19 mai 2014

Lozinci "periculoase", interzise - poate bizonu' le lua în serios...


Deşi ipocrite, şi venind din partea partidului care a contribuit cel mai mult la jaful naţional în interes internaţional, lozincile "Mândri că suntem români" şi "România puternică în Europa" (folosite de PSD), sunt considerate periculoase de Poliţia Gândirii. Reclamaţie sinucigaşă făcută de PDL, care introdusese în programul său electoral din 2012 (al ARD, de fapt) fraza "sprijinirea ideii întăririi unității politice a Uniunii Europene, inclusiv în punerea bazelor creării Statelor Unite ale Europei (SUE)". Stânga profită de eurotembelismul "dreptei".
Birourile electorale judetene (BEJ) au decis interzicerea afiselor de campanie in care PSD folosea marca “USL” si sloganuri precum “Mandri ca suntem romani”, in campania pentru alegerile europarlamentare din 25 mai, conform HotNews.ro.

Duminica, Biroul Electoral Central (BEC) a confirmat o decizie a BEJ Salaj, care impunea “inlaturarea de pe raza judetului a afiselor electorale utilizate de Alianta Electorala PSD-UNPR-PC care contin semnul electoral si denumirea Uniunii Social Liberale, ambele sub forma acronimului USL”, mentioneaza sursa citata.

Mai mult, BEJ Salaj a decis, vineri, interzicerea afiselor electorale ale PSD pe intreg teritoriul judetului, din cauza sloganurilor “Mandri ca suntem romani” si “Romania puternica in Europa”. Asa cum arata decizia transmisa HotNews.ro, Bej Salaj sustine ca “sloganurile folosite de Alianta Electorala PSD-UNPR-PC inoculeaza ideea ca doar cetatenii care vor exprima votul pentru candidatii PSD se pot simti mandri ca sunt romani  si doar in acest mod Romania va avea un cuvant de spus in Uniunea Europeana”.

Totodata, BEJ Salaj considera ca folosirea acestor sloganuri de catre PSD este asemanatoare cu utilizarea drapelului national si a stemei statului roman sau a Uniunii Europene in campanie, practica interzisa de legea electorala 33/2007, arata HotNews.ro.

Aceasta decizie vine in urma unei sesizari a PDL Salaj. Decizii similare au fost luate de BEJ in Tulcea, Bacau, Prahova, Bistrita-Nasaud, Suceava, Constanta, Harghita, Mehedinti, Arges, Covasna si Satu Mare. Totusi, BEJ Olt a respins contestatia PNL privind afisele PSD care foloseau marca “USL”.

8 comentarii :

Riddick spunea...

Dacă era cu adevărat un partid cu mesaj şi cu o linie patriotică, PSD ar fi sărit în sus şi ar fi denunţat alergia la românism. N-o va face (este un partid internaţionalist, europeist).

Dar la bizon va ajunge mesajul, prin vectorii "informali".

Crystal Clear spunea...

Lozincile sunt bine făcute, mesajul poate păcăli ...De asta s-a speriat PDL..-partid de oi

Riddick spunea...

Nişte idioţi - aşa ţin departe votul naţionalist.

Crystal Clear spunea...

Nu mai zic nimic pentru că mă enervez

Riddick spunea...

Mascarada asta "patriotică" prinde la bizon. Deşi PSD este eurosocialist (deci, europeist-internaţionalist), nu-i este greaţă să laude (ipocrit !) naţia şi ţărişoara, "proceduri" de care "dreapta" de tip UE-Soros-KAS fuge ca dracu' de tămâie (şi cu rezultatele ştiute).

Crystal Clear spunea...

Ceauşescu a murit cântând internaţionala comunistă

Riddick spunea...

Neconvenabil - "patrihoții" ocolesc acest lucru. ;-)

Crystal Clear spunea...

Păi, da !


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Adrian Papahagi, 2011: "Înainte de a fi români, am fost europeni. Și creștini. Ce altceva suntem decât un amestec rasial daco-romano-slavo-cuman? De ce ne temem, așadar, de Statele Unite ale Europei, de parcă am pierde mai mult decât am câștiga? De parcă acquis-ul comunitar nu prevalează deja asupra legislațiilor naționale. Acest proiect nu e nou; el a fost doar diluat pe parcurs. Este proiectul federalist al creștin-democraților care în anii 1940-50 au pus bazele Uniunii Europene. Un proiect abandonat la jumătate de drum: Parlament European, dar nu și guvern federal european. Monedă unică, fără guvernanță financiară unică. Spațiu comun de securitate, fără armată comună. A venit momentul să desăvârşim proiectul gândit de Robert Schuman, Alcide de Gasperi, Konrad Adenauer, Grigore Gafencu și alți politicieni creștin-democrați după cel de-al doilea război mondial."

 

Postări populare: