06 iulie 2016

Omisiuni esenţiale


Specialiştii lu' Peşte, cum trec ei de toate în "Proiectul de ţară", numai nu şi creşterea nivelului de trai şi un Plan B în cazul în care UE (dar şi NATO) încetează să mai existe sau apare o decizie de ieşire din organizaţie.

S-ar putea ca partea cu nivelul de trai să apară, totuşi. Era fluturată intens la momentul referendumului "Constituţiei europene" din 2003, şi la cel al intrării în UE (2007). Ce a urmat, se ştie.

Îi duce capul la prostii. Proiectul vorbeşte doar despre o Românie în cadrul UE. La fel ca în 2013, când în proiectul de revizuire a Constituţiei s-a prevăzut trecerea în textul constituţional a apartenenţei României la UE şi la NATO, ca şi când n-ar putea apare posibilitatea ca organizaţiile respective să dispară sau să-şi schimbe titulatura. Sau să ne săturăm dracu' de ele...

2 comentarii :

Anonim spunea...

Sasone a primit in plic proiectul de tara pe la intrunirile alea unde se plimba cu aer de majordom.Regionalizare,distrugerea definitiva a invatamantului si a sanatatii ,vinderea completa a terenului arabil,astea ne asteapta daca UE nu-si da duhul.Este ca epitaful de la Sapanta:"Sub aceasta cruce grea, Zace biata soacra mea(UE). Trei zile de mai traia zaceam eu si citea ea"

Riddick spunea...

Exact ! La fel și cu "flota NATO pentru Marea Neagră", când au dat înapoi bulgarii.


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Alina Inayeh, 2021 ("Ce cred românii despre Est şi Vest" - sondaj): "[...] toți acei 30%, care mie îmi dau foarte multă bătaie de cap, cred că țările occidentale, deci nu numai UE, ci țările occidentale luate așa, ca pachet, au adus mai mult rău decât bine României. Și există un număr îngrijorător de mare, 67% dintre români, deci două treimi dintre ei, care cred că interesul național trebuie păstrat, trebuie salvat, trebuie luptat pentru el chiar dacă asta înseamnă pierderea calității de membru UE. [...] deci dacă interesul național o cere, să se ducă UE unde o vrea, pentru că interesul național este mult mai important. Ne apărăm cu dinții ceva ce nu înțelegem ce. Nu știm exact ce înțeleg românii prin interesul general.

 

Postări populare: