09 iunie 2016

Apelul a fost dat


Se tot vorbeşte despre necesitatea regrupării ideilor şi forţelor naţionale. Partidul Naţionalist a fost sabotat la înfiinţare chiar de un fondator-agent acoperit, şi n-a mai apărut. PP-DD a fost dizolvat prin cumpărarea "în viu" a parlamentarilor săi (cred că doar Dan Diaconescu nu ştia care-i jocul real acolo...). PRM ar trebui să se rupă clar de statutul de "aliat de vreme rea" al PSD-ului. Ceilalţi ar trebui să evalueze raportul dintre resursele proprii şi obiectivele propuse, şi să ia decizia: unitate sau figuraţie. 

Iată încă un apel:

Comunicat de presă - Partidul Forța Națională

Susținem 'PACTUL PENTRU DEMNITATEA NAȚIONALĂ!' în vederea regrupării forțelor patriotice în jurul ideilor naționaliste

Partidul Forța Națională este un partid nou înființat (în data de 11 aprilie 2016, în baza hotărârii 63/DEC/P a Tribunalului București) care vrea să schimbe sistemul politic care a jefuit și umilit țara în ultimul sfert de secol.

Atașat valorilor democratice și susținător al statului de drept, Partidul Forța Națională este o formațiune politică de orientare național-creștină, fiind un apărător intransigent al identității naționale și al valorilor tradiționale ale poporului român.

Partidul Forța Națională respinge abordările extremiste, rasismul, incitarea la violență, șovinismul și xenofobia.

Partidul Forța Națională se manifestă ca o forță protectoare a națiunii române față de orice fel de abuz intern sau extern, precum și față de orice manifestare antiromânească.

Partidul Forța Națională este afiliat în plan european la grupul ENF (Europa Națiunilor și Libertății) din Parlamentul European. Fără să fie un partid antieuropean, partidul Forța Națională consideră ca actuala funcționare a Uniunii Europene condamnă România la un statut de rang secund, de periferie. Din acest motiv, noi milităm pentru o resetare a funcționării Uniunii Europene în așa fel încât toate statele membre să poată coopera în condiții de deplină egalitate.

Partidul Forța Națională s-a bucurat, de la înființare, de susținerea permanentă a lui Laurențiu Rebega, membru al Parlamentului European și vicepreședinte ENL, de aceea partidul nostru este primul care răspunde apelului formulat de acesta în scopul regrupării tuturor forțelor patriotice în jurul ideilor naționaliste, pentru încheierea unui PACT PENTRU DEMNITATEA NAȚIONALĂ!

Partidul Forța Națională se alătură acestui demers în numele idealurilor naționale, al tradițiilor europene și creștine și în scopul apărării valorilor și intereselor fundamentale ale societății românești.

Dorim, din această poziție, să prezentăm societății românești, tuturor celorlalte partide și formațiuni politice, o agendă de lucru prin care să definim o platformă comună și modalitățile de cooperare în vederea alegerilor parlamentare din toamna acestui an.

Marea noastră convingere, care ne obligă la un angajament fără rezerve, este tocmai nevoia de coagulare a tuturor forțelor patriotice pentru a produce o altfel de societate bazată pe toate oportunitățile unice pe care le oferă poziția geostrategică, resursele, dar și cultura și condiția noastră europeană.

Considerăm că este nevoie de o desprindere definitivă și irevocabilă de mentalul reacționar al unui trecut continuu și să producem propriul destin național într-o Europă a Națiunilor, a Națiunilor Unite și Solidare, capabile de a garanta existența, prosperitatea și pacea cetățenilor lor. Această șansă nu poate sta sub semnul unei opțiuni, ci a unei obligații de conștiință față de viitorul generației copiilor noștri.

Înfruntând toate primejdiile, prin gândurile și faptele noastre, ROMÂNIA EXISTĂ!

BIROUL PERMANENT CENTRAL

FORȚA NAȚIONALĂ

9.06.2016


Europarlamentar Laurenţiu Rebega, pe blog:

Comunicat de presă: APEL PENTRU DEMNITATEA NAȚIONALĂ!

Alegerile locale din 5 iunie 2016 au fost o șansă ratată pentru România. Din păcate, pe un fondul unei apatii generalizate, ca urmare a lipsei unor dezbateri reale între candidații înscriși în cursă și, nu în ultimul rând, a unei „ciudate” lipse de publicitate electorală, au câștigat tot partidele „sistemului”. Un sistem pe care, demagogic, toată lumea îl acuză de a fi ineficient și corupt. Dar când vine momentul unei schimbări prin mecanismul democratic al votului, alegătorul se regăsește în fața acelorași figuri, acelorași partide.

Situația rămâne neschimbată: aceeași piesă cu aceeași actori.

Singura „surpriză” a fost apariția Uniunii Salvați Bucureștiul (USB), o formațiune politică nouă, creată ad hoc, după căderea guvernului PSD din noiembrie 2015. USB este aparent o mișcare civică, cu un mesaj anti-sistem și anticorupție, dar un mesaj care este, în același timp, și anti-național. USB este o formațiune sprijinită de multe ONG-uri, dar și de cercuri care reprezintă interesele marilor corporații multinaționale.

În aceste condiții, cine mai susține, pe scena politică, interesele națiunii române?

Sondajele, anterioare campaniei electorale, au arătat că românii au o predispoziție reală, demonstrată statistic, pentru valorile naționale și că resping, din ce în ce mai ferm, partidele și personajele politice care s-au instalat la putere în ultimii 20 de ani. Pe acest fond ar fi fost absolut normal ca opțiunea unui segment important al electoratului să se îndrepte către naționalism, dar nu a fost așa. Și asta e cel puțin ciudat… E drept că partidele naționaliste au fost dezbinate și apoi risipite în lupte cu mize mici. Cu toate acestea, împreună, ar fi trebuit să adune minim 15% din sufragiile electoratului.

Blocarea partidelor patriotice a fost deliberată! A fost, pe de o parte opera partidelor mari ale„sistemului”, care au făcut, ca și în alte dăți, promisiuni naționalist-demagogice, iar pe de altă parte, pe fondul tragediei de la Colectiv, a fost opera unui mainstream, creat artificial pe new media, prin care revolta anti-sistem a fost drenată către USB. Acest USB, o formațiune artificial creată tocmai pentru a compromite mișcările naționaliste, a monopolizat nemulțumirile anti-sistem și a venit în fața națiunii cu un program prin care, de fapt, se privatizează politica României.

Iar dacă politica din România va deveni o proprietate a unor grupuri oculte, vom asista, într-adevăr, la moartea democrației!

România, ca stat suveran, a mai făcut un pas către prăpastie. Toate partidele sau mișcările despre care am vorbit mai sus, fie nu sunt în stare să redreseze țara, fie sunt chiar interesate în prăbușirea ei. Singurul răspuns, firesc și realist, este regruparea în jurul ideilor naționaliste! E momentul ca patrioții să lase orgoliile deoparte și să-și asume ideea de sacrificiu personal, fără de care nu se poate construi nimic durabil.

Chem, acum, toate forțele politice, patriotice și naționaliste, la încheierea unui PACT PENTRU DEMNITATEA NAȚIONALĂ! Doar o asemenea coagulare poate să conducă la intrarea forțelor patriotice în Parlament și, ulterior, la o acțiune politică energică de păstrare și dezvoltare a suveranității naționale.

Trebuie să ne gândim ca, întotdeauna, unirea a făcut puterea! Nu trebuie să urmărim funcțiile, locurile pe listă sau avantajele personale! Cum spune o vorbă celebră, „să nu ne gândim la ce poate face țara pentru noi, ci la ce putem face noi pentru țară!”

În ceea ce mă privește, nu voi ezita să fac orice efort pentru a strânge împreună cât mai mulți lideri politici patrioți, mișcări, organizații, și nu în ultimul rând, cetățeni de bună credință care să dorească să lupte pentru ideea națională!

Eu cred că majoritatea politicienilor români din ultimii zece ani a păcătuit tocmai prin lipsa de curaj și de viziune, reducând idealul național la propriul interes. Să-i uităm pe acești politicieni care au căpușat țara! De la ei nu vom primi decât vorbe goale!

Pe dumneavoastră, cetățeni simpli ai României, oameni pe care vă doare prăbușirea demnității naționale, vă chem să purtăm un dialog tenace, insistent și persuasiv, pentru ca mai apoi, în numele iubirii de neam și de țară, să ne unim eforturile patriotice în a construi o Românie care să-și iubească și să-și dezvolte valorile, dar mai ales în care oamenii să fie fericiți să trăiască.

Ca să ne putem face auziți, ca să putem schimba degradarea actuală a țării, trebuie să ne unim! Veniți în jurul PACTULUI PENTRU DEMNITATEA NAȚIONALĂ!


Laurențiu Rebega, membru al Parlamentului European,

Vicepreședinte al Grupului Europa Națiunilor și a Libertății

6 comentarii :

Anonim spunea...

Comunicatul asta e scris, pina la ultima silaba, in stilu-i bombastic, inconfundabil, de masonul Chelaru, membru al lojei de la Cluj !
Sa avem incredere in masonii ''nationalisti'' ?
Ca ei sint pentru republica universala etc. ?
Ca M.C. a scris asta, iata o proba :
''Considerăm că este nevoie de o desprindere definitivă și irevocabilă de mentalul reacționar al unui trecut continuu și să producem propriul destin național într-o Europă a Națiunilor, a Națiunilor Unite și Solidare, capabile de a garanta existența, prosperitatea și pacea cetățenilor lor. Această șansă nu poate sta sub semnul unei opțiuni, ci a unei obligații de conștiință față de viitorul generației copiilor noștri.''

Asta ne crede prosti si chiar sintem daca ne uitam in gura lui .
Adica, ''o Europa a Natiunilor'' dar ''Natiuni Unite si Solidare'', ceea ce, ''nu mai e o optiune ci O OBLIGATIE''(fara sa mai vorbim ca nu ne spune o iota despre ce inseamna sub chelia lui ''desprindere definitivă și irevocabilă de mentalul reacționar al unui trecut CONTINUU'')
Eu inteleg ca, ce era inainte de ue, de-a lungul intregii istorii-deci continuu- era chestia asta ''reactionara''de care trebuie sa ne desprindem si trebuie sa ne facem destinul ala in rindul ''Natiunilor Unite si solidare'' !
Si, toate astea in numele ''unei obligații de conștiință față de viitorul generației copiilor noștri.''; ce frumos, asa ziceam pina turbam si la adunarile generale de partid cind totul era pentru viitor si pentru noi DOAR SACRIFICIUL CONTINUU, vorba lui Chelaru.
Deci, ma ocoli si ma ocoli si tot in ue ma lovi !!!
Impostorii dracului !!!
Acest partid(Forta Nationala ?) este diversiunea suprema, ca tot e specialist Chelaru in cercetare-diversiune !
Mai bine sa ne spuna ce facea la Revolutie !

Riddick spunea...

Hopa, mi-a scăpat nuanţa cu "unite". Nu am încredere DELOC în Chelaru, însă nu ştiu câtă influenţă are au dacă e implicat în proiectul Partidul Forţa Naţională. Care e girat de Front National şi de Marine Le Pen, deci putem spune că e "autentic". O să "monitorizez" situaţia cu Chelaru, dacă bântuie pe acolo.

Riddick spunea...

"Acest partid(Forta Nationala ?) este diversiunea suprema"

Nu m-aş grăbi. Să vedem cu ce "actori" iese la defilare, apoi tragem concluziile finale.

Anonim spunea...

Priveste la foto facute la Sinaia cind madamme Le Pen era in sala Cazinoului si il vei vedea acolo pe Chelaru cu barba in vint .
Cit despre autenticitatea textului, in sensul ca e produs de respectivul, ai incredere ca nu mai insel.
Documenteaza-te si despre loja de la Cluj , sa vezi de ce a fost infiintata !
Te previn ca nu despre UNITATEA ROMANIEI vei citi ci despre ''federalizare'', incepind cu masoneria !
Sa mai stii ca pe unde a calcat Chelaru in urma s-a vestejit totul , asa ca nici nu-mi pot imagina ce pirjol va face o forta politica in care el este implicat ''ideologic''.
Atentie ca era unul dintre marii favoriti la emisiunile OTV si iata ce s-a ales de DD si PP-DD.
Nu voi mai reveni pe aceasta tema.
Precizez ca nu am adversitati personale fata de Chelaru dar nu iubesc fanfaronii si pe cei care, indiferent de nationalitate, jura pe mai multe constitutii !!!

Riddick spunea...

Ba revino pe temă, eventual la altă postare (dacă găseşti ceva relevant, nou).

Da, mi-am reamintit că îl văzusem pe Chelaru "în contextul Sinaia", l-am regăsit în căutări pe net.

Nu aş respinge "tot proiectul" (PFN) numai din cauză că ăsta apare acum. Să vedem ce se întâmplă pe parcurs. Nu cred că ăia care s-au angrenat la acest proiect sunt nişte ageamii...

Riddick spunea...

Jigodia de Chelaru face acum (aprilie 2016) pe naţionalistul, dar (şi) în martie 2016 participa la conferinţe ale Fundaţiei Europene Titulescu:

https://www.youtube.com/watch?v=uDhCIrnFkuA

Titulescu a fost antiromân, mason şi globalist:

Titulescu poate fi un reper pozitiv doar pentru duşmanii României
http://riddickro.blogspot.ro/2013/11/titulescu-poate-fi-un-reper-pozitiv.html


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Adrian Papahagi, 2011: "Înainte de a fi români, am fost europeni. Și creștini. Ce altceva suntem decât un amestec rasial daco-romano-slavo-cuman? De ce ne temem, așadar, de Statele Unite ale Europei, de parcă am pierde mai mult decât am câștiga? De parcă acquis-ul comunitar nu prevalează deja asupra legislațiilor naționale. Acest proiect nu e nou; el a fost doar diluat pe parcurs. Este proiectul federalist al creștin-democraților care în anii 1940-50 au pus bazele Uniunii Europene. Un proiect abandonat la jumătate de drum: Parlament European, dar nu și guvern federal european. Monedă unică, fără guvernanță financiară unică. Spațiu comun de securitate, fără armată comună. A venit momentul să desăvârşim proiectul gândit de Robert Schuman, Alcide de Gasperi, Konrad Adenauer, Grigore Gafencu și alți politicieni creștin-democrați după cel de-al doilea război mondial."

 

Postări populare: