIZMUITORI AI VECINULUI CARE, DE CÂND RĂSARE SOARELE PÂNĂ APUNE, MUNCEŞTE DE-L TREC TOATE NĂDUŞELILE ÎN TIMP CE VOI STAŢI LA CRÂŞMA DIN SAT CU CINZEACA-N FAŢĂ ŞI CU UMBRELA DEASUPRA CAPULUI .... SĂ NU VĂ BATĂ SOARELE-N CAP, BATE-V-AR ĂL' DE SUS DE NEMERNICI!

BÂÂÂÂĂĂĂĂ PROŞTII PROŞTILOR, 
ROMÂNIA NU POATE FI SCHIMBATĂ SCHIMBÂND PREŞEDINŢII, GUVERNUL, CLASA POLITICĂ SAU ŞEFII INSTITUŢIILOR! ROMÂNIA POATE FI SCHIMBATĂ DOAR DACĂ VĂ SCHIMBAŢI VOI, FUTU-VĂ MUMA-N CUR DE ANIMALE BOLNAV-BREBANIENE!

BÂÂÂÂĂĂĂĂ PROŞTII PROŞTILOR, 
NIMENI NU ESTE VINOVAT PENTRU CEEA CE ESTE ACUM ROMÂNIA. NICI OBAMA, NICI PUTIN, NICI AMERICANII, NICI RUŞII NICI MĂCAR SOROŞ! VOI SUNTEŢI VINOVAŢI! VOI AŢI SCOS ROMÂNIA LA MEZAT ÎN TIMP CE ISTERIC ZBIERAŢI "NOI NU NE VINDEM ŢARA! NU VREM BANI NU VREM VALUTĂ VREM CA ROMAN SĂ NE FUTĂ!" ....... ŞI V-A FUTUT! V-AU FUTUT ŞI ROMAN ŞI CEI DE TEAPA LUI!

BÂÂÂÂĂĂĂĂ PROŞTII PROŞTILOR,
DACĂ NU VĂ VEŢI SCHIMBA, ACESTA ESTE VIITORUL ROMÂNIEI: 


O ROMÂNIE CRUDĂ, UN COPIL NEŞTIUTOR,  CARE VA DA DIN BURIC SUB PRIVIRILE PERVERS-POFTICIOASE ALE UNOR BOŞOROGI SENILI ŞI LIBIDINOŞI. 
BRAVO ŢUŢU! STRĂLUCIT ÎŢI VA FI VIITORUL!

Închei mesajul meu de An Nou cu un îndemn:

DAŢI BUZNA LA PIAŢĂ SĂ NU VĂ PRINDĂ ANUL NOU CU BURŢILE GOALE!
CĂ PE VOI, DACĂ AVEŢI BURŢILE PLINE, NIMIC NU VĂ MAI INTERESEAZĂ!


12 comentarii :

Riddick spunea...

Si te vas

https://www.youtube.com/watch?v=fsHeN-OYhvk

https://www.youtube.com/user/razvantomsa/videos


CUM SE NUMEŞTE ŢARA NOASTRĂ?

https://www.youtube.com/watch?v=awwPcxmrxzU

https://www.youtube.com/channel/UCDkPFNvOPJxo8hlXDrNCL-Q/videos

Riddick spunea...

"BATE PASUL PE LOC ÎN BOCANCI
PE CARE DACĂ NU-I PIŞI, EŞTI NEVOIT SĂ MERGI ÎN MÂINI!"

"Metodă" folosită în armată (când mai aveam armată...) în lipsa cremei de ghete, pentru a înmuia pielea bocancilor primiţi, care până se "formau pe picior" erau ţepeni ca tabla.

Anonim spunea...

Admin daca ai singe in pula, fa-ti timp si publica lista jidanilor din ROMANIA care conduc tara sau au aparut din NIMIC si sint ministri sau chiar premieri sau si sefi de servicii secrete. Fac pariu cu tine ca nu ii recunosti deloc. Habar nu ai ce metode folosesc sa se camufleze de noi cei de rind sau poporul roman. Daca POPORUL ar afla de existenta unei astfel de liste, ar innebunii... sint sigur caci exista si romani adevarati DAR sint putin ceace asta nu are sustinere populara si ca in orice democratie, masele cistiga mereu, ori ca sint cretinii sau psd-istii asta nu intereseaza pe nimeni, orasele Romaniei sint rosii ca singele celor cazuti la REVOLUTIA pentru eliberarea de sub comunsti, se pare ca acei oameni au murid saracii degeaba fiindca ROMANII cu tupeu aleg la infinit ceva ILUZIONAR ce nu se mai intoarce NICIODATA, ei isi amintesc cu nostalgie de vrrmurile cind Romanii ii lingeau in pula pe ceausescu si tot sistemul lor de corupti. Asa ca admin ii poti injura pe romani cit vrei, ei tot asa vor vota si in in 100 de ani. Romania ori are sansa sa fie distrusa sau rasa de PSD si prostii din popor care aleg orbeste la infint o ILUZIE ori vine un CUTREMUR mai mare ca in 1977 si curata toate acele judete rosii la fata dar si cele verzi. Ba chiar si UDMR a reusit sa mai fure un judet in avantajul lor in timp ce democratia a murit in ROMANIA in ziua cind au invadat minerii capitala Romaniei si iliescu a fost ales si reales presedinde al tarii... Exista din pacate orase si municipii de judet care nu au vazut alta culoare in afara de acea rosie, nu au auzit de democratie si nici de LIBERTATEA DE VOT sau tentativa de a vota altceva decit acel partid din 1949. Sint scirbit de istoria murdara si ascunsa a Romaniei, tradarile si vinzarile din rindul politicienilor romani a fost mereu identica, nu au fost niciodata mai buni si nu vor fi, ROMANII si ca popor sint lasi si tradatori, ba chiar si oamenii intre ei se dusmanesc si se tradeaza intre ei ba chiar si rudele intre ei la fel, deci asta este poporul roman. Ne miram de ce atunci cind a venit invazia maghiara in Transilvania de ce nu a intervenit armata romana sa salveze populatia romana ? FIINDCA sint si au fosr lasi, istoria vorbeste cuvinte clare de tradare de neam si popor romanesc... Nu stiu de ce EU m-am nascut in Romania ? Dar stiu ca ROMANII au o istorie murdara si un trecut la fel de murdar si el, iar TRADAREA este un sport national, un fel de HOBBy atit in rindul poporului cit si in politic de orice natura. Cine m-a contrazice ori este incult ori nu cunoaste istoria romanilor dar viitorul este clar ROSU si tot cu tradatori caci POPORUL este o adunatura de cretini... deci ce ramine ? UN CUTREMUR poate sa-i mai stearga de pe fata pamintului ca ROMANIA sa isi mai revina...actualul popor nu merita tara asta, si-a batut joc de tara...

Riddick spunea...

Eh, o să mă uit ce este pe-acolo... ;-)

Ai răbdare niţel, va fi o postare de acest gen. Până una-alta, l-am "filmat" pe Bogdan "Aurescu"-Goldstein (şi poate încă vreo doi, dar mai verific), daţi ca viitori membri ai guvernului PSD-ALDE. Stai pe-aproape...

ghita1964 spunea...

https://www.blogger.com/blogger.g?blogID=8659320484160197673#editor/target=post;postID=7225519519941582340;onPublishedMenu=template;onClosedMenu=template;postNum=53;src=postname
Ia de aici prietene!

Riddick spunea...

"Osama"... ;-) ...ăăă... Ghiţă, ia uite ce-mi zice platforma Blogger dupa ce-am dat click la linku' ce mi l-ai indicat (ambii suntem pe Blogger):

Contul dvs. actual (*****@gmail.com) nu are acces pentru vizualizarea acestei pagini.
Faceți clic pe aici pentru a vă deconecta și pentru a schimba conturile.

Da-mi alt link că nu pot accesa.

Riddick spunea...

Linkul era

https://www.blogger.com/blogger.g?blogID=8659320484160197673#editor/target=post;postID=7225519519941582340;onPublishedMenu=template;onClosedMenu=template;postNum=53;src=postname

Riddick spunea...

(continuu, nu "rupt" după blogger.g? )

ghita1964 spunea...

Hihihihihi! Am vrut să verific ceva!
Iată aici găseşti o listă cu părinţii acelora care astăzi ne învaţă democraţie:
http://antideontologul.blogspot.ro/2016/05/liste-listute-listulete.html

Riddick spunea...

Partea "roşie", altminteri au fost şi evrei sionişti, ba chiar au fost si procese politice (în RPR) cu sionişti. În final s-au reconciliat emigrând (cam) toţi în Israel sau SUA.

Anonim spunea...

Aleksandr Solzhenitsyn (1918-2008), Nobel-Prize-winning novelist, historian and critic of Communist totalitarianism:
"You must understand. The leading Bolsheviks who took over Russia were not Russians. They hated Russians. They hated Christians. Driven by ethnic hatred they tortured and slaughtered millions of Russians without a shred of human remorse. The October Revolution was not what you call in America the "Russian Revolution." It was an invasion and conquest over the Russian people. More of my countrymen suffered horrific crimes at their bloodstained hands than any people or nation ever suffered in the entirety of human history. It cannot be understated. Bolshevism was the greatest human slaughter of all time. The fact that most of the world is ignorant of this reality is proof that the global media itself is in the hands of the perpetrators."

The worst genocide in history wasn't the Holocaust ... in fact, it was perpetrated by members of the very same group of people who claim they were the victims of one. And it took the lives of 66 million (Solzhenitsyn's estimate of those who perished between 1918 and 1957), not 6 million.

Few outside of Russia and the former USSR are aware of it, and that's the way the powers that be in Western countries want to keep it. You cannot get Solzhenitsyn's book "Two Hundred Years Together" in English, as it's blacklisted in English-speaking countries, and no major publisher will touch it. Just as concerning, no one's ever made it past translating more than 60% of the two-volume work online.

https://archive.org/details/SolzhenitsynYouMustUnderstandTheLeadingBolsheviksWhoTookOverRussiaWereNotRussians

=== TORLAND ===

Riddick spunea...

De-asta a fost "marginalizat" Soljeniţîn, după ce decenii la rând fusese "cultivat". I-a iritat şi reîntoarcerea lui "ca să moară în Rusia", unde a fost reabilitat (juridic).


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Adrian Papahagi, 2011: "Înainte de a fi români, am fost europeni. Și creștini. Ce altceva suntem decât un amestec rasial daco-romano-slavo-cuman? De ce ne temem, așadar, de Statele Unite ale Europei, de parcă am pierde mai mult decât am câștiga? De parcă acquis-ul comunitar nu prevalează deja asupra legislațiilor naționale. Acest proiect nu e nou; el a fost doar diluat pe parcurs. Este proiectul federalist al creștin-democraților care în anii 1940-50 au pus bazele Uniunii Europene. Un proiect abandonat la jumătate de drum: Parlament European, dar nu și guvern federal european. Monedă unică, fără guvernanță financiară unică. Spațiu comun de securitate, fără armată comună. A venit momentul să desăvârşim proiectul gândit de Robert Schuman, Alcide de Gasperi, Konrad Adenauer, Grigore Gafencu și alți politicieni creștin-democrați după cel de-al doilea război mondial."

 

Postări populare: