11 aprilie 2014

Ia fă-le, bă, publice !


Radu Carp (PDL):
"Adevărul este că Guvernul Ponta a refuzat sistematic orice expert străin, la toate ministerele. Este o politică oficială. Voi face publice toate aceste refuzuri, foarte curând."
Cu asemenea "acuzaţii" nu se obţine altceva decât popularitate pentru PSD. "Electoratul de-abia aşteaptă străini la guvernare" - cât eurotembelism... Ponta o pornise la fel, îl luase consilier pe eurofederalistul Giuseppe ("Pino") Arlacchi, dar a pus batista pe ţambal după aia.

Arlacchi a semnat Manifestul Spinelli, care pledează pentru desfiinţarea statelor naţionale şi crearea "statului Europa" (l-a semnat şi Renate Weber)

Alt cretin (Predoiu):
“Fundația Konrad Adenauer este un partener al României. A ajutat mult România, de exemplu, a furnizat experți pentru elaborarea unor acte normative ale Ministerului Justiției. În prezent, derulează un program important de cursuri de guvernare publică, în care sunt implicați 120 de experți în varii domenii. Vom coopta acești experți în aparatul tehnic al Guvernului Alternativă PDL, ca staff de suport al miniștrilor noștri. Discuțiile pe care le-am purtat au vizat cooperarea româno germană în diverse domenii.”

8 comentarii :

Riddick spunea...



Radu Carp, 2011: "Întotdeauna statele aflate la periferie sunt avantajate de un model federal fiindcă ele capătă o putere de decizie pe care altfel nu o au. Nu este o surpriză. Germania a vrut mereu să capteze interesul periferiei şi o poate face printr-o construcţie de tip federal. În general, ideile care vin din partea Germaniei nu sunt idei nedemocratice sau care nu pot fi puse în aplicare. Sunt idei care merg în direcţia unei guvernanţe fiscale şi nu uneia politice".

http://www.romanialibera.ro/exclusiv-rl/dezbateri/radu-carp-un-model-federal-al-ue-ar-avantaja-statele-de-la-periferie-247105.html


Radu Carp, 2012: "Iar pentru a pune această întrebare în contextul României de azi, dincolo de problema naţională sau cea a păstrării Tradiţiei şi a religiei, nu cumva orice structură federală ar conveni unui stat care, oricum am lua-o, se află şi se va afla la periferia geografică a Europei ? O Românie parte a unui stat federal care să aibă aceeaşi pondere cu orice alt stat membru… ar fi sau nu în interesul naţional ? Ori este cumva în interesul naţional să menţinem aceeaşi elită birocratică necompetitivă care se auto-regenerează tocmai pentru că ne aflăm la periferie şi undele de şoc ale unui model mai eficient de organizare nu mai sunt aproape deloc resimţite ? Suveranitatea pe care unii dintre noi sunt gata să o apere cu preţul vieţii nu este nimic altceva decât un concept determinat istoric, născut pentru a legitima modelul statului centralizat împotriva unor ameninţări externe şi contestări interne".

http://riddickro.blogspot.ro/2012/03/europlasticii.html


Cătălin Predoiu, 2013: "Cunoscuta 'axă' Washington - Londra - Bucureşti trebuie să includă şi Berlinul.

http://riddickro.blogspot.ro/2013/10/predoiu-baiatul-de-mingi-trimis-la-pdl.html


Cătălin Predoiu, 2013:"Fundaţia Konrad Adenauer este un partener al României. A ajutat mult România, de exemplu, a furnizat experţi pentru elaborarea unor acte normative ale Ministerului Justiţiei. În prezent, derulează un program important de cursuri de guvernare publică, în care sunt implicaţi 120 de experţi în varii domenii. Vom coopta aceşti experţi în aparatul tehnic al Guvernului Alternativă PDL, ca staff de suport al miniştrilor noştri. Suntem un partid de centru dreapta care crede în proiectul european şi valorile europene."

http://riddickro.blogspot.ro/2013/10/se-reconfirma-de-parca-mai-era-nevoie.html

Anonim spunea...

Federalizarea este sustinuta si de rusi ! Ati vazut !
Romania e condamnata ! Daca nu vrea federalizarea o ia pe calea Ucrainei !
Argumentele sint aici: http://www.cotidianul.ro/raport-german-din-4-noiembrie-1940-176139/

Riddick spunea...

http://riddickro.blogspot.ro/2013/12/germania-coace-destramarea-romaniei.html

Anonim spunea...

Cititi si asta, daca nu cumva deja ati vazut negru in fata ochilor !!!!
http://gandeste.org/general/statul-roman-unitar-primeste-o-lovitura-din-partea-europei-%e2%80%9cautonomia-teritoriala-contribuie-la-protejarea-minoritatilor%e2%80%9d/39974

Riddick spunea...

Citisem articolul. Alea sunt recomandări, de-abia aştept discutarea lor la parlament. Cine le va da curs, îşi aprinde paie-n cap !

Anonim spunea...

Eu gandesc MODOVENESTE. Șâ am opecuțâcă di treabă cu TRADU-C'TORU. http://graiesc.md/articole/cine-nu-are-trecut,-nu-va-avea-nici-viitor.html Pi voi șini vă spală pi crier că vă spa eu GRATIS pi schinare.

Riddick spunea...

Şi tăt zâşi acolo, ăăăi ?!

Anonim spunea...

Scuze dar l-am perdut pe L de la LIBERTATE prin BRUXELES cind am cerut DREPTURI. Am vazut pe acolo doar paUNII ca graiesc iar altii care doar ASCULTA.


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Adrian Papahagi, 2011: "Înainte de a fi români, am fost europeni. Și creștini. Ce altceva suntem decât un amestec rasial daco-romano-slavo-cuman? De ce ne temem, așadar, de Statele Unite ale Europei, de parcă am pierde mai mult decât am câștiga? De parcă acquis-ul comunitar nu prevalează deja asupra legislațiilor naționale. Acest proiect nu e nou; el a fost doar diluat pe parcurs. Este proiectul federalist al creștin-democraților care în anii 1940-50 au pus bazele Uniunii Europene. Un proiect abandonat la jumătate de drum: Parlament European, dar nu și guvern federal european. Monedă unică, fără guvernanță financiară unică. Spațiu comun de securitate, fără armată comună. A venit momentul să desăvârşim proiectul gândit de Robert Schuman, Alcide de Gasperi, Konrad Adenauer, Grigore Gafencu și alți politicieni creștin-democrați după cel de-al doilea război mondial."

 

Postări populare: