12 februarie 2014

USL = două escrocherii și un rebut


Noua Republică:

Escrocheriile politice se numesc Partidul Conservator și Partidul Social Democrat. În ambele cazuri avem de-a face cu două grupuri organizate care și-au însușit abuziv două titluri politice de care se folosesc pentru a escroca electoratul și a stoarce bani din visteria publică.

Nu există niciun om normal la cap și cu o minimă cultură (și cu atât mai puțin cineva care chiar înțelege ce înseamnă conservatorismul politic) care să accepte că în "partidul" turnătorului Felix ar exista fie și o palidă umbră de identitate politică conservatoare. În România mai merge cu escrocheria asta (să vedem până când...) dar în Europa încercările lui Voiculescu de a se deghiza în "conservator" au fost întâmpinate cu un imediat și necruțător refuz, marș-afară, eject!

Despre "socialismul" baronilor și securiștilor, care iau de la toți românii ca să dea la "săraci" precum Năstase, Sârbu-Ponta, Ghiță, Șova & comp., ar fi multe de spus. Chiar și "pretinii" lor socialiști din Europa știu că au de-a face cu niște impostori și deși i-au acceptat până acum din calcule politicianiste, tot au simțit nevoia să-l mai ia de urechi pe Ponta. PSD nu e un socialism de cumetrie, ci e un socialism-escrocherie, după cum recunosc chiar naivii și socialiștii de catedră și de blog, din ce în ce mai vocali iarăși în România.

Cât despre PNL, avem de-a face cu un REBUT politic. Un jalnic și ireparabil rebut, care nu va putea fi reparat și salvat indiferent de câte operații estetice și de încercări de re-branduire cu Iohannis și cu alții vor mai face păpușarii din spatele lui Crin. PNL a ajuns un rebut, care nu se mai poate repara ca produs politic liberal și care va ajunge mai devreme sau mai târziu în mormanul cu gunoi toxic al istoriei recente....

2 comentarii :

Anonim spunea...

N-as fi citit aberatiile acetui aberrant de neamtu daca nu m-ar fi infuriate la culme doua lucruri(care arata cit de ''curati'' si de ''corecti'' sint legionarii astia BASISTI PINA LA MOARTE), respectiv:
1 Afirmatia : ''Nu există niciun om normal la cap și cu o minimă cultură (și cu atât mai puțin cineva care chiar înțelege ce înseamnă conservatorismul politic) care să accepte că în "partidul" turnătorului Felix ar exista fie și o palidă umbră de identitate politică conservatoare. În România mai merge cu escrocheria asta (să vedem până când...) dar în Europa încercările lui Voiculescu de a se deghiza în "conservator" au fost întâmpinate cu un imediat și necruțător refuz, marș-afară, eject!'';
2. Faptul ca despre PDL nu se sulfa o silaba.

Pai daca partidul lui Voiculescu(turnatorul, asa cum face bale permanent la gura ofiterul-nu turnatorul-basescu)este deghizat, ATUNCI pdl-UL SOCIALIST, CARUIA INTR-O NOAPTE MASONERIA I-A SCHIMBAT AZIMUTUL CU 180 DE GRADE, CE ESTE ???

Incep sa cred ca si noua republica a unora cu neuronul spalat este o facatura a acelorasi forte care nu lasa Romania sa mearga pe un drum normal pina nu o dezmembreaza.
Iar acest neamtu, care conduce un partid ce are chiar in conducere oameni ale caror nume contravin ''principiilor'' fluturate cu agresivitate in ochii oamenilor(asa facea tradatorul de horia sima), sa mai taca dracului si sa nu mai puna etichete si sa nu se mai manifeste cu aceasta obraznicie de hazna,fiindca ESTE O FACATURA BASISTA CE VA FI ARUNCATA LA PUBELA DEINDATA CE NU VA MAI FOLOSI.
Si inca ceva !
Toti basistii au un fix cu Voiculescu, fiindca asa suna ordinal dementului.
Ei nu inteleg ca numai moartea(si nici atunci nu e sigur)l-ar putea impiedeca pe Voiculescuu sa nu-l termine pe basescu ! La Armata cind se da un ordin se executa !

Riddick spunea...

Hai să le luăm pe rând...

Autorul nu-i Neamţu, ci Cătălin Berari, vicepreşedinte al PNR.

Noua Republică a scris şi despre PDL, dar nu acum, altădată (am preluat şi aceste articole):

http://riddickro.blogspot.ro/2014/01/noua-republica-intreaba-stat-national.html

http://riddickro.blogspot.ro/2013/12/unde-i-votul-nationalist-si-eurosceptic.html

http://riddickro.blogspot.ro/2013/11/dreapta-conservatoare-si-eurobasismul.html

http://riddickro.blogspot.ro/2013/11/adieu-eurobase.html

http://riddickro.blogspot.ro/2013/10/dreapta-romaneasca-astazi-un-portret-in.html

PDL este-n impostură, "centru-dreapta" (linia PPE) nu înseamnă "dreapta".

PNR se declară partid conservator, mai are de lucrat/dovedit c-ar fi aşa cum se declară. Da, pornise iniţial ca făcătura băsistă (mai sunt la siteul PNR principii tip PPE, dar articolele "de la început". Băsiştii declaraţi au cam plecat de la NR (Vlaston, cel mai cunoscut). Între timp s-a schimbat ceva acolo, relaţiile între PNR, PMP şi PFC sunt reci sau inexistente.

Voiculescu şi Băsescu au nevoie unul de altul: existenţa "duşmanului" mobilizează propria trupă (de fraieri). Să nu uităm c-au guvernat împreună (2005-2007, 2009)


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Adrian Papahagi, 2012: "Nu mă voi ascunde după deget: suplimentul FCD este într-adevăr un manifest, fiindcă socotim că Uniunea Europeană este un proiect neterminat și că doar desăvârșindu-l, creând adică Statele Unite ale Europei, putem să evităm perspectiva deloc încântătoare de a deveni un vulgar apendice al Asiei, un muzeu al civilizațiilor sau o simplă piață de desfacere pentru economiile emergente. Înainte de toate, doream să subliniez, prin contrast cu îngustimea identităților naționale, care sunt niște constructe relativ recente, larghețea identității europene și universalitatea celei creștine. Creștinismul transcende națiile, cu tot tribalismul și triumfalismul lor războinic".

 

Postări populare: