14 februarie 2014

Iar îl menajează Băsescu pe Ponta


A mai făcut-o (vezi aici şi aici). Cu PDL n-a funcţionat, se ştia unde este sediul central al guvernului: la Cotroceni.

MEDIAFAX :  

Premierul Victor Ponta a anunţat că a avut o nouă discuţie cu preşedintele Traian Băsescu legat de acordul cu Fondul Monetar Internaţional (FMI) şi că Guvernul îi va transmite documentul spre aprobare, şeful statului spunându-i că se va pronunţa el pe această temă

"Am vorbit cu preşedintele, dar mi-a cerut să nu mai anunţ eu ce am decis, că va anunţa domnia sa (...) L-am asigurat că nu există în memorandum nimic despre creditul fiscal pentru ratele la bănci."

2 comentarii :

Anonim spunea...

http://romanian.ruvr.ru/2013_11_27/Cum-a-subminat-Nicolae-CeauSescu-economia-nationala-3348/
Asta era prin 1975.
Ce este acum gasiti in articol !

Riddick spunea...

Nişte informaţii inedite (din perioada 1980-1989), în acest clip:

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=05u1pBBziQk


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Adrian Papahagi, 2011: "Înainte de a fi români, am fost europeni. Și creștini. Ce altceva suntem decât un amestec rasial daco-romano-slavo-cuman? De ce ne temem, așadar, de Statele Unite ale Europei, de parcă am pierde mai mult decât am câștiga? De parcă acquis-ul comunitar nu prevalează deja asupra legislațiilor naționale. Acest proiect nu e nou; el a fost doar diluat pe parcurs. Este proiectul federalist al creștin-democraților care în anii 1940-50 au pus bazele Uniunii Europene. Un proiect abandonat la jumătate de drum: Parlament European, dar nu și guvern federal european. Monedă unică, fără guvernanță financiară unică. Spațiu comun de securitate, fără armată comună. A venit momentul să desăvârşim proiectul gândit de Robert Schuman, Alcide de Gasperi, Konrad Adenauer, Grigore Gafencu și alți politicieni creștin-democrați după cel de-al doilea război mondial."

 

Postări populare: