Te pomeneşti că Dragnea o fi comentator politic, nu lider al coaliţiei de guvernare şi lider al PSD. Cea mai recentă zicală de-a sa este despre vaccinare: „Eu am foarte mari rezerve pentru a obliga, pentru a fi o măsură obligatorie. Vă spun sincer, am foarte mari rezerve aici”. Da, teleormane, nu trebuia să repeţi. Matale ai rezerve, da' ministrul sănătăţii merge-nainte cu legea care obligă (!) părinţii să vaccineze copiii, şi GrindeAnus o susţine. Nu mai înşir lista "dezacordurilor" care între timp au trecut de legiferare...

© my angry ants

08 aprilie 2013

Băsescu şi-a lansat circul ambulantRomânia pe mâini bune

Refacerea FSN ? Miercuri noaptea, complotiştii din PSD şi din PDL au pus ţara la cale, în mare secret

Discuţia a fost o negociere pe marginea susţinerii în Parlament a proiectului de revizuire a Constituţiei, care ar urma să fie supusă Referendumului în septembrie. Pesediştii le-au cerut pedeliştilor să vină cu propuneri de articole pentru introducerea în viitoarea Constituţie, cerînd,  la schimb, garanţii că proiectul va fi adoptat şi cu voturile PDL.

Băsescu şi Blaga, fiecare cu "mausoleul" lui politic

Adriana Săftoiu s-a înscris în PDL şi a acceptat propunerea de a fi purtător de cuvânt al partidului, a anunţat preşedintele democrat-liberalilor Vasile Blaga, luni, înainte de şedinţa Biroului Permanent Naţional.
  • Sunteţi expiraţi. Sunteţi terminaţi. Dar încă n-o ştiţi. Sau vă mai amăgiţi, trăgând şi pe alţii după voi.

Dragă Stolo, iar îl scoţi ?

Închid paranteza. Stolo i-a dat comanda “la Băse-mprejur” şi ea s-a conformat. Astfel că, după ce răcnise pe toate canalele de comunicare că ea şi susţinătorii ei nu vor candida pentru nicio funcţie, s-a trezit sedusă şi abandonată: cu 15 minute înainte te expirarea termenului pentru depunerea candidaturilor, comisia de înregistrare s-a trezit pe cap cu circa o sută de udrişti doritori să candideze. Surpriza surprizelor : cine nu a candidat pentru nicio funcţie, deşi a fost susţinătorul moţiunii Blaga ? Dragă Stolo ! Oare, de ce ? Nu cumva pentru că el este un fel de aflatoxină strecurată în ugerul vacii pe care Băse vrea să o mulgă în continuare ?

Exit: pilula roşie a lui Băsescu

Trocul barbar, balbait, cu poticniri de incepator si incertitudini specifice unui azil de nebuni, dintre Traian Basescu si Victor Ponta, pe numirea procurorilor sefi ai Parchetelor provoaca greata tuturor. Indiferent de tabara si dincolo de credinte, pactul sau cu "pisicul" ("care face precum o maimutica") a provocat multe spasme si greturi celor loviti in credinta ca de fapt ei guverneaza.

Propaganda regionalizării - "Forumul constituţional"

În data de 08 aprilie 2013 Forumul Constituţional lansează website-ul care va găzdui platforma http://www.forumconstitutional2013.ro/. Aceasta cuprinde un forum online, prin care fiecare cetăţean poate contribui la buna organizare şi desfăşurare a Forumului Constituţional, făcând cunoscute propunerile cu privire la diverse aspecte ale revizuirii. În acest fel, vor creşte şansele adoptării unei Constituţii larg dezbătute.
  • Obiectivul LOR nr.1 - regionalizarea. Comandă externă. Să vedem noi cum reacţionăm la porcărie. Boicotul e arma de bază, vor fi mai mulţi tembeli cu DA decât tembeli cu NU, care vor crede că răstoarnă trendul, dar care de fapt participă la îndeplinirea cvorumului de validare.

Ghişe vede orice, numai pe Căcărău - nu !

Concluzii : 1) Incepand cu 28 august 2012 si pana in prezent, Guvernul Ponta si Ministerul Public NU au actionat potrivit Constitutiei Romaniei (art.131, alin 1) pentru apararea ordinii de drept. 2) Parti importante,  dar decisive, ale conducerii USL si a parlamentarilor USL l-au  sprijinit pe Basescu sa reocupe, prin incalcarea Constitutiei, functia de Presedinte al Romaniei,  impotriva votului a 7,4 mil de cetateni romani. 

Vocea Rusiei : dictatura "democraţilor"

Până nu demult, Victor Ponta a fost descris drept un agent de influenţă al Rusiei, drept un promotor al sovietizării şi un inamic al Occidentului. După ce premierul a făcut numirile care asigură invulnerabilitatea lui Traian Băsescu la redeschiderea unor dosare penale, Victor Ponta a devenit un exemplu de democrat şi occidentalist desăvârşit care trebuie lăudat şi protejat de atacurile mediatice.

Niciun comentariu :


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Dan Tăpălagă, 2011: "La fel ca pe vremea altui imperiu, patria este acolo unde îți este bine. Până la urma va trebui să întelegem asta cu toții. Mai avem apoi de făcut trecerea la al treilea nivel. Mai trebuie să reușim un salt mental, de la patriotismul local și cel național la un fel de patriotism european, dacă-i putem spune așa".


Postări populare (nu P.P.E. !):