Cum pot fi identificaţi complicii ocupantului: deviază atenţia de la agenţii străini ajunşi la butoane în România, la ţinte secundare pe care le numesc "statul mafiot", "sistemul băsist", "corupţia generalizată".

08 aprilie 2013

Băsescu şi-a lansat circul ambulantRomânia pe mâini bune

Refacerea FSN ? Miercuri noaptea, complotiştii din PSD şi din PDL au pus ţara la cale, în mare secret

Discuţia a fost o negociere pe marginea susţinerii în Parlament a proiectului de revizuire a Constituţiei, care ar urma să fie supusă Referendumului în septembrie. Pesediştii le-au cerut pedeliştilor să vină cu propuneri de articole pentru introducerea în viitoarea Constituţie, cerînd,  la schimb, garanţii că proiectul va fi adoptat şi cu voturile PDL.

Băsescu şi Blaga, fiecare cu "mausoleul" lui politic

Adriana Săftoiu s-a înscris în PDL şi a acceptat propunerea de a fi purtător de cuvânt al partidului, a anunţat preşedintele democrat-liberalilor Vasile Blaga, luni, înainte de şedinţa Biroului Permanent Naţional.
  • Sunteţi expiraţi. Sunteţi terminaţi. Dar încă n-o ştiţi. Sau vă mai amăgiţi, trăgând şi pe alţii după voi.

Dragă Stolo, iar îl scoţi ?

Închid paranteza. Stolo i-a dat comanda “la Băse-mprejur” şi ea s-a conformat. Astfel că, după ce răcnise pe toate canalele de comunicare că ea şi susţinătorii ei nu vor candida pentru nicio funcţie, s-a trezit sedusă şi abandonată: cu 15 minute înainte te expirarea termenului pentru depunerea candidaturilor, comisia de înregistrare s-a trezit pe cap cu circa o sută de udrişti doritori să candideze. Surpriza surprizelor : cine nu a candidat pentru nicio funcţie, deşi a fost susţinătorul moţiunii Blaga ? Dragă Stolo ! Oare, de ce ? Nu cumva pentru că el este un fel de aflatoxină strecurată în ugerul vacii pe care Băse vrea să o mulgă în continuare ?

Exit: pilula roşie a lui Băsescu

Trocul barbar, balbait, cu poticniri de incepator si incertitudini specifice unui azil de nebuni, dintre Traian Basescu si Victor Ponta, pe numirea procurorilor sefi ai Parchetelor provoaca greata tuturor. Indiferent de tabara si dincolo de credinte, pactul sau cu "pisicul" ("care face precum o maimutica") a provocat multe spasme si greturi celor loviti in credinta ca de fapt ei guverneaza.

Propaganda regionalizării - "Forumul constituţional"

În data de 08 aprilie 2013 Forumul Constituţional lansează website-ul care va găzdui platforma http://www.forumconstitutional2013.ro/. Aceasta cuprinde un forum online, prin care fiecare cetăţean poate contribui la buna organizare şi desfăşurare a Forumului Constituţional, făcând cunoscute propunerile cu privire la diverse aspecte ale revizuirii. În acest fel, vor creşte şansele adoptării unei Constituţii larg dezbătute.
  • Obiectivul LOR nr.1 - regionalizarea. Comandă externă. Să vedem noi cum reacţionăm la porcărie. Boicotul e arma de bază, vor fi mai mulţi tembeli cu DA decât tembeli cu NU, care vor crede că răstoarnă trendul, dar care de fapt participă la îndeplinirea cvorumului de validare.

Ghişe vede orice, numai pe Căcărău - nu !

Concluzii : 1) Incepand cu 28 august 2012 si pana in prezent, Guvernul Ponta si Ministerul Public NU au actionat potrivit Constitutiei Romaniei (art.131, alin 1) pentru apararea ordinii de drept. 2) Parti importante,  dar decisive, ale conducerii USL si a parlamentarilor USL l-au  sprijinit pe Basescu sa reocupe, prin incalcarea Constitutiei, functia de Presedinte al Romaniei,  impotriva votului a 7,4 mil de cetateni romani. 

Vocea Rusiei : dictatura "democraţilor"

Până nu demult, Victor Ponta a fost descris drept un agent de influenţă al Rusiei, drept un promotor al sovietizării şi un inamic al Occidentului. După ce premierul a făcut numirile care asigură invulnerabilitatea lui Traian Băsescu la redeschiderea unor dosare penale, Victor Ponta a devenit un exemplu de democrat şi occidentalist desăvârşit care trebuie lăudat şi protejat de atacurile mediatice.

Niciun comentariu :


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Teodor Baconschi, 2011: "România nu a ajuns târziu și din întâmplare în construcția Europei unite, ci a participat încă de la început, prin voci precum Gafencu și Ciorănescu, la gândirea acestui proiect.Totodată, îmi permit să evoc în acest ilustru sediu ideea federalismului european, concept creștin-democrat căzut în desuetudine. Consider că a reînvia astăzi ideea Statelor Unite ale Europei nu este lipsit de importanță, ba chiar de o anumită urgență. Asistăm cu toții nu doar la o criză de creștere sau la o reticenţă a lărgirii Uniunii (enlargement fatigue), ci la o adevărată criză a spiritului european. Criza actuală nu e pur economică sau financiară, ci e o criză a valorilor fondatoare, a viziunii și a identității europene. Mai mult ca oricând, trebuie să evităm riscul revenirii, pe fondul crizei, a discursurilor naționaliste, xenofobe, rasiste. Tentația închiderii în sine e mare. O Europă care se îndoiește de beneficiile euro sau ale spațiului Schengen este deja o Europă în devoluție. Tocmai fiindcă știm că alternativa la partidele populare riscă să fie partidele populiste, dorim să creăm în România o Mișcare Populară cu vocație majoritară, asemănătoare cu UMP în Franța sau PDL în Italia. Europa are nevoie să mențină în guvernele naționale partide populare capabile să răspundă întreitului imperativ al momentului: să reformeze în spiritul responsabilității, să se opună populismului crescând al stângii și al extremei drepte, și să continue construcția europeană. În fine, criza Europei nu are ca soluţie resurgența discursului naționalist și redescoperirea frontierelor, ci determinarea creștin-democraților, a tuturor guvernelor și partidelor afiliate PPE, de a continua până la capăt proiectul Statelor Unite ale Europei, oricât de extrem ar părea acest lucru."


Postări populare (nu P.P.E. !):