14 februarie 2014

Iar îl menajează Băsescu pe Ponta


A mai făcut-o (vezi aici şi aici). Cu PDL n-a funcţionat, se ştia unde este sediul central al guvernului: la Cotroceni.

MEDIAFAX :  

Premierul Victor Ponta a anunţat că a avut o nouă discuţie cu preşedintele Traian Băsescu legat de acordul cu Fondul Monetar Internaţional (FMI) şi că Guvernul îi va transmite documentul spre aprobare, şeful statului spunându-i că se va pronunţa el pe această temă

"Am vorbit cu preşedintele, dar mi-a cerut să nu mai anunţ eu ce am decis, că va anunţa domnia sa (...) L-am asigurat că nu există în memorandum nimic despre creditul fiscal pentru ratele la bănci."

2 comentarii :

Anonim spunea...

http://romanian.ruvr.ru/2013_11_27/Cum-a-subminat-Nicolae-CeauSescu-economia-nationala-3348/
Asta era prin 1975.
Ce este acum gasiti in articol !

Riddick spunea...

Nişte informaţii inedite (din perioada 1980-1989), în acest clip:

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=05u1pBBziQk


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Alina Inayeh, 2021 ("Ce cred românii despre Est şi Vest" - sondaj): "[...] toți acei 30%, care mie îmi dau foarte multă bătaie de cap, cred că țările occidentale, deci nu numai UE, ci țările occidentale luate așa, ca pachet, au adus mai mult rău decât bine României. Și există un număr îngrijorător de mare, 67% dintre români, deci două treimi dintre ei, care cred că interesul național trebuie păstrat, trebuie salvat, trebuie luptat pentru el chiar dacă asta înseamnă pierderea calității de membru UE. [...] deci dacă interesul național o cere, să se ducă UE unde o vrea, pentru că interesul național este mult mai important. Ne apărăm cu dinții ceva ce nu înțelegem ce. Nu știm exact ce înțeleg românii prin interesul general.

 

Postări populare: