13 iunie 2013

Ciumăfaia şi-a şters blogul, deci e clară treaba


Aranjamentul e deja stabilit, nu doar la Curtea Constituţională şi Ministerul Justiţiei, ci chiar şi la CEDO, unde România va trimite trei candidaturi pentru un post de judecator, care îi revine. Cazanciuc joacă teatru
Ministrul Justiţiei, Robert Cazanciuc, a declarat miercuri seară, la Digi24, că dacă Iulia Motoc va fi aleasă judecător din partea României la CEDO, înseamnă că ea s-a prezentat cel mai bine, demnitarul excluzând ipoteza unui "aranjament" în favoarea acesteia. "Dacă acest nume va fi Iulia Motoc, înseamnă că Iulia Motoc este cea care s-a prezentat cel mai bine", a afirmat ministrul Justiţiei.
Iulia Motoc şi-a şters blogul, semn că se apropie "mutarea" (anticipez chiar o demisie a lui Corneliu Bârsan, reprezentantul în funcţie de la CEDO, al cărui mandat expiră în decembrie).

Poate că m-am grăbit cu presupunerea că mutarea se face pentru a-l acoperi pe Băsescu la aprobarea de către majoritatea lui de la CCR a reducerii cvorumului la 30% ("va pretexta: Nu mai am majoritate la CCR, deh... dar, ştiţi ! Eu am fost împotrivă !"). Se pare că acum se va vota pe faţă, Băsescu dorind "să beneficieze de cvorum de 30%", după cum a şi declarat.

"Iulia Motoc | Not only must Justice be done; it must also be seen to be done" (motto-ul blogului)   



"This domain has expired. If you owned this domain, contact your domain registration service provider for further assistance. If you need help identifying your provider, visit http://tucowsdomains.com."

2 comentarii :

Riddick spunea...

Blogul a reapărut de vreo două zile, o fi fost vreo problemă cu domeniul web (neplată, etc.), sau s-a răzgândit şi l-a redeschis.

Riddick spunea...

Update - chiar şi l-a şters, în primele luni din 2014.


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Adrian Papahagi, 2012: "Nu mă voi ascunde după deget: suplimentul FCD este într-adevăr un manifest, fiindcă socotim că Uniunea Europeană este un proiect neterminat și că doar desăvârșindu-l, creând adică Statele Unite ale Europei, putem să evităm perspectiva deloc încântătoare de a deveni un vulgar apendice al Asiei, un muzeu al civilizațiilor sau o simplă piață de desfacere pentru economiile emergente. Înainte de toate, doream să subliniez, prin contrast cu îngustimea identităților naționale, care sunt niște constructe relativ recente, larghețea identității europene și universalitatea celei creștine. Creștinismul transcende națiile, cu tot tribalismul și triumfalismul lor războinic".

 

Postări populare: