01 octombrie 2014

Să luăm aminte, chit c-o spune Ciutacu !


"Cum se schimbă cu forța clasa politică" (link):
Niște băieți de afară lucrează, prin cozile de topor de aici, la resetarea clasei politice din România. Contextul e extrem de favorabil. Sindromul toți sunt hoți e bine înșurubat în mentalul colectiv. E greu de protestat cu argumente. Iar lumea-i proastă/obosită/acrită/îngrijorată și n-are timp sau chef de nuanțe. Deci s-ar putea să le iasă mișcarea. Cum le-a ieșit și la italieni, cu Mani Pulite. Când au schimbat corupta clasă politică din temelii, cu una și mai coruptă.
Mai este o metodă - prin regionalizare (se "balamuceşte" organizarea din teritoriu a partidelor, deci - baza lor internă de putere). Unii scribi mai zeloşi chiar au publicat ideea asta, acum n-o prea mai reiau (să nu apară reacţii negative). 

Cum, cine vine după ?! O spune destul de bine Paul Everac.

5 comentarii :

Anonim spunea...

Sa fie ''baietii'' despre care e vorba in articolul de mai jos ???

http://www.corectnews.com/politics/mega-scandalul-celulelor-negre

Riddick spunea...

Treaba aia o scormoneşte Obama, care nu vrea nici binele nostru, nici al americanilor.

Anonim spunea...

Eu as ''risca'' o replica sincer amicala; pe mine ma lasa absolut indifferent ce si cui vrea raul sau binele nenea ala in tara lui.
Pe mine ma intereseaza cine imi vrea mie si celor traitori pe aici binele sau raul !
Cum ar veni, noi, prieteni pina la moarte si frati de cruce, mergem impreuna la furat, dar in avantajul doar a CELUI MAI INALT dintre noi, dupa care cel avantajat il da in ''fapt'' pe cel care , mai prost si slugarnic fiind el, SI-A RESPECTAT INTRUTOTUL ANGAJAMENTUL.
Nu voi accepta niciodata ca, de fapt, sa vezi, ca ''brunetul'', ca nu stiu cum etc...
Monstrii mor urit si intra in putrefactie inca inainte de a trece in nefiinta !!!

Anonim spunea...

http://deveghepatriei.wordpress.com/2014/10/02/institutul-de-la-aspen-se-intruneste-chiar-acum-la-bucuresti-participa-sefii-serviciilor-secrete-romanesti-masoni-politicieni-bancheri-jurnalisti-etc-de-ce-nu-va-anunta-nimeni/

Riddick spunea...

Regimul de acum din SUA este altceva decât cel de până în 2009. Este o structură care are alte obiective decât cele "americane tradiţionale" (ca să zic aşa). Să vedem ce iese în noiembrie la alegerile paţiale pentru congres ("mid term elections" - Obama a pierdut deja majoritatea la Senat).

Reuniunea aia de la Institutul Aspen este organizată de indivizi de la PSD, şi mass-media (nici măcar cea băsistă) nu demască impostura PSD-ului, care se dă "naţionalist", dar promovează şi implementează agende contrare definiţiei interesului naţional.


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Adrian Papahagi, 2011: "Înainte de a fi români, am fost europeni. Și creștini. Ce altceva suntem decât un amestec rasial daco-romano-slavo-cuman? De ce ne temem, așadar, de Statele Unite ale Europei, de parcă am pierde mai mult decât am câștiga? De parcă acquis-ul comunitar nu prevalează deja asupra legislațiilor naționale. Acest proiect nu e nou; el a fost doar diluat pe parcurs. Este proiectul federalist al creștin-democraților care în anii 1940-50 au pus bazele Uniunii Europene. Un proiect abandonat la jumătate de drum: Parlament European, dar nu și guvern federal european. Monedă unică, fără guvernanță financiară unică. Spațiu comun de securitate, fără armată comună. A venit momentul să desăvârşim proiectul gândit de Robert Schuman, Alcide de Gasperi, Konrad Adenauer, Grigore Gafencu și alți politicieni creștin-democrați după cel de-al doilea război mondial."

 

Postări populare: