09 februarie 2014

Dreapta e distrusă cu metodă de rețele pesediste. Udrea, doar un pion



A fost floare la ureche pentru rețelele pesediste să țină sub control Dreapta în anii 90.

Au început cu liberalii, care s-au frânt în multe aripi, câte una pentru fiecare lider vanitos: Câmpeanu, Patriciu, Cerveni samd.

PNȚCD-ul l-au distrus din interior. Pe Emil Constantinescu, asemenea. 2012 și 2013 au fost ani dedicați liberalilor și lui Antonescu.

Acum, a venit rândul PDL-ului. Se dau următoarele elemente:

2012, 2013, 2014. Evenimentul Zilei, controlat de Elena Udrea și condus de Dan Andronic, apropiat al lui Gabriel Oprea și fost sfătuitor al infractorului Năstase Adrian, atacă în mod constant PDL-ul, în mod special pe cei care nu susțin alegerea Elenei Udrea.

12 februarie 2013. Înaintea campaniei interne din PDL, Victor Ponta afirmă că Vasile Blaga nu mai există și o laudă pe Elena Udrea numind-o un Traian Băsescu în fustă”.

Sâmbătă, 23 martie 2013. Elena Udrea pierde alegerile interne. Ulterior eșuează și încercarea de a rupe o parte din PDL. Șoc maxim că Monica Macovei nu percutează la amenințări.
 
Luni, 25 martie 2013. Consilierul prezidențial Cristian Diaconescu, fost ministru PSD și candidat la primăria Capitalei, fost președinte de onoare al UNPR, anunță înființarea Fundației Mișcarea Populară.

25 august 2013. Rise Project dezvăluie că Victor Ponta a fost avocatul familiei Udrea-Cocoș în anii 2005-2006.

13 noiembrie 2013. Elena Udrea declară Categoric, da, l-aș vota pe George Maior la președinție”. Câteva zile mai târziu, Elena Udrea este văzută la petrecerea organizată de George Maior cu ocazia zilei de naștere.

19 decembrie 2013. Elena Udrea declară din nou “L-aș susține pe George Maior“, în fața lui Cătălin Predoiu (la 7 decembrie acesta fusese validat de un vot intern în PDL care durase 3 luni).

Decembrie 2013. Surse diverse indică implicarea lui Gabriel Oprea, lider al UNPR, în acțiuni de sprijinire a Mișcării Populare în teritoriu.

28 ianuarie 2014. Consilieri prezidențiali demisionează pentru a se implica în Mișcarea Populară. Între ei, Daniel Moldoveanu, fost șef al Comunității de Informații, naș al lui Sorin Blejnar și persoană foarte apropiată de Gabriel Oprea.

Joi, 30 ianuarie 2014. Presa relatează că Elena Udrea ar putea fi exclusă din partid în week-end. În aceeași zi își anunță demisia din PDL și intrarea în Mișcarea Populară.

Vineri, 31 ianuarie, pe prima pagină în Evenimentul Zilei, un cadou de la Elena Udrea pentru Vasile Blaga – Ginerele lui Blaga, contract cu bani de la stat, pe Cod Roșu”.

Să știe Dreapta de ce nu a deszăpezit Ponta drumurile.

Din cauza lui Blaga.

4 comentarii :

Riddick spunea...

Udrea a fost "secretara" lui Cozmin Guşă prin 2002-2003, când acesta era în PSD.

Crystal Clear spunea...

E plin de sedii PMP noi făcute prin Bucuresti.
Lumea cred ca nici nu ştie despre ce este vorba...Nu-i votează nimeni.
Totul este făcut doar ca sa disctuga PDL

Riddick spunea...

La Cluj au adus oameni de la PDL ca să umple sala (s-a scăpat Băsescu, vorbind cu Boc lângă un microfon care nu era închis).

Crystal Clear spunea...

Am şi eu momentele mele când ma enervez pe cei care accepta aşa ceva...Îi înjur de le merg fulgii


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Călin Popescu-Tăriceanu, 2008: "Vom da astăzi, în Parlamentul României, un vot istoric - votul pentru ratificarea Tratatului de reformă al Uniunii Europene. Pentru România este mai mult decât un moment festiv. Ratificarea Tratatului de reformă marchează o etapă. Spun acest lucru din două motive. Pe de o parte, este o primă etapă pe care noi am parcurs-o în cadrul Uniunii Europene, după aderarea de la 1 ianuarie 2007. Am avut şansa să contribuim la negocierea şi la construirea acestui Tratat, beneficiind de aceleaşi drepturi şi având aceleaşi obligaţii ca oricare altă ţară europeană. Este cel dintâi tratat european semnat de România, în calitate de stat membru al Uniunii Europene. Simbolic, este primul document al Europei extinse, negociat şi semnat în format UE 27. Pentru toate aceste motive, odată cu ratificarea de către Parlament, putem spune că este cel dintâi tratat european pe care România îşi pune efectiv amprenta, conform intereselor sale, nemaifiind în postura de a prelua ceea ce au negociat şi au decis alţii. Doamnelor şi domnilor senatori şi deputaţi, în urmă cu trei ani, prin votul dumneavoastră, România a ratificat Tratatul constituţional ["Constituţia UE", caducă], odată cu ratificarea Tratatului de aderare la Uniunea Europeană. Aşa cum ştiţi, Tratatul constituţional nu a putut intra în vigoare. Din fericire, aşa cum noi am susţinut în timpul negocierilor, inovaţiile din acest document au fost preluate în Tratatul de la Lisabona. Aceste inovaţii sunt un pas înainte faţă de tratatele europene în vigoare acum."

 

Postări populare: