09 februarie 2014

Dreapta e distrusă cu metodă de rețele pesediste. Udrea, doar un pion



A fost floare la ureche pentru rețelele pesediste să țină sub control Dreapta în anii 90.

Au început cu liberalii, care s-au frânt în multe aripi, câte una pentru fiecare lider vanitos: Câmpeanu, Patriciu, Cerveni samd.

PNȚCD-ul l-au distrus din interior. Pe Emil Constantinescu, asemenea. 2012 și 2013 au fost ani dedicați liberalilor și lui Antonescu.

Acum, a venit rândul PDL-ului. Se dau următoarele elemente:

2012, 2013, 2014. Evenimentul Zilei, controlat de Elena Udrea și condus de Dan Andronic, apropiat al lui Gabriel Oprea și fost sfătuitor al infractorului Năstase Adrian, atacă în mod constant PDL-ul, în mod special pe cei care nu susțin alegerea Elenei Udrea.

12 februarie 2013. Înaintea campaniei interne din PDL, Victor Ponta afirmă că Vasile Blaga nu mai există și o laudă pe Elena Udrea numind-o un Traian Băsescu în fustă”.

Sâmbătă, 23 martie 2013. Elena Udrea pierde alegerile interne. Ulterior eșuează și încercarea de a rupe o parte din PDL. Șoc maxim că Monica Macovei nu percutează la amenințări.
 
Luni, 25 martie 2013. Consilierul prezidențial Cristian Diaconescu, fost ministru PSD și candidat la primăria Capitalei, fost președinte de onoare al UNPR, anunță înființarea Fundației Mișcarea Populară.

25 august 2013. Rise Project dezvăluie că Victor Ponta a fost avocatul familiei Udrea-Cocoș în anii 2005-2006.

13 noiembrie 2013. Elena Udrea declară Categoric, da, l-aș vota pe George Maior la președinție”. Câteva zile mai târziu, Elena Udrea este văzută la petrecerea organizată de George Maior cu ocazia zilei de naștere.

19 decembrie 2013. Elena Udrea declară din nou “L-aș susține pe George Maior“, în fața lui Cătălin Predoiu (la 7 decembrie acesta fusese validat de un vot intern în PDL care durase 3 luni).

Decembrie 2013. Surse diverse indică implicarea lui Gabriel Oprea, lider al UNPR, în acțiuni de sprijinire a Mișcării Populare în teritoriu.

28 ianuarie 2014. Consilieri prezidențiali demisionează pentru a se implica în Mișcarea Populară. Între ei, Daniel Moldoveanu, fost șef al Comunității de Informații, naș al lui Sorin Blejnar și persoană foarte apropiată de Gabriel Oprea.

Joi, 30 ianuarie 2014. Presa relatează că Elena Udrea ar putea fi exclusă din partid în week-end. În aceeași zi își anunță demisia din PDL și intrarea în Mișcarea Populară.

Vineri, 31 ianuarie, pe prima pagină în Evenimentul Zilei, un cadou de la Elena Udrea pentru Vasile Blaga – Ginerele lui Blaga, contract cu bani de la stat, pe Cod Roșu”.

Să știe Dreapta de ce nu a deszăpezit Ponta drumurile.

Din cauza lui Blaga.

4 comentarii :

Riddick spunea...

Udrea a fost "secretara" lui Cozmin Guşă prin 2002-2003, când acesta era în PSD.

Crystal Clear spunea...

E plin de sedii PMP noi făcute prin Bucuresti.
Lumea cred ca nici nu ştie despre ce este vorba...Nu-i votează nimeni.
Totul este făcut doar ca sa disctuga PDL

Riddick spunea...

La Cluj au adus oameni de la PDL ca să umple sala (s-a scăpat Băsescu, vorbind cu Boc lângă un microfon care nu era închis).

Crystal Clear spunea...

Am şi eu momentele mele când ma enervez pe cei care accepta aşa ceva...Îi înjur de le merg fulgii


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Adrian Papahagi, 2011: "Înainte de a fi români, am fost europeni. Și creștini. Ce altceva suntem decât un amestec rasial daco-romano-slavo-cuman? De ce ne temem, așadar, de Statele Unite ale Europei, de parcă am pierde mai mult decât am câștiga? De parcă acquis-ul comunitar nu prevalează deja asupra legislațiilor naționale. Acest proiect nu e nou; el a fost doar diluat pe parcurs. Este proiectul federalist al creștin-democraților care în anii 1940-50 au pus bazele Uniunii Europene. Un proiect abandonat la jumătate de drum: Parlament European, dar nu și guvern federal european. Monedă unică, fără guvernanță financiară unică. Spațiu comun de securitate, fără armată comună. A venit momentul să desăvârşim proiectul gândit de Robert Schuman, Alcide de Gasperi, Konrad Adenauer, Grigore Gafencu și alți politicieni creștin-democrați după cel de-al doilea război mondial."

 

Postări populare: