11 iunie 2013

Radu Golban: Guvernul USL a făcut un cadou de MILIARDE de euro Germaniei


REALITATEA.NET:
 

Guvernul Ponta a făcut cadou Germaniei mai multe proprietăţi confiscate în 1944 de către Regele Mihai, Grupului Etnic German de la acea vreme, dezvăluie economistul român Radu Golban. Aceste proprităţi valorează miliarde de euro, potrivit acestuia.

"Cadoul lui Victor Ponta pentru Angela Merkel a fost restituirea proprietăţii confiscate în 1944, a forumului democrat german. [...] În 1944, România a semnat o convenţie de armistiţiu cu aliaţii, care conţinea 66 de legi. Între cele 66 de legi a fost şi legea care a interzis mişcările fasciste dar şi grupul etnic german. Averile grupului etnic german au fost confiscate în mod legal", a declarat Radu Golban, la Realitatea TV.

În opinia românului stabilit în Elveţia, vizita de astăzi a lui Ponta la Berlin a reprezentat cadoul Angelei Merkel pentru proprietăţile retrocedate Germaniei de guvernul USL.

"Această vizită este şi un prilej de primi girul de la Berlin pentru viitoarea carieră a domnului Victor Ponta", a mai spus Radu Golban.

Şi Peter Imre a comentat vizita premierului Victor Ponta la Berlin, de data aceasta din perspectiva omului de afaceri. "Evident că atunci când preşedintele Franţei vine in vizită, nu vine sa vadă Carpaţii, vine cu şleahta de oameni de afaceri şi cumpără bucată cu bucată". Acesta s-a interesat şi câţi oameni de afaceri români sunt în delegaţia primului ministru, nu "dacă domnul Ponta se place cu doamna Merkel sau nu". Din păcate, niciun om de afaceri nu a fost în această delegaţie...


Mai multe detalii pe acest subiect, aici (Radu Golban: România la mezatul revendicărilor).

2 comentarii :

Gogu spunea...

REVISTA ART - EMIS, Nr.39/9 IUNIE 2013

Intrând pe adresa: http://www.art-emis.ro/ vă veţi afla pe prima pagină a revistei ART-EMIS, unde aveţi acces la oricare din articolele publicate

Riddick spunea...

Ştiu, apar şi acolo articole de-ale lui Golban.


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Adrian Papahagi, 2012: "Nu mă voi ascunde după deget: suplimentul FCD este într-adevăr un manifest, fiindcă socotim că Uniunea Europeană este un proiect neterminat și că doar desăvârșindu-l, creând adică Statele Unite ale Europei, putem să evităm perspectiva deloc încântătoare de a deveni un vulgar apendice al Asiei, un muzeu al civilizațiilor sau o simplă piață de desfacere pentru economiile emergente. Înainte de toate, doream să subliniez, prin contrast cu îngustimea identităților naționale, care sunt niște constructe relativ recente, larghețea identității europene și universalitatea celei creștine. Creștinismul transcende națiile, cu tot tribalismul și triumfalismul lor războinic".

 

Postări populare: