15 decembrie 2010

NATO este slăbit în urma reducerilor bugetelor apărării din statele UE





UKIPmeps | December 15, 2010 
http://www.ukipmeps.org

• European Parliament, Strasbourg-15 December 2010
• Speaker: David Campbell Bannerman MEP, UKIP (Eastern Counties), EFD group.
• Debate: Statement by the Vice-President of the Commission/High Representative of the Union for Foreign Affairs and Security Policy - Outcome of the NATO Summit in Lisbon

11 comentarii :

Crystal Clear spunea...

Ce reactie pot sa aiba toti tembelii astia nealesi direct : Ashton, Barroso, etc.atunci cand sunt criticati de cei de la UKIP !
Rad toti condescendent !
Ca sa nu mai spun ce fatza slinoasa are baroneasa Ashton in timp ce asculta mestecand

Anonim spunea...

Daca ai o vaca si la un moment dat ii dai mai putin nutret ,cu 10%,probabil ca va da mai putin lapte.Dar daca faci acelas lucru in domeniul apararii unei tari,probabil asta se va simti peste 10 ani.Daca criza se sfarseste in cca.4-5 ani ,vaca va fi mai putin fericita,iar armata se va primeni cu cadre noi ,mai curate si poate mai uscate.

Riddick spunea...

@Crystal Clear: În anii '20-'30 îi primeau pe comunişti prin saloanele mondene (era chic), peste 10-20 de ani se aliau cu ei (au refuzat pacea separată cu Germania, se tocau apoi reciproc Uncle Joe/Stalin cu Hitler) şi îi primeau în ONU, aşa că acum culegem roadele.

@anonim: Cam prea multe parabole, eu văd aici o intenţie de a iesi din NATO şi de a crea asa-zisa "armată UE".

Anonim spunea...

Dimpotriva,NATO este esentiala pentru Romania.SUA este loiala cu cei loiali.Pentru europeni am fost mereu ruda saraca ,desi nu s-au facut inca toate sapaturile.

Riddick spunea...

UE şi Parlamentul European sunt penetrate de spionajul rusesc. Romano Prodi este agent KGB dovedit, dar nu-l ia nimeni la întrebări (Berluskonin ştie de ce).

Cât de curând, Germania va face o mutare greşită, si se va vedea clar cooperarea Rusia-Germania:

The Russo-German Plan to Dismantle NATO

http://www.thetrumpet.com/?q=5598.3914.0.0

Anonim spunea...

Am citit ca toata (cu microfilme si celelalte)arhiva STASI este in Rusia.Va mai amintiti cum se numeste ultimul cancelar german si ce face el acum ? Va mira ca actualul cancelar este dna.Markel ,orginara din RDG ?

Riddick spunea...

Gerhard Schroder, al carui tată (ce ironic !) a murit luptând cu Armata Roşie (în Transilvania, în 1944).

Merkel era activistă la Universitatea Karl Marx din Berlinul de Est.

Documente Stasi evacuate sau distruse:

La începutul anilor nouăzeci, Cibulka a devenit celebru pentru publicarea a sute de mii de nume de colaboratori secreţi ai poliţiei politice. El spune astăzi că materialele publicate au fost minuţios pieptănate înainte de a ajunge să le deţină, şi că numele agenţilor serviciilor de informaţii şi de contraspionaj au fost eliminate. Cibulka susţine că arhivele au fost bine "dezinfectate" în mod deliberat înainte de 17 noiembrie 1989 şi că dosarele tuturor agenţilor promiţători şi importanţi au fost discret eliminate, permiţând astfel agenţilor să-şi continue munca lor de manipulare în slujba Moscovei.

Această versiune este în mare măsură susţinută de Frantisek Doskocil, fost membru al Comitetului Central, dar şi un agent CIA. Închis în 1990 de către forţele de securitate cehe, a fost eliberat după şapte luni, la ordinele lui Vaclav Havel, în urma semnării unui ordin care l-a obligat să păstreze tăcerea timp de 10 ani. Doskocil îşi bazează dezvăluirile sale pe informaţiile primite de la soţia lui, care a lucrat la arhivele serviciului de securitate. Se dovedeşte că un timp înainte de revoluţia de catifea, arhivele au fost atent sortate, mai multe dosare au fost ambalate şi luate. Unele documente au fost duse la aeroport şi cel mai probabil trimise în Uniunea Sovietică. Potrivit lui Doskocil, operaţiunea a fost planificată cu mult înainte de evenimentele din 1989 şi comuniştii, ca planificatori şi organizatori ai acestor "schimbări", nu ar fi putut fi luaţi prin surprindere.

http://riddickro.blogspot.com/2010/10/circul.html

Crystal Clear spunea...

Mi se face rau cand o vad pe Ashton asta !

Nu putea sa existe o figura mai antipatica decat asta....


http://www.europalibera.org/content/article/2249618.html

Riddick spunea...

Ma rog, nu documente Stasi, ci ale Securităţii din R.S. Cehoslovacă.

RDG:

Viitorul Europei

http://riddickro.blogspot.com/2010/11/viitorul-europei.html

Douăzeci de ani după căderea comunismului

http://riddickro.blogspot.com/2010/11/douazeci-de-ani-dupa-caderea.html

Viktor Kalashnikov si soţia sa au fost otrăviţi cu mercur, dar trăiesc:

German police probe poisoning of ex-KGB colonel

https://intelligencenews.wordpress.com/2010/12/14/01-614/

Riddick spunea...

"Capul Medusei/Gorgona" :)))

Crystal Clear spunea...

:)))))


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Andrei Cornea, 2011: "Dacă statele rămân suverane, ele vor continua să facă ceea ce cred şi ceea ce consideră că le este de folos, în pofida intereselor comune. Rezultă că trebuie mers înainte – mai repede sau mai încet – spre un sistem federal sau măcar confederal, cu un guvern central dotat cu puteri mari în domeniul economiei, apărării şi externelor, cu un parlament bicameral după modelul american şi cu guverne ale statelor responsabile numai pentru afacerile interne, justiţie, educaţie, cultură, eventual sănătate şi muncă. Căci atunci când vorbim despre pierderea suveranităţii naţionale, despre cine anume vorbim în fapt ca fiind „perdanţii“? Despre plătitorii obişnuiţi de impozite, cu rate la bănci, cu salarii ameninţate ba de tăieri, ba de inflaţie? Despre pensionarii cu pensiile în pericol? Despre beneficiarii sistemelor de asigurări ce acumulează datorii peste datorii? Despre şomeri? Nu, ci vorbim despre elitele politice europene din cele 27 de state. Ele sunt acelea care şi-ar pierde suveranitatea – mai ales aceea de a cheltui nestăvilit şi de a face promisiuni imposibil de ţinut. Vor trebui să se consoleze mulţi parlamentari naţionali cu un rol mai modest (dar deloc neglijabil). Dintre miniştrii şi funcţionarii guvernamentali, unii, precum cei de la externe sau de la armată, vor trebui să dispară pur şi simplu."

 

Postări populare: