04 ianuarie 2016

PnL, cu "n" mic


Au trecut câteva zile şi nu s-a auzit ca PnL să-şi sancţioneze deputatul care a declarat că este de acord cu desfiinţarea statului român:
"Eu cred că doar Statele Unite ale Europei, deci o construcţie federalistă, va putea fi una potrivită nevoilor noastre, ale tuturor europenilor. Adică un Parlament European puternic, o diplomaţie unică, responsabilă, care ne lipseşte cu desăvârşire, o armată federală, o poliţie federală, o poliţie de frontieră federală şi o justiţie federală, ca minim de instituţii, ar putea să construiască Europa pe care cu toţii ne-o dorim."

(A se observa pluralul: "noastre", "ale tuturor", "ne-o dorim"... ia puneţi voi la referendum, chiar şi cu cvorum de 30%, chestiunea. Nu mai vorbiţi, jigodiilor, în numele nostru !)
Pâi ăla e nevinovat (faţă de partid); care, ca partid PPEist (eurofederalist) militează pentru aşa ceva, chiar dacă nu foarte pe faţă.

4 comentarii :

Anonim spunea...

http://www.stiripesurse.ro/deputat-pnl-ue-trebuie-sa-faca-pasul-catre-statele-unite-ale-europei_977635.html
==============================================================
Ce va mira asa !?
Astia NU mai au notiunea de Tara, Natiune, Interes National etc.
Tara lor e unde le e lor bine, ca in Imperiul Roman, SI SINT MULTI, MULTI DE TOT, MAI ALES TINERII FRUMOSI SI ''LIBERI'' !!!
Astia isi insusesc TOT ce vad ca se petrece sau se face in Occident, indiferent cit de aberanta e aplicarea in conditiile interne(http://www.activenews.ro/stiri-social/INCREDIBIL-Politisti-mascati-inarmati-pe-strazile-din-Focsani-desi-nu-e-nimeni-sub-stare-de-asediu-sau-invadat-de-teroristi-128407)
Ma intreb , insa, ce ar face spalatii astia la creier, daca occidentalii ar inchide de tot granitele si nu i-ar mai lasa sa bintuie ca dementii ???
Asa le-ar trebui astora !
Iata cine este ''liberalul'' slobozitor de panseuri despre federalizarea Evropei: http://cupsaioan.blogspot.ro/
Omul abia daca avea 20 de ani in 1989, dupa care s-a format in capitalismul democratic multileteral dezvoltat si original.
Vedeti cu cita nesimtire il evoca pe Bratianu ???
Oare de ce este tot ardelean si nu este oltean sau moldovean ?
Injurati-ma si blestemati-ma ca am pus aceasta intrebare dar as vrea si un raspuns !!!
Si inca ceva !
Sa stocam toate ''atitudinile'' astea criminale la adresa Tarii fiindca va trebui, cindva, sa tragem linie !!!

Anonim spunea...

http://www.activenews.ro/externe/MAREA-IPOCRIZIE-OCCIDENTALA-Franta-53-de-atacuri-pe-zi-impotriva-Iugoslaviei.-Doar-sase-impotriva-ISIS-128487


Sa luam exemplu si sa ne ''federalizam'' cu astia !!!

Anonim spunea...

Libertinu'ala de la Oradea o fi citit asta :
http://www.agerpres.ro/externe/2016/01/04/ungaria-sprijinul-public-pentru-initiativa-guvernului-impotriva-cotelor-obligatorii-de-migranti-este-fara-precedent-12-41-38

Riddick spunea...

Nu avem partide cu linie patriotică, USL a mimat în 2012, PP-DD a fost "balon de încercare" al Sistemului şi l-au lichidat rapid când s-a văzut în 2012 un vot-protest de 15% (pro-PPDD), şi cu perspective de creştere (15% nu-i de colo !).

Ba chiar linia asumată nu este autentică: naţional-liberalii nu sunt deloc "naţionali"; social-democraţii servesc oligarhia*, nu salariaţii; "ALDE" Tăriceanu se dă "mai anti-UE-dar-totuşi-discret", însă eurogrupul ALDE la care sunt afiliaţi e cel mai strident pro-gay şi pro-"SUE". Brătianu (şi tot neamu') n-a fost el "patriot pro-bono", si-a tras el foloase destule...

(* oligarhia RO a consimţit la toate trădările, de care până acum a beneficiat, şi-acum nu-i vine să creadă că "Stăpânii" - carora tot ei le-au făcut "intrarea" în RO - îi scot de la masă, că n-au nevoie de ei, ci au ei oligarhia lor)

Eu am cam început "să stochez", intră şi Cupşa în curând la lista insectar, vizibilă şi ca "buton" pe pagina principală, iar sub fiecare postare (sau "sub blog, jos") apare un citat din "insectar", pe care-l schimb cam săptămânal sau la câteva zile. De exemplu, azi apare aşa:

Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO:

Toader Paleologu, 2011 (Regretă că pentru schimbările introduse în constituție este necesară consultarea cetățenilor, pe care-i mai consideră și proști): "Cred că, într-adevăr, e necesară integrarea în Constituție a acelor prevederi privind deficitul. Constituția noastră e rigidă, nu e ca alte Constituții care pot fi amendate de către Parlament sau de către un congres mai larg. În Franța se convoacă congresul constituțional și se face o reformă. Nu e necesar referendumul. La noi, din păcate, din câte înțeleg, va fi nevoie și de un vot în Parlament și de un referendum. Frica mea e că un referendum cu o întrebare atât de tehnică nu poate suscita mare interes din partea publicului. E o chestiune tehnică, pe care nu o înțelege toată lumea sau pentru care nu se pasionează toată lumea."


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Adrian Papahagi, 2012: "Nu mă voi ascunde după deget: suplimentul FCD este într-adevăr un manifest, fiindcă socotim că Uniunea Europeană este un proiect neterminat și că doar desăvârșindu-l, creând adică Statele Unite ale Europei, putem să evităm perspectiva deloc încântătoare de a deveni un vulgar apendice al Asiei, un muzeu al civilizațiilor sau o simplă piață de desfacere pentru economiile emergente. Înainte de toate, doream să subliniez, prin contrast cu îngustimea identităților naționale, care sunt niște constructe relativ recente, larghețea identității europene și universalitatea celei creștine. Creștinismul transcende națiile, cu tot tribalismul și triumfalismul lor războinic".

 

Postări populare: