01 octombrie 2014

Să luăm aminte, chit c-o spune Ciutacu !


"Cum se schimbă cu forța clasa politică" (link):
Niște băieți de afară lucrează, prin cozile de topor de aici, la resetarea clasei politice din România. Contextul e extrem de favorabil. Sindromul toți sunt hoți e bine înșurubat în mentalul colectiv. E greu de protestat cu argumente. Iar lumea-i proastă/obosită/acrită/îngrijorată și n-are timp sau chef de nuanțe. Deci s-ar putea să le iasă mișcarea. Cum le-a ieșit și la italieni, cu Mani Pulite. Când au schimbat corupta clasă politică din temelii, cu una și mai coruptă.
Mai este o metodă - prin regionalizare (se "balamuceşte" organizarea din teritoriu a partidelor, deci - baza lor internă de putere). Unii scribi mai zeloşi chiar au publicat ideea asta, acum n-o prea mai reiau (să nu apară reacţii negative). 

Cum, cine vine după ?! O spune destul de bine Paul Everac.

5 comentarii :

Anonim spunea...

Sa fie ''baietii'' despre care e vorba in articolul de mai jos ???

http://www.corectnews.com/politics/mega-scandalul-celulelor-negre

Riddick spunea...

Treaba aia o scormoneşte Obama, care nu vrea nici binele nostru, nici al americanilor.

Anonim spunea...

Eu as ''risca'' o replica sincer amicala; pe mine ma lasa absolut indifferent ce si cui vrea raul sau binele nenea ala in tara lui.
Pe mine ma intereseaza cine imi vrea mie si celor traitori pe aici binele sau raul !
Cum ar veni, noi, prieteni pina la moarte si frati de cruce, mergem impreuna la furat, dar in avantajul doar a CELUI MAI INALT dintre noi, dupa care cel avantajat il da in ''fapt'' pe cel care , mai prost si slugarnic fiind el, SI-A RESPECTAT INTRUTOTUL ANGAJAMENTUL.
Nu voi accepta niciodata ca, de fapt, sa vezi, ca ''brunetul'', ca nu stiu cum etc...
Monstrii mor urit si intra in putrefactie inca inainte de a trece in nefiinta !!!

Anonim spunea...

http://deveghepatriei.wordpress.com/2014/10/02/institutul-de-la-aspen-se-intruneste-chiar-acum-la-bucuresti-participa-sefii-serviciilor-secrete-romanesti-masoni-politicieni-bancheri-jurnalisti-etc-de-ce-nu-va-anunta-nimeni/

Riddick spunea...

Regimul de acum din SUA este altceva decât cel de până în 2009. Este o structură care are alte obiective decât cele "americane tradiţionale" (ca să zic aşa). Să vedem ce iese în noiembrie la alegerile paţiale pentru congres ("mid term elections" - Obama a pierdut deja majoritatea la Senat).

Reuniunea aia de la Institutul Aspen este organizată de indivizi de la PSD, şi mass-media (nici măcar cea băsistă) nu demască impostura PSD-ului, care se dă "naţionalist", dar promovează şi implementează agende contrare definiţiei interesului naţional.


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Andrei Cornea, 2011: "Dacă statele rămân suverane, ele vor continua să facă ceea ce cred şi ceea ce consideră că le este de folos, în pofida intereselor comune. Rezultă că trebuie mers înainte – mai repede sau mai încet – spre un sistem federal sau măcar confederal, cu un guvern central dotat cu puteri mari în domeniul economiei, apărării şi externelor, cu un parlament bicameral după modelul american şi cu guverne ale statelor responsabile numai pentru afacerile interne, justiţie, educaţie, cultură, eventual sănătate şi muncă. Căci atunci când vorbim despre pierderea suveranităţii naţionale, despre cine anume vorbim în fapt ca fiind „perdanţii“? Despre plătitorii obişnuiţi de impozite, cu rate la bănci, cu salarii ameninţate ba de tăieri, ba de inflaţie? Despre pensionarii cu pensiile în pericol? Despre beneficiarii sistemelor de asigurări ce acumulează datorii peste datorii? Despre şomeri? Nu, ci vorbim despre elitele politice europene din cele 27 de state. Ele sunt acelea care şi-ar pierde suveranitatea – mai ales aceea de a cheltui nestăvilit şi de a face promisiuni imposibil de ţinut. Vor trebui să se consoleze mulţi parlamentari naţionali cu un rol mai modest (dar deloc neglijabil). Dintre miniştrii şi funcţionarii guvernamentali, unii, precum cei de la externe sau de la armată, vor trebui să dispară pur şi simplu."

 

Postări populare: