17 iunie 2013

Dedublarea - un trepăduş de-al lor "dă din casă"


Este un scenariu PSD-PnL-PC-PDL-UDMR, de fapt: reinventarea unei opoziţii tot din componentele eurocartelului, cam cum a guvernat PSD în 2010-2012 prin UNPR, "fiind în opoziţie". Şi deci, conservarea electoratului, menţinându-l în aceeaşi zonă. PP-DD nu trebuie să se bage în "noua coaliţie de guvernare".

Radu Călin Cristea (Acasă la USL):
Unul dintre „băieții“ de la comunicare din PSD îmi spunea: „O să vedeți ce distracție va fi cînd Victor se va lăsa tăvălit de Crin ca să-l ajute în campanie“. Relația Ponta-Antonescu rămîne OK, „deși nu se mai țin de mînă, ca la început“.
Aproape toate scenariile fruntașilor liberali care mi s-au confesat au, ca terminal politic, finele lui 2014. Analiza unui cunoscut senator liberal: „Crin ajunge la Cotroceni, înțelegerea cu Ponta se termină cavalerește, USL se va rupe de la sine, noi stăm doi ani în opoziție, scăpăm de erodarea la guvernare și ieșim cu pieptul în față la alegerile din 2016“. 
Sub crusta delimitărilor de înțelegerea Ponta-Băsescu, îndeletnicire mediatică lăsată îndeobște în seama președintelui Antonescu, a rămas o rană ce nu răspunde la tratamente și poate duce la un șoc hemoragic la prima coliziune politică mai acătării dintre PSD și PNL. I se impută lui Ponta că „ne-a stricat electoratul“, că „lui i-a ieșit schema, dar pe noi ne-a lăsat lați“ etc. O simpatică imagine comunicată mie de un senior liberal: „Dragă, eu, pînă de curînd, vînam fără probleme iepurii lui Băsescu. Acum am ajuns să trag după ciori, că, dacă trag în iepurii lui Băsescu, sigur cad și vreo doi-trei de-ai lui Ponta“. 

29 de comentarii :

Anonim spunea...

Vorba devizei, sunt optimist, urmează noi și noi dezastre.

Dacă au fost în stare ca din PCR să facă partide democrate de ce nu ar ieși partide noi din foștii care nu mai sunt votați? Foști de „stânga” și de „dreapta”. Până la urmă nu le trebuie decât să țină deoparte, scârbită, majoritatea electoratului și să voteze doar membrii, susținătorii și masa de manevră. Concomitent cu asta nu vor autoriza niciun partid care nu participă la cacealma.

Riddick spunea...

Poate fi şi un indiciu că "PP-DD oficial" a bătut palma cu PSD-Ponta pentru o majoritate fără PnL-PC. Oricum, se apropie "nişte scadenţe".

http://www.rtv.net/tudor-barbu-a-demisionat-din-ppdd-senatorul-va-activa-in-cadrul-partidului-conservator_84897.html

Anonim spunea...

Bine ați venit în noua democrație!
Votul este liber!
Puteți vota doar ceea ce vă oferim noi!

Riddick spunea...

Stai să vezi ce vă oferim şi "noi" ! ;-)

Anonim spunea...

Există un documentar BBC pe net, tradus în română, Secolul Sinelui. Printre altele, în partea a IV a explică cum stă treaba cu electoratul (SUA, UK) care nu mai votează ideologic ci au devenit consumatori.

- Ce-mi dai ca să-ți dau votul meu?
- Taxe mai mici, îngrijire medicală, educație etc.

Nu contează că nu se respectă promisiunile și nimeni nu este tras la răspundere, electoratul captiv votează cu opoziția la ciclul următor și sistemul merge mai departe.

Crystal Clear spunea...

Vrei sa zici ca alegatorii sunt "parşivi " ,că cer şpaga?

Nu-i chiar asa.
Poti cumpara cu spaga unul care sta pe welfare, ar nu poti cumpara pe cineva care are salariul de 2000 usd.
Toti astia se vor ţipa la un moment dat

Riddick spunea...

Aşa se explică de ce cele mai sărace judeţe sunt bolşevizate (Vaslui, Teleorman, Gorj...).

Crystal Clear spunea...

Pai, da. De asta vor sa ne saraceasca global..

Crystal Clear spunea...

Oare ce de nu gasesc cartea asta pe net, ca s-o cumpar ?


http://www.ecol.ro/content/criza-%C8%99i-capitalismul-de-la-marx-la-baie%C8%9Bii-de%C8%99tep%C8%9Bi-de-pe-wall-street

Riddick spunea...

Încearcă la Librăria "Noi" (cea de la Sala Dalles, cu vitrină stradală).

Crystal Clear spunea...

OK, mersi

Anonim spunea...

@ Cristal, îl „cumperi” şi pe acela vânzându-i taxe mici pe care apoi nu le aplici, cred că asta era ideea despre care se vorbea în documentarul BBC. Dacă vi se pare interesant, link-ul mai jos.

http://tinyurl.com/n8ux48n

Crystal Clear spunea...

Ce gandire "simplista" ... aproape de gradinita

Anonim spunea...

@ Crystal, n-am chef de discuţie în contradictoriu cu tine, mereu eşti cu capsa pusă şi atotştiutoare. Există o vorbă, NU TRAGEŢI ÎN PIANIST. Ce am scris mai sus este o descriere laconică a filmului de mai sus pe care nu dau doi bani, pot fi sau nu adevărate. Dacă sunt idei de grădiniţă trage-i de urechi pe cei care au făcut documentarul.

Crystal Clear spunea...

Capra râioasă ,da cu coada pe sus...

Nu te mai obosi..

http://dincolodestiri.blogspot.ro/search?updated-max=2013-05-08T11:20:00%2B03:00&max-results=7

Crystal Clear spunea...


Corectie :

...stă cu coada...

Anonim spunea...

Incredibil, eu comentez anonim, tu comentezi anonim iar eu sunt din articolul acela excelent pe care l-a tradus Riddick, tu nu. :)

În documentarul respectiv este vorba despre cei din spatele campaniilor lui John Major, Clinton, nişte copii de grădiniţă.

Crystal Clear spunea...

Aici, este :

ZONA LIBERA DE MANIPULARE

Include , bineinteles si zona libera de comunism, europeism, globalism,feminism, multicuturalism si alte isme.. etc, etc.





Riddick spunea...

Eu şi Crystal Clear ne preluăm articole, şi menţionăm sursa (după caz). Nu veni cu şopârle, ambii traducem.

Anonim spunea...

M-aţi băgat în ceaţă. Cu ce am manipulat frate?
Hai că ne pierdem vremea, puteţi să vă uitaţi sau nu la tâmpenia aia de documentar care vrea să devoaleze manipularea dar poate face tocmai invers.

@Riddick, n-am ştiut, articolul rămâne la fel de bun.

Noapte bună.

Crystal Clear spunea...

"Şcoala" de care pomeneam ....

18. Antagonizează şi provoacă adversarii, dându-le un atac emoţional. Dacă nu poți face nimic altceva, ia-te la ceartă şi bate-ți joc de adversarii tăi, forţându-i să răspundă într-o manieră emoțională, ceea ce îi va face să arate ca nişte oameni proşti şi mult prea motivaţi. Nu numai că astfel vei evita să vorbești despre problemele importante, dar dacă răspunsul adversarului privind subiectul este emoţional, vei putea mai târziu să eviți problema concentrându-te pe : "oh, cât sunt de sensibili, cum să mă încumet a-i critica ?".

Crystal Clear spunea...

Du-te si te culca, e prea greu pentru tine.


Victima inocenta....meserie , nu gluma..

Anonim spunea...

@ Crystal, păi nu tu ai zis „Ce gandire "simplista" ... aproape de gradinita” fără ca eu să-ţi adresez vreun rând? Ăsta ce e? Nu este atac emoţional?
Cine a zis ceva despre gândirea simplistă, de grădiniţă, adică „îi va face să arate ca nişte oameni proşti”?

Ai apucat să vezi tot documentarul, vreo 45 de minute?
Eu, manipulatorul, aşa aş fi făcut. Îl vedeam, poate pe sărite şi postam la subiect, care subiect oricum s-a dus în bălării acum.

Riddick spunea...

Aoleu, deloc nu mă lăsaţi, vroiam să mă culc.

"închiderea" în 10 minute.

Anonim spunea...

E si este scris cu un mare semn de intrebare cit E-ul de mare. Chiar nu vedeam legatura dintre PRIORITATEA DE DREAPTA, RIDDICK SI CRYSTAL CLEAR. Ma intreb oare fac parte din seria aceea de alimente cu E-uri. Tare mult mi-as dori sa ne cunoastem in "carne si oase".E-u sunt consumatorul din fata vitrinei numita blogspot. Nu de alta dar sa stim de pe acum cine scrie istoria pardon reteta(medicala/culinara). Iertati-mi netrebnicia dar nu pot comenta decit ANONIM.

Riddick spunea...

Nu mă pot "deconspira", sorry. ;-)

Crystal Clear spunea...

Pentru cine nu înţelege cine este Riddick sau Prioritate de Dreapta.

Riddick este un personaj colectiv. El reprezintă poporul român pe care-l desconsideraţi atât, pe care-l jigniţi şi umiliţi la fiecare pas.De care vă bateţi joc de 23 de ani .Despre care aveţi impresia că stă cu capul plecat .

Romania este în război de 23 de ani .A fost trădată de politicieni şi jurnalişti

Romania a fost vlăguită de chintesenţa ei, de vigoare, de sufletul ei , prin emigrare. Oamenii au plecat din ţară de disperarea trădării, din cauza minciunilor fără de sfârşit . Primul val a fost imediat după mineriada din 90. Au plecat pâna acum 20 % dintre romani. Şi încă mai pleacă. Tot de disperare.

Cei care ne vor pământul se bucură. Nu-i interesează oamenii. Ne-au risipit familiile în toata lumea asta ca să nu-l mai putem apăra. .Fiecare a fugit unde a vazut cu ochii de ciuma roşie.

Acum se pregătesc să sfâşie ţara prin regionalizare . O împart între ei dansând pe mormintele părinţilor nostri .

Au mai rămas câţiva , ca Riddick care încă reuşesc să ne apere. Nu vă vine să credeţi că există ? Credeaţi ca ne-aţi supus ? Vă înşelaţi


Ne adunăm in jurul lui din instinct

Instinctul de conservare al naţiei

Riddick spunea...

"Suntem peste tot" / "We are everywhere"

http://1.1.1.4/bmi/2.bp.blogspot.com/_8v_cvxgMx3o/TJxa4eUuuWI/AAAAAAAACMo/_L9YE0sJp8U/S1600-R/III.JPG

Anonim spunea...

FAPTE NU VORBE.Voi traiti in lumea voastra cotidiana ca atita ati prin doar 23 de ani. Cu restul istoriei ce facem. O reciclam si spunem ca CEAUSESCU A FOST DE DREAPTA. Sau ca http://www.observatorcultural.ro/La-Periprava-%28I%29*articleID_3655-articles_details.html. Stati linistiti numeni nu va indoaie genunchi la rugaciune ci doar capul cu fel si fel de idei nastrusnice.


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Adrian Papahagi, 2011: "Înainte de a fi români, am fost europeni. Și creștini. Ce altceva suntem decât un amestec rasial daco-romano-slavo-cuman? De ce ne temem, așadar, de Statele Unite ale Europei, de parcă am pierde mai mult decât am câștiga? De parcă acquis-ul comunitar nu prevalează deja asupra legislațiilor naționale. Acest proiect nu e nou; el a fost doar diluat pe parcurs. Este proiectul federalist al creștin-democraților care în anii 1940-50 au pus bazele Uniunii Europene. Un proiect abandonat la jumătate de drum: Parlament European, dar nu și guvern federal european. Monedă unică, fără guvernanță financiară unică. Spațiu comun de securitate, fără armată comună. A venit momentul să desăvârşim proiectul gândit de Robert Schuman, Alcide de Gasperi, Konrad Adenauer, Grigore Gafencu și alți politicieni creștin-democrați după cel de-al doilea război mondial."

 

Postări populare: